Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Trakya Beşiktaş ™e - Spor
532 Tactiek V2.8
53% Balbezit 47%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 37
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 59.7
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Mojzes geeft een hoge lob. Mărăşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahović onderschept slim de pass. Vlahović schiet op doel. Sudrowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Bori is nu in balbezit. Lunar onderschept slim de pass. Stroev rent richting de bal. Stroev schiet op doel. Bosello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - Beşiktaş ™e - Spor 0:1

4e minuut.
Pipek speelt de bal door. Mojzes heeft problemen om de bal te vangen. Stroev verovert de bal door een tackle van achteren. Turansoy rent richting de bal. Turansoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bosello trapt de bal weg van het doel. Osmangazi kopt de bal weg. Çınarel speelt de bal door. Bori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bori haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Çınarel rent richting de bal. Çınarel geeft een hoge lob. Lunar heeft problemen om de bal te vangen. Stroev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bori de bal. Bori schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Çınarel passt de bal met de wreef. Bori bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Finamore ... Strafschop! Bori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çınarel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bosello bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - Beşiktaş ™e - Spor 0:2

12e minuut.
Mojzes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trzeciak met een snelle inworp. Turansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Turansoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Trzeciak passt de bal zonder na te denken. Çınarel is nu in balbezit. Çınarel speelt de bal door. Bori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - Beşiktaş ™e - Spor 0:3

17e minuut.
Turansoy passt de bal zonder na te denken. Stroev is nu in balbezit. Stroev draait met de bal, schiet en ... Lunar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - Beşiktaş ™e - Spor 0:4

23e minuut.
Ürküm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürküm passt de bal in één keer door. Mărăşescu is nu in balbezit. Osmangazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmangazi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Çınarel speelt de bal door. Turansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak met een sublieme pass. Stroev heeft problemen om de bal te vangen. Stroev draait met de bal, schiet en ... Bosello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Bori kopt de bal weg. Çınarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Çınarel passt de bal in één keer door. Bori rent richting de bal. Bori haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - Beşiktaş ™e - Spor 0:5

33e minuut.
Pipek speelt de bal door. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Bori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bori schiet op doel. Bosello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Trzeciak met een sublieme pass. Turansoy rent richting de bal. Turansoy passt de bal zonder na te denken. Stroev is nu in balbezit. Stroev schiet op doel. Bosello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak verovert de bal door een tackle van achteren. Trzeciak passt de bal zonder na te denken. Stroev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroev is nu in balbezit. Stroev passt de bal in één keer door. Bori is nu in balbezit. Bori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trakya 75%, Beşiktaş ™e - Spor 25%.
FC Trakya - Beşiktaş ™e - Spor 0:5

46e minuut.
Pipek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak probeert naar een medespeler te passen. Çınarel probeert naar een medespeler te passen. Bori rent richting de bal. Bori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Xasaylı geeft de bal voor. Bori is nu in balbezit. Monier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Monier krijgt een gele kaart. Bori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çınarel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - Beşiktaş ™e - Spor 0:6

48e minuut.
Klungelig pakt Cestra de bal. Cestra passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abdullayev de bal. Bori is nu in balbezit. Bori draait met de bal, schiet en ... Bosello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Abdullayev geeft de bal voor. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar geeft een lange en hoge pass. Stroev rent richting de bal. Stroev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - Beşiktaş ™e - Spor 0:7

53e minuut.
Çınarel speelt de bal door. Bori bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bori verovert de bal door een tackle van achteren. Bori haalt uit met een fantastische trap. Bosello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Trzeciak met een sublieme pass. Ürküm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürküm probeert naar een medespeler te passen. Bori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bori haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cestra passt de bal met de wreef. Abdullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürküm verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ürküm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ürküm geeft een hoge lob. Bosello bokst de bal weg. Daar is Turansoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - Beşiktaş ™e - Spor 0:8

67e minuut.
Inworp. Ürküm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çınarel is nu in balbezit. Çınarel geeft een hoge lob. Turansoy krijgt zijn hoofd ertegen. Bosello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Mărăşescu heeft problemen om de bal te vangen. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmangazi geeft de bal voor. Turansoy rent richting de bal. Turansoy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Finamore geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trzeciak met een snelle inworp. Turansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Turansoy geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Bosello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stroev rent richting de bal. Stroev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - Beşiktaş ™e - Spor 0:9

76e minuut.
Turansoy kopt de bal weg. Klungelig pakt Finamore de bal. Lunar probeert naar een medespeler te passen. Stroev rent richting de bal. Turansoy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - Beşiktaş ™e - Spor 0:10

78e minuut.
Abdullayev verovert de bal door een tackle van achteren. Abdullayev geeft een lange en hoge pass. Kuytubahar kopt de bal weg. Çınarel is nu in balbezit. Çınarel geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Bosello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Stroev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - Beşiktaş ™e - Spor 0:11

84e minuut.
Ferreira rent richting de bal. Trzeciak verovert de bal door een tackle van achteren. Trzeciak probeert naar een medespeler te passen. Stroev is nu in balbezit. Stroev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Pipek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak geeft een hoge lob. Bori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bori draait met de bal, schiet en ... Bosello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bori maakt een snoekduik en kopt de bal. Bosello bokst de bal weg. Stroev rent richting de bal. Stroev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - Beşiktaş ™e - Spor 0:12

87e minuut.
Trzeciak geeft de bal voor. Finamore kopt de bal weg. Daar is Monier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroev is nu in balbezit. Stroev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Trzeciak geeft een lange en hoge pass. Bori bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdullayev begaat een overtreding. Abdullayev krijgt een gele kaart. Bori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Çınarel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stroev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - Beşiktaş ™e - Spor 0:13

90e minuut.
Finamore is nu in balbezit. Finamore geeft een hoge lob. Ürküm kopt de bal weg. Bori rent richting de bal. Bori draait met de bal, schiet en ... Paal! Turansoy is nu in balbezit. Turansoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - Beşiktaş ™e - Spor 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trakya 81%, Beşiktaş ™e - Spor 19%.
FC Trakya - Beşiktaş ™e - Spor 0:14