Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yunus GÜCÜ SOYTÜRK
yunusgücü Tactiek değişim
36% Balbezit 64%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
29.5 gemiddelde waardering 49
zwak Schieten solide
redelijk Passen solide
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Daar is Okusun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bademci is nu in balbezit. Halják rent richting de bal. Halják draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Cybulski met een sublieme pass. Ereš probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kutluer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzaska rent richting de bal. Trzaska draait met de bal, schiet en ... Çanakkalelioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Abasoy speelt de bal door. Okusun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okusun geeft een hoge lob. Daar is Halják, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halják haalt uit met een fantastische trap. Çanakkalelioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Halják is nu in balbezit. Halják schiet op doel. Çanakkalelioğlu bokst de bal weg.

25e minuut.
Van Kampen passt de bal zonder na te denken. Ferrugem met een sublieme pass. Halják is nu in balbezit. Cybulski is nu in balbezit. Cybulski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Daar is Halják, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halják probeert naar een medespeler te passen. Kutluer is nu in balbezit. Kutluer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yunus GÜCÜ - SOYTÜRK 0:1

32e minuut.
Kutluer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereš is nu in balbezit. Ereš passt de bal met de wreef. Halják is nu in balbezit. Halják schiet op doel. Çanakkalelioğlu bokst de bal weg.

38e minuut.
Çimen kopt de bal weg. Daar is Manav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ereš probeert naar een medespeler te passen. Cybulski is nu in balbezit. Cybulski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Abasoy de bal. Ereš probeert naar een medespeler te passen. Ültan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenek geeft de bal voor. Halják krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yunus GÜCÜ 72%, SOYTÜRK 28%.
yunus GÜCÜ - SOYTÜRK 0:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilgin met de inworp. Ereš probeert naar een medespeler te passen. Halják bereikt de bal nog maar net als eerste. Halják draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yunus GÜCÜ - SOYTÜRK 0:2

51e minuut.
Van Kampen rent richting de bal. Van Kampen geeft een hoge lob. Halják heeft problemen om de bal te vangen. Halják schiet op doel. Çanakkalelioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yunus GÜCÜ - SOYTÜRK 0:3

56e minuut.
Halják is nu in balbezit. Cybulski is nu in balbezit. Özdoğan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cybulski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cybulski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Çanakkalelioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Cybulski is nu in balbezit. Cybulski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Karamurad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Kampen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Kampen passt de bal zonder na te denken. Halják is nu in balbezit. Halják draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Okusun kopt de bal weg. Ferrugem is nu in balbezit. Ferrugem geeft de bal voor. Cybulski rent richting de bal. Cybulski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cybulski rent richting de bal. Cybulski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cybulski rent richting de bal. Cybulski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Trzaska kopt de bal weg. Klungelig pakt Cybulski de bal. Abasoy speelt de bal door. Halják is nu in balbezit. Halják haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Trzaska speelt de bal door. Halják rent richting de bal. Halják passt de bal met de wreef. Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Lopičić probeert naar een medespeler te passen. Ferrugem geeft een hoge lob. Cybulski probeert de bal met de borst te controleren. Cybulski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Van Kampen speelt de bal door. Halják is nu in balbezit. Halják passt de bal met de wreef. Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski schiet op doel. Çanakkalelioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ültan neemt de hoekschop. Trzaska geeft een lange en hoge pass. Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski haalt uit met een fantastische trap. Çanakkalelioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yunus GÜCÜ 74%, SOYTÜRK 26%.
yunus GÜCÜ - SOYTÜRK 0:3