Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fenerbahce futbol seas
taktiktik Tactiek KillerTeam
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 54.6
solide Schieten uitstekend
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


7e minuut.
Deprez speelt de bal door. Tuerlinckx is nu in balbezit. Tuerlinckx geeft de bal voor. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Rogge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Pedretti verovert de bal door een tackle van achteren. Toporek verovert de bal door een tackle van achteren. Toporek speelt de bal door. Klungelig pakt Niggli de bal. Niggli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce futbol - seas 0:1

21e minuut.
Baumann speelt de bal door. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascelles met een sublieme pass. Dann is nu in balbezit. Dann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saralegui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lascelles geeft een lange en hoge pass. Dann krijgt zijn hoofd ertegen. Rogge werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

28e minuut.
Toporek kopt de bal weg. Babuke heeft problemen om de bal te vangen. Szczygło onderschept slim de pass. Toporek verovert de bal door een tackle van achteren. Toporek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Deprez passt de bal in één keer door. Daar is Fijałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fijałkowski speelt de bal door. Babuke is nu in balbezit. Babuke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ciołek rent richting de bal. Brochardo onderschept slim de pass. Brochardo passt de bal met de wreef. Babuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Babuke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce futbol - seas 0:2

34e minuut.
Toporek verovert de bal door een tackle van achteren. Toporek met een sublieme pass. Babuke rent richting de bal. Babuke draait met de bal, schiet en ... Tokarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce futbol - seas 0:3

39e minuut.
Babuke rent richting de bal. Szczygło bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygło met een sublieme pass. Niggli bereikt de bal nog maar net als eerste. Niggli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce futbol - seas 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahce futbol 48%, seas 52%.
fenerbahce futbol - seas 0:4

49e minuut.
Niggli is nu in balbezit. Saralegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Juruk met een sublieme pass. Niggli is nu in balbezit. Niggli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kozalak is nu in balbezit. Ciołek is nu in balbezit. Fijałkowski met een sublieme pass. Babuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Babuke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Toporek is nu in balbezit. Ciołek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toporek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yara komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Niggli rent richting de bal. Niggli passt de bal met de wreef. Yara bereikt de bal nog maar net als eerste. Yara haalt uit met een fantastische trap. Tokarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce futbol - seas 0:5

68e minuut.
Yara is nu in balbezit. Pedretti kan de bal niet met de borst controleren. Pedretti passt de bal in één keer door. Niggli is nu in balbezit. Niggli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niggli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juruk is nu in balbezit. Juruk geeft de bal voor. Toporek rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Fijałkowski probeert naar een medespeler te passen. Yara bereikt de bal nog maar net als eerste. Yara passt de bal in één keer door. Niggli is nu in balbezit. Niggli haalt uit met een fantastische trap. Tokarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Pedretti rent richting de bal. Yara onderschept slim de pass. Yara speelt de bal door. Niggli is nu in balbezit. Niggli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahce futbol 59%, seas 41%.
fenerbahce futbol - seas 0:5