Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÜnlüoğluSK MANCHESTER UNITED
5-2-3 Tactiek 4-4-2
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
42.3 gemiddelde waardering 59.3
redelijk Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Grigoletti passt de bal met de wreef. Lanuza rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Etken ... Strafschop! Lanuza raakt geblesseerd tijdens het duel. Reck zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Przyszlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotnik verovert de bal door een tackle van achteren. Plotnik schiet op doel. Tyszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lanuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanuza haalt uit met een fantastische trap. Tyszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Bugaian onderschept slim de pass. Bugaian geeft de bal voor. Przyszlak heeft problemen om de bal te vangen. Târlea is nu in balbezit. Tyszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sályi rent richting de bal. Sályi geeft een hoge lob. Chenu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plotnik rent richting de bal. Plotnik geeft een hoge lob. Tyszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lanuza rent richting de bal. Lanuza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ÜnlüoğluSK - MANCHESTER UNITED 0:1

14e minuut.
Tyszko met een sublieme pass. Měkkýš rent richting de bal. Měkkýš passt de bal met de wreef. Târlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Târlea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bugaian bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenu verovert de bal door een tackle van achteren. Měkkýš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Měkkýš krijgt een gele kaart. Chenu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chenu wilt de vrije trap nemen. Oberreiter probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lanuza rent richting de bal. Sályi rent richting de bal. Lanuza onderschept slim de pass. Lanuza haalt uit met een fantastische trap. Tyszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Měkkýš probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Târlea de bal. Târlea probeert naar een medespeler te passen. Plotnik geeft een hoge lob. Lanuza springt en kopt de bal. Tyszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Reck speelt de bal door. Lanuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanuza passt de bal in één keer door. Târlea rent richting de bal. Târlea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Saydamoğlu is nu in balbezit. Saydamoğlu geeft een hoge lob. Rossland kopt de bal weg. Grigoletti geeft een lange en hoge pass. Târlea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜnlüoğluSK - MANCHESTER UNITED 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÜnlüoğluSK 71%, MANCHESTER UNITED 29%.
ÜnlüoğluSK - MANCHESTER UNITED 0:2

48e minuut.
Târlea rent richting de bal. Târlea passt de bal met de wreef. Lanuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanuza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜnlüoğluSK - MANCHESTER UNITED 0:3

60e minuut.
Měkkýš passt de bal zonder na te denken. Reck heeft problemen om de bal te vangen. Reck met een sublieme pass. Lanuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanuza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Měkkýš neemt vlug de vrije trap. Târlea kopt de bal weg. Lanuza is nu in balbezit. Lanuza haalt uit met een fantastische trap. Tyszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜnlüoğluSK - MANCHESTER UNITED 0:4

66e minuut.
Przyszlak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plotnik met een snelle inworp. Târlea rent richting de bal. Târlea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Měkkýš passt de bal in één keer door. Reck is nu in balbezit. Reck geeft een hoge lob. Târlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Târlea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tyszko trapt de bal weg. Grigoletti kopt de bal weg. Lanuza rent richting de bal. Lanuza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lanuza rent richting de bal. Lanuza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Měkkýš is nu in balbezit. Měkkýš passt de bal in één keer door. Grigoletti is nu in balbezit. Grigoletti geeft de bal voor. Târlea krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Târlea onderschept slim de pass. Reck bereikt de bal nog maar net als eerste. Reck passt de bal zonder na te denken. Lanuza is nu in balbezit. Lanuza schiet op doel. Tyszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Reck rent richting de bal. Reck passt de bal zonder na te denken. Lanuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanuza schiet op doel. Tyszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜnlüoğluSK - MANCHESTER UNITED 0:5

90e minuut.
Przyszlak probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plotnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Târlea is nu in balbezit. Târlea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÜnlüoğluSK 76%, MANCHESTER UNITED 24%.
ÜnlüoğluSK - MANCHESTER UNITED 0:5