Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deniz Spor Yenerbahçe.
4-4-2 Tactiek DENİZ-1
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.7 gemiddelde waardering 52.4
matig Schieten uitmuntend
matig Passen solide
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Moerman met een sublieme pass. Tomala met een sublieme pass. Sikesdi rent richting de bal. Sikesdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - Yenerbahçe. 0:1

6e minuut.
Havrlík kopt de bal weg. Daar is Sikesdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikesdi geeft de bal voor. Tomala rent richting de bal. Tomala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Havrlík passt de bal met de wreef. Daar is Akdaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomala verovert de bal door een tackle van achteren. Tomala draait met de bal, schiet en ... Tender werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - Yenerbahçe. 0:2

11e minuut.
Havrlík met een snelle inworp. Tartiek is nu in balbezit. Tartiek passt de bal met de wreef. Tomala is nu in balbezit. Tomala draait met de bal, schiet en ... Tender kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Tartiek is nu in balbezit. Sikesdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartiek is nu in balbezit. Sikesdi rent richting de bal. Sikesdi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Havrlík kopt de bal weg. Tartiek is nu in balbezit. Tartiek passt de bal met de wreef. Sikesdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikesdi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Mielcarski de bal. Tomala rent richting de bal. Tartiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala rent richting de bal. Tomala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Havrlík is nu in balbezit. Havrlík speelt de bal door. Sikesdi is nu in balbezit. Sikesdi draait met de bal, schiet en ... Tender maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Koçyılmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomala rent richting de bal. Tomala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sikesdi is nu in balbezit. Sikesdi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - Yenerbahçe. 0:3

31e minuut.
Moerman geeft een hoge lob. Sikesdi kopt de bal weg. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - Yenerbahçe. 0:4

35e minuut.
Sikesdi rent richting de bal. Musiałowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sikesdi raakt geblesseerd tijdens het duel. Sikesdi neemt de penalty, wat een uithaal! Tender werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - Yenerbahçe. 0:5

38e minuut.
Tomala passt de bal in één keer door. Tartiek rent richting de bal. Tartiek passt de bal in één keer door. Tomala rent richting de bal. Tomala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Junta met een sublieme pass. Tartiek rent richting de bal. Tartiek passt de bal in één keer door. Tomala rent richting de bal. Tomala draait met de bal, schiet en ... Tender bokst de bal weg.

40e minuut.
Tartiek geeft de bal voor. Mielcarski verovert de bal door een tackle van achteren. Tomala is nu in balbezit. Tomala schiet op doel. Tender probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - Yenerbahçe. 0:6

43e minuut.
Tartiek passt de bal zonder na te denken. Havrlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrlík passt de bal zonder na te denken. Tomala rent richting de bal. Tomala schiet op doel. Tender kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Akdaş is nu in balbezit. Akdaş geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Havrlík geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tomala springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Musiałowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikesdi onderschept slim de pass. Tartiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartiek draait met de bal, schiet en ... Tender probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - Yenerbahçe. 0:7

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomala met een snelle inworp. Tartiek rent richting de bal. Tartiek geeft een hoge lob. Sikesdi springt en kopt de bal. Tender kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Akdaş is nu in balbezit. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deniz Spor 75%, Yenerbahçe. 25%.
Deniz Spor - Yenerbahçe. 0:7

46e minuut.
Bajek is nu in balbezit. Junta met een sublieme pass. Sikesdi is nu in balbezit. Sikesdi haalt uit met een fantastische trap. Tender maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Herrera kopt de bal weg. Havrlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala probeert naar een medespeler te passen. Tartiek is nu in balbezit. Tartiek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tomala onderschept slim de pass. Tomala met een sublieme pass. Sikesdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikesdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - Yenerbahçe. 0:8

55e minuut.
Tomala rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akdaş. Tomala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Domachowski komt het veld opgelopen. Havrlík zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Sikesdi de bal. Sikesdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - Yenerbahçe. 0:9

57e minuut.
Tartiek is nu in balbezit. Tartiek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Temel de bal onder controle te krijgen. Tomala is nu in balbezit. Tomala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Havrlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrlík passt de bal met de wreef. Sikesdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikesdi schiet op doel. Tender maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - Yenerbahçe. 0:10

65e minuut.
Tomala is nu in balbezit. Tomala passt de bal in één keer door. Sikesdi rent richting de bal. Sikesdi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - Yenerbahçe. 0:11

66e minuut.
Tomala passt de bal met de wreef. Havrlík met een sublieme pass. Tartiek speelt de bal door. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Havrlík kopt de bal weg. Sikesdi is nu in balbezit. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikesdi rent richting de bal. Sikesdi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - Yenerbahçe. 0:12

69e minuut.
Havrlík rent richting de bal. Havrlík probeert naar een medespeler te passen. Tomala rent richting de bal. Tomala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - Yenerbahçe. 0:13

70e minuut.
Akdaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdaş passt de bal in één keer door. Wlazłowski heeft problemen om de bal te vangen. Tomala verovert de bal door een tackle van achteren. Tomala draait met de bal, schiet en ... Tender kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Miniscalco geeft de bal voor. Klungelig pakt Musiałowski de bal. Sikesdi is nu in balbezit. Sikesdi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Musiałowski de bal onder controle te krijgen. Tender bokst de bal weg.

73e minuut.
Sikesdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarski is nu in balbezit. Sikesdi onderschept slim de pass. Tomala kan de bal niet met de borst controleren. Tomala haalt uit met een fantastische trap. Tender probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Musiałowski trapt de bal weg van het doel. Tartiek met een sublieme pass. Klungelig pakt Sikesdi de bal. Sikesdi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Miniscalco bereikt de bal nog maar net als eerste. Miniscalco geeft een hoge lob. Musiałowski probeert de bal aan de voet te houden. Sikesdi is nu in balbezit. Sikesdi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sikesdi rent richting de bal. Sikesdi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - Yenerbahçe. 0:14

81e minuut.
Wyrwas geeft een hoge lob. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala speelt de bal door. Sikesdi is nu in balbezit. Sikesdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - Yenerbahçe. 0:15

83e minuut.
Tartiek met een snelle inworp. Miniscalco met een sublieme pass. Akdaş rent richting de bal. Tomala verovert de bal door een tackle van achteren. Tomala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Ağatürk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Havrlík met een snelle inworp. Tartiek heeft problemen om de bal te vangen. Tartiek geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tartiek kopt de bal weg. Sikesdi heeft problemen om de bal te vangen. Musiałowski rent richting de bal. Sikesdi onderschept slim de pass. Sikesdi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - Yenerbahçe. 0:16

89e minuut.
Yağan kan de bal niet met de borst controleren. Junta bereikt de bal nog maar net als eerste. Junta passt de bal in één keer door. Sikesdi rent richting de bal. Sikesdi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deniz Spor 81%, Yenerbahçe. 19%.
Deniz Spor - Yenerbahçe. 0:16