Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe Sk YavuzSultanSelimSpor
forvet Tactiek tektek2li
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
23 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 7
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 5
52.9 gemiddelde waardering 56.1
solide Schieten solide
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Uytterhaegen kopt de bal weg. Ristoiu rent richting de bal. Groh maakt een afschuwelijke overtreding. Groh krijgt een gele kaart. Ristoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ristoiu wilt de vrije trap nemen. Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zimmerbauer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ristoiu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Murgu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Worthy geeft de bal voor. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni schiet op doel. Iraizoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky passt de bal met de wreef. Alexandersson probeert naar een medespeler te passen. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sánchez Cano rent richting de bal. Sánchez Cano geeft de bal voor. Kuńczak is nu in balbezit. Bandiacky verovert de bal door een tackle van achteren. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap. Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Groh passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Souza de bal. Ristoiu rent richting de bal. Zimmerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmerbauer schiet op doel. Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bandiacky is nu in balbezit. Văcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Worthy met een sublieme pass. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu maakt een afschuwelijke overtreding. Murgu krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ziętek raakt geblesseerd tijdens het duel. Worthy met een snel genomen vrije trap. Ziętek geeft een hoge lob. Zimmerbauer kopt de bal weg. Klungelig pakt Pabiański de bal. Pabiański geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Worthy speelt de bal door. Nothaft is nu in balbezit. Gmyrek onderschept slim de pass. Daar is Gmyrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmyrek schiet op doel. Iraizoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Daar is Kuńczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandiacky is nu in balbezit. Groh begaat een overtreding. Groh krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

33e minuut.
Tadejewski is nu in balbezit. Siboni begaat een overtreding. Tadejewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Tadejewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bandiacky rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuńczak. Bandiacky wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

34e minuut.
Alexandersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandersson geeft een lange en hoge pass. Souza is nu in balbezit. Ristoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ristoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zimmerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmerbauer passt de bal zonder na te denken. Ristoiu heeft problemen om de bal te vangen. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sánchez Cano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pabiański rent richting de bal. Pabiański passt de bal met de wreef. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Sánchez Cano geeft een lange en hoge pass. Souza rent richting de bal. Souza geeft een lange en hoge pass. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Murgu verovert de bal door een tackle van achteren. Ziętek met een sublieme pass. Siboni is nu in balbezit. Siboni haalt uit met een fantastische trap. Iraizoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - YavuzSultanSelimSpor 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe Sk 46%, YavuzSultanSelimSpor 54%.
Fenerbahçe Sk - YavuzSultanSelimSpor 0:1

50e minuut.
Tadejewski rent richting de bal. Tadejewski passt de bal zonder na te denken. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

53e minuut.
Gábor met een sublieme pass. Pabiański is nu in balbezit. Pabiański probeert naar een medespeler te passen. Siboni rent richting de bal. Siboni schiet op doel. Iraizoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - YavuzSultanSelimSpor 0:2

57e minuut.
Murgu onderschept slim de pass. Pabiański met een sublieme pass. Gábor rent richting de bal. Gábor geeft een lange en hoge pass. Siboni maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kuńczak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ristoiu de bal. Kuńczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristoiu onderschept slim de pass. Ristoiu draait met de bal, schiet en ... Văcaru bokst de bal weg. Uytterhaegen is nu in balbezit. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - YavuzSultanSelimSpor 1:2

63e minuut.
Sánchez Cano neemt vlug de vrije trap. Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Souza begaat een overtreding. Ristoiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bandiacky komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pabiański probeert naar een medespeler te passen. Buitenspel voor Gábor. Goede buitenspelval van de verdediging. Sánchez Cano neemt vlug de vrije trap. Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristoiu draait met de bal, schiet en ... Văcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Lečić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uytterhaegen onderschept slim de pass. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenerbahçe Sk - YavuzSultanSelimSpor 2:2

67e minuut.
Pabiański is nu in balbezit. Pabiański passt de bal zonder na te denken. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni schiet op doel. Iraizoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - YavuzSultanSelimSpor 2:3

75e minuut.
Sánchez Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cano geeft de bal voor. Siboni is nu in balbezit. Siboni draait met de bal, schiet en ... Iraizoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - YavuzSultanSelimSpor 2:4

77e minuut.
Ristoiu passt de bal zonder na te denken. Alexandersson is nu in balbezit. Alexandersson passt de bal met de wreef. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Sánchez Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Gábor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gábor met een sublieme pass. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek schiet op doel. Iraizoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Kuńczak onderschept slim de pass. Gábor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cano begaat een overtreding. Sánchez Cano krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Tadejewski kopt de bal weg. Daar is Stańczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siboni is nu in balbezit. Siboni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Sk - YavuzSultanSelimSpor 2:5

85e minuut.
Sánchez Cano neemt vlug de vrije trap. Kuńczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky onderschept slim de pass. Bandiacky schiet op doel. Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabiański geeft een lange en hoge pass. Worthy kopt de bal weg. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni draait met de bal, schiet en ... Iraizoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe Sk 51%, YavuzSultanSelimSpor 49%.
Fenerbahçe Sk - YavuzSultanSelimSpor 2:5