Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bursaspor Kulübü Derneği Beşiktaş JK...
RADIKAL Tactiek HerTürlü
50% Balbezit 50%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 60.8
very good Schieten incredible
good Passen very good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Laboga met een sublieme pass. Neag is nu in balbezit. Neag passt de bal met de wreef. Mycek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mycek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Kulübü Derneği - Beşiktaş JK... 0:1

7e minuut.
Terekowski kopt de bal weg. Laboga is nu in balbezit. Laboga geeft een lange en hoge pass. Mycek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mycek schiet op doel. Orczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pârvulescu heeft problemen om de bal te vangen. Mycek rent richting de bal. Pârvulescu begaat een overtreding. Pârvulescu krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Varinauskas speelt de bal door. Hrůza bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboga begaat een overtreding. Laboga krijgt een gele kaart. Hrůza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hrůza kan niet meer verder spelen. Bardales komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Ślużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślużyński geeft de bal voor. Ursache bereikt de bal nog maar net als eerste. Mycek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mycek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Orczyk trapt de bal weg van het doel. Neag is nu in balbezit. Neag passt de bal met de wreef. Mycek rent richting de bal. Mycek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ursache is nu in balbezit. Ursache draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bardales geeft een lange en hoge pass. Di Giuseppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Di Giuseppe raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Giuseppe kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski passt de bal in één keer door. Coposu rent richting de bal. Ursache verovert de bal door een tackle van achteren. Ursache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Kulübü Derneği - Beşiktaş JK... 0:2

44e minuut.
Górski passt de bal in één keer door. Neag met een sublieme pass. Mycek probeert naar een medespeler te passen. Ursache is nu in balbezit. Ursache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor Kulübü Derneği 68%, Beşiktaş JK... 32%.
Bursaspor Kulübü Derneği - Beşiktaş JK... 0:2

46e minuut.
Ursache onderschept slim de pass. Ursache geeft de bal voor. Mycek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mycek draait met de bal, schiet en ... Orczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Grossale geeft een hoge lob. Terekowski is nu in balbezit. Terekowski speelt de bal door. Ursache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache schiet op doel. Orczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Terekowski neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Orczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Molina met een sublieme pass. Klungelig pakt Górski de bal. Polanía met een sublieme pass. Neag is nu in balbezit. Neag geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Terekowski geeft een hoge lob. Mindonnet kopt de bal weg. Polanía met een sublieme pass. Neag rent richting de bal. Neag schiet op doel. Orczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Varinauskas probeert naar een medespeler te passen. Molina rent richting de bal. Neag onderschept slim de pass. Neag geeft een lange en hoge pass. Ursache springt en kopt de bal. Orczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Górski rent richting de bal. Bardales bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laboga. Laboga krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor Kulübü Derneği 72%, Beşiktaş JK... 28%.
Bursaspor Kulübü Derneği - Beşiktaş JK... 0:2