Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Başakşehir BLD 1907.fc
442 Tactiek 5+3+2
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 43.1
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen solide
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Samsunluoğlu heeft problemen om de bal te vangen. İlter is nu in balbezit. İlter passt de bal zonder na te denken. Sulejmanović rent richting de bal. Sulejmanović schiet op doel. Eren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pekdemir is nu in balbezit. Pekdemir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - 1907.fc 0:1

6e minuut.
Daar is Kandıralı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekdemir onderschept slim de pass. Samsunluoğlu is nu in balbezit. Pekdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Pekdemir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Damatlık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pekdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekdemir met een sublieme pass. İlter bereikt de bal nog maar net als eerste. İlter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
İlter rent richting de bal. Agostinis speelt de bal door. Pekdemir rent richting de bal. Pekdemir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - 1907.fc 0:2

20e minuut.
Wunsz met een sublieme pass. Karamanlılar rent richting de bal. Dincă begaat een overtreding. Dincă krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Örnek met een snelle inworp. Samsunluoğlu probeert naar een medespeler te passen. Damatlık met een sublieme pass. Pekdemir rent richting de bal. Pekdemir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pekdemir passt de bal zonder na te denken. Sulejmanović met een sublieme pass. Daar is İlter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agostinis rent richting de bal. Agostinis schiet op doel. Eren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Pekdemir is nu in balbezit. Pekdemir schiet op doel. Na een snelle pass probeert Samsunluoğlu de bal onder controle te krijgen. İlter rent richting de bal. İlter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - 1907.fc 0:3

32e minuut.
İlter is nu in balbezit. İlter geeft de bal voor. Pekdemir rent richting de bal. Pekdemir schiet op doel. Eren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - 1907.fc 0:4

37e minuut.
İlter onderschept slim de pass. İlter met een sublieme pass. Pekdemir rent richting de bal. Daar is İlter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Agostinis passt de bal met de wreef. Antalyalılar rent richting de bal. Pekdemir onderschept slim de pass. Pekdemir haalt uit met een fantastische trap. Eren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - 1907.fc 0:5

43e minuut.
Antalyalılar geeft een hoge lob. Wunsz kopt de bal weg. Dincă rent richting de bal. Dincă geeft een hoge lob. Pekdemir krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başakşehir BLD 76%, 1907.fc 24%.
Başakşehir BLD - 1907.fc 0:5

46e minuut.
Zaferoğlu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tüfekçi rent richting de bal. Pekdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Pekdemir passt de bal met de wreef. İlter is nu in balbezit. İlter draait met de bal, schiet en ... Eren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
İlter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulejmanović geeft een hoge lob. Pekdemir is nu in balbezit. Pekdemir draait met de bal, schiet en ... Antalyalılar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eren bokst de bal weg. İlter is nu in balbezit. İlter geeft een lange en hoge pass. Eren bokst de bal weg.

53e minuut.
Wunsz passt de bal in één keer door. Dincă speelt de bal door. İlter probeert naar een medespeler te passen. Pekdemir rent richting de bal. Pekdemir draait met de bal, schiet en ... Eren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. İlter rent richting de bal. İlter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Wunsz geeft een hoge lob. Soyubüyük probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agostinis speelt de bal door. Pekdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekdemir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Türkbay komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Pekdemir onderschept slim de pass. Pekdemir passt de bal zonder na te denken. Türkbay rent richting de bal. Türkbay geeft een hoge lob. Sulejmanović kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Pekdemir draait met de bal, schiet en ... Tüfekçi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dincă rent richting de bal. Dincă geeft een hoge lob. İlter krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Yağmur geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Türkbay met de inworp. Agostinis rent richting de bal. Agostinis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Kurbağa komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Sulejmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulejmanović geeft een hoge lob. İlter rent richting de bal. İlter haalt uit met een fantastische trap. Eren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - 1907.fc 0:6

71e minuut.
Agostinis is nu in balbezit. Agostinis geeft een hoge lob. Sulejmanović geeft de bal voor. İlter heeft problemen om de bal te vangen. İlter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eren trapt de bal weg. Dincă kopt de bal weg. Kurbağa heeft problemen om de bal te vangen. Kurbağa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Agostinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Agostinis passt de bal zonder na te denken. İlter is nu in balbezit. İlter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sulejmanović passt de bal zonder na te denken. İlter is nu in balbezit. İlter probeert naar een medespeler te passen. Kurbağa is nu in balbezit. Kurbağa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Agostinis speelt de bal door. Klungelig pakt Kurbağa de bal. Kurbağa probeert naar een medespeler te passen. İlter is nu in balbezit. İlter schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Eren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başakşehir BLD 86%, 1907.fc 14%.
Başakşehir BLD - 1907.fc 0:6