Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Baskil 52Orduspor52
Normal Tactiek FEDA
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 47.9
zwak Schieten matig
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Kınay rent richting de bal. Oltacı verovert de bal door een tackle van achteren. Tissot is nu in balbezit. Tissot draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yeralan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - 52Orduspor52 0:1

12e minuut.
Tissot geeft een lange en hoge pass. Oltacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kınay is nu in balbezit. Oltacı rent richting de bal. Oltacı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Tissot kopt de bal weg. Oltacı is nu in balbezit. Tissot met een sublieme pass. Kuşkonmaz rent richting de bal. Kuşkonmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Oltacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kınay verovert de bal door een tackle van achteren. Tissot verovert de bal door een tackle van achteren. Tissot schiet op doel. Klungelig pakt Yeralan de bal. Tekirdağlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Adışanlı rent richting de bal. Tissot onderschept slim de pass. Tissot speelt de bal door. Kuşkonmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuşkonmaz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hofkens passt de bal in één keer door. Tejchert bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejchert passt de bal in één keer door. Kuşkonmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuşkonmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - 52Orduspor52 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Baskil 82%, 52Orduspor52 18%.
Real Baskil - 52Orduspor52 0:2

54e minuut.
Kuşkonmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeniyemiş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuşkonmaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tissot neemt de penalty, wat een uithaal! Tekirdağlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - 52Orduspor52 0:3

57e minuut.
Tissot verovert de bal door een tackle van achteren. Tissot probeert naar een medespeler te passen. Oltacı rent richting de bal. Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot draait met de bal, schiet en ... Tekirdağlı bokst de bal weg.

59e minuut.
Hofkens is nu in balbezit. Hofkens passt de bal met de wreef. Oltacı met een sublieme pass. Kuşkonmaz is nu in balbezit. Kuşkonmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - 52Orduspor52 0:4

65e minuut.
Daar is Kuşkonmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuşkonmaz passt de bal in één keer door. Yeralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot verovert de bal door een tackle van achteren. Tissot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Semaver rent richting de bal. Valseriati rent richting de bal. Tutumlu met een sublieme pass. Kuşkonmaz heeft problemen om de bal te vangen. Kuşkonmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tejchert passt de bal met de wreef. Hofkens rent richting de bal. Hofkens met een sublieme pass. Kuşkonmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuşkonmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hofkens is nu in balbezit. Hofkens met een sublieme pass. Oltacı rent richting de bal. Oltacı haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yeralan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hofkens probeert naar een medespeler te passen. Tejchert bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejchert passt de bal zonder na te denken. Kuşkonmaz is nu in balbezit. Kuşkonmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Tutumlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutumlu geeft een lange en hoge pass. Valseriati kopt de bal weg. Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Semaver met de inworp. Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Oltacı de bal. Oltacı draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - 52Orduspor52 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Baskil 86%, 52Orduspor52 14%.
Real Baskil - 52Orduspor52 0:5