Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YY_Deniz FK Şavşat FC
Defans&atack Tactiek 4-1-3-2
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 52.3
redelijk Schieten formidabel
zwak Passen goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Fijarczyk onderschept slim de pass. Daar is Mader, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fijarczyk geeft een hoge lob. Ollero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollero draait met de bal, schiet en ... Mucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tektaban heeft problemen om de bal te vangen. Ollero rent richting de bal. Ollero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YY_Deniz FK - Şavşat FC 0:1

12e minuut.
Fijarczyk probeert naar een medespeler te passen. Mader rent richting de bal. Ollero is nu in balbezit. Ollero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YY_Deniz FK - Şavşat FC 0:2

24e minuut.
Gâlcă met een sublieme pass. Bengüer rent richting de bal. Bengüer passt de bal in één keer door. Ollero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollero haalt uit met een fantastische trap. Mucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Bengüer is nu in balbezit. Orbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbán geeft de bal voor. Ollero springt en kopt de bal. Mucha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YY_Deniz FK - Şavşat FC 0:3

42e minuut.
Daar is Fijarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fijarczyk speelt de bal door. Orbán is nu in balbezit. Orbán geeft de bal voor. Ollero springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YY_Deniz FK 81%, Şavşat FC 19%.
YY_Deniz FK - Şavşat FC 0:3

46e minuut.
Choquere geeft een lange en hoge pass. Bengüer probeert naar een medespeler te passen. Ollero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YY_Deniz FK - Şavşat FC 0:4

47e minuut.
Gâlcă passt de bal zonder na te denken. Bengüer is nu in balbezit. Ollero rent richting de bal. Wilczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bengüer geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
YY_Deniz FK - Şavşat FC 0:5

49e minuut.
Klungelig pakt Rize de bal. Ollero rent richting de bal. Ollero passt de bal met de wreef. Mader rent richting de bal. Mader haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bengüer rent richting de bal. Bengüer draait met de bal, schiet en ... Mucha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YY_Deniz FK - Şavşat FC 0:6

54e minuut.
Wilczkowski onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gâlcă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ollero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Archacki met de inworp. Daar is Fijarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fijarczyk geeft een lange en hoge pass. Ollero rent richting de bal. Ollero haalt uit met een fantastische trap. Mucha bokst de bal weg.

56e minuut.
Seyitonbaşı geeft de bal voor. Inworp. Fijarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seyitonbaşı probeert de bal met de borst te controleren. Mader geeft de bal voor. Mucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Mader heeft problemen om de bal te vangen. Seyitonbaşı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mader raakt geblesseerd tijdens het duel. Orbán zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fijarczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Wilczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gâlcă zal de hoekschop nemen. Mader maakt een snoekduik en kopt de bal. Mucha bokst de bal weg. Ollero rent richting de bal. Ollero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
YY_Deniz FK - Şavşat FC 0:7

68e minuut.
Bengüer passt de bal zonder na te denken. Fijarczyk rent richting de bal. Fijarczyk passt de bal in één keer door. Mader is nu in balbezit. Mader haalt uit met een fantastische trap. Mucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Rize kopt de bal weg. Bengüer is nu in balbezit. Bengüer probeert naar een medespeler te passen. Ollero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollero haalt uit met een fantastische trap. Mucha bokst de bal weg. Mader rent richting de bal. Mader schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YY_Deniz FK - Şavşat FC 0:8

71e minuut.
Sessizer speelt de bal door. Fijarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kazimierski krijgt een gele kaart. Fijarczyk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fijarczyk kan niet meer verder spelen. Ohly komt het veld opgelopen. Orbán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ollero springt en kopt de bal. Mucha bokst de bal weg. Tektaban heeft problemen om de bal te vangen. Ollero is nu in balbezit. Ollero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YY_Deniz FK - Şavşat FC 0:9

72e minuut.
Mader probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ollero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rize bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollero verovert de bal door een tackle van achteren. Ollero haalt uit met een fantastische trap. Mucha bokst de bal weg.

76e minuut.
Gâlcă probeert naar een medespeler te passen. Orbán is nu in balbezit. Orbán geeft een lange en hoge pass. Ollero is nu in balbezit. Ollero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Gâlcă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ollero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollero speelt de bal door. Mader bereikt de bal nog maar net als eerste. Mader draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YY_Deniz FK - Şavşat FC 0:10

81e minuut.
Orbán kopt de bal weg. Ollero is nu in balbezit. Bengüer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ollero de bal. Ollero schiet op doel. Mucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kazimierski de bal. Mader bereikt de bal nog maar net als eerste. Mader haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YY_Deniz FK 88%, Şavşat FC 12%.
YY_Deniz FK - Şavşat FC 0:10