Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blackburn City Zero Tolerance SK
taktik Tactiek 2024.1
48% Balbezit 52%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 54.7
slecht Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


8e minuut.
Marulli passt de bal in één keer door. Üsteğmen heeft problemen om de bal te vangen. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - Zero Tolerance SK 0:1

13e minuut.
Çiftelli speelt de bal door. Harasimczuk kan de bal niet met de borst controleren. Harasimczuk passt de bal in één keer door. Marulli is nu in balbezit. Marulli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - Zero Tolerance SK 0:2

17e minuut.
Tekel kopt de bal weg. Kuo chuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuo chuan geeft een hoge lob. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - Zero Tolerance SK 0:3

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holšanskis met de inworp. Harasimczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasimczuk geeft een hoge lob. Ţigănaş krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Majcher onderschept slim de pass. Majcher geeft de bal voor. Marulli kopt de bal weg. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap. Malatyalıoğlu bokst de bal weg.

22e minuut.
Harasimczuk geeft een hoge lob. Daar is Ördekçioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marulli is nu in balbezit. Marulli haalt uit met een fantastische trap. Malatyalıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - Zero Tolerance SK 0:4

24e minuut.
Kuo chuan probeert naar een medespeler te passen. Ţigănaş is nu in balbezit. Ţigănaş passt de bal zonder na te denken. Marulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ördekçioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ... Paal! Marulli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - Zero Tolerance SK 0:5

27e minuut.
Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Üsteğmen de bal onder controle te krijgen. Marulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulli schiet op doel. Malatyalıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Vinent verovert de bal door een tackle van achteren. Vinent geeft een hoge lob. Marulli rent richting de bal. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Vinent kopt de bal weg. Şaner heeft problemen om de bal te vangen. Harasimczuk rent richting de bal. Harasimczuk geeft de bal voor. Marulli rent richting de bal. Malatyalıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marulli is nu in balbezit. Marulli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - Zero Tolerance SK 0:6

36e minuut.
Tekel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holšanskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harasimczuk geeft een lange en hoge pass. Marulli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tokat bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcher onderschept slim de pass. Majcher geeft de bal voor. Marulli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - Zero Tolerance SK 0:7

42e minuut.
Harasimczuk geeft de bal voor. Ţigănaş kopt de bal weg. Ördekçioğlu controleert de bal met de borst. Marulli rent richting de bal. Marulli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Ţigănaş springt en kopt de bal. Malatyalıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Ördekçioğlu de bal. Atik bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulli verovert de bal door een tackle van achteren. Marulli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - Zero Tolerance SK 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackburn City 75%, Zero Tolerance SK 25%.
Blackburn City - Zero Tolerance SK 0:8

46e minuut.
Vinent rent richting de bal. Vinent geeft de bal voor. Marulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulli schiet op doel. Malatyalıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - Zero Tolerance SK 0:9

50e minuut.
Vinent kopt de bal weg. Daar is Marulli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ördekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulli verovert de bal door een tackle van achteren. Marulli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Szczygielski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Üsteğmen de bal. Marulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulli schiet op doel. Malatyalıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - Zero Tolerance SK 0:10

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Basmacı de bal onder controle te krijgen. Harasimczuk rent richting de bal. Harasimczuk passt de bal zonder na te denken. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ... Malatyalıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Klungelig pakt Tokat de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harasimczuk. Tokat raakt geblesseerd tijdens het duel. Belenardıç zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szczygielski kopt de bal weg. Harasimczuk probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Marulli heeft problemen om de bal te vangen. Marulli passt de bal zonder na te denken. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap. Malatyalıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - Zero Tolerance SK 0:11

63e minuut.
Majcher geeft een hoge lob. Inworp. Tokat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şaner is nu in balbezit. Şaner geeft een hoge lob. Paal!

64e minuut.
Holšanskis is nu in balbezit. Holšanskis passt de bal in één keer door. Ördekçioğlu rent richting de bal. Marulli onderschept slim de pass. Marulli haalt uit met een fantastische trap. Malatyalıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marulli geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Holšanskis geeft een hoge lob. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenardıç legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ţigănaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ţigănaş neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - Zero Tolerance SK 0:12

68e minuut.
Ţigănaş verovert de bal door een tackle van achteren. Üsteğmen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ţigănaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vinent met een snel genomen vrije trap. Marulli springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - Zero Tolerance SK 0:13

71e minuut.
Atik bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasimczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Harasimczuk passt de bal zonder na te denken. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Kuo chuan speelt de bal door. Holšanskis met een sublieme pass. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap. Malatyalıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - Zero Tolerance SK 0:14

76e minuut.
Majcher geeft een hoge lob. Marulli kopt de bal weg. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap. Üsteğmen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - Zero Tolerance SK 0:15

77e minuut.
Alaşan met een sublieme pass. Marulli probeert de bal met de borst te controleren. Marulli passt de bal met de wreef. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - Zero Tolerance SK 0:16

79e minuut.
Çiftelli speelt de bal door. Harasimczuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marulli de bal. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş schiet op doel. Malatyalıoğlu bokst de bal weg. Marulli rent richting de bal. Marulli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - Zero Tolerance SK 0:17

82e minuut.
Holšanskis speelt de bal door. Marulli rent richting de bal. Marulli passt de bal in één keer door. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş schiet op doel. Malatyalıoğlu bokst de bal weg.

83e minuut.
Daar is Szczygielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczygielski geeft een lange en hoge pass. Marulli kopt de bal weg. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - Zero Tolerance SK 0:18

85e minuut.
Holšanskis passt de bal met de wreef. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş passt de bal met de wreef. Holšanskis is nu in balbezit. Holšanskis geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Holšanskis met een sublieme pass. Ţigănaş heeft problemen om de bal te vangen. Belenardıç rent richting de bal. Ţigănaş onderschept slim de pass. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - Zero Tolerance SK 0:19

87e minuut.
Holšanskis kopt de bal weg. Harasimczuk rent richting de bal. Harasimczuk passt de bal zonder na te denken. Marulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulli haalt uit met een fantastische trap. Malatyalıoğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - Zero Tolerance SK 0:20

89e minuut.
Vinent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinent probeert naar een medespeler te passen. Belenardıç is nu in balbezit. Ţigănaş verovert de bal door een tackle van achteren. Ţigănaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackburn City 80%, Zero Tolerance SK 20%.
Blackburn City - Zero Tolerance SK 0:20