Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slackers United KAVAKKÖY BLD. SK.
442 Tactiek 4+3+1+2
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.7 gemiddelde waardering 49
zwak Schieten formidabel
slecht Passen solide
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Lohrmann kopt de bal weg. Boğazlı is nu in balbezit. Ateşoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ateşoğlu schiet op doel. Altunhan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slackers United - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:1

4e minuut.
Ateşoğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Škipina de bal. Škipina speelt de bal door. Machado rent richting de bal. Machado haalt uit met een fantastische trap. Altunhan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Slackers United - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:2

4e minuut.
Ekim speelt de bal door. Daar is Kavak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lohrmann is nu in balbezit. Lohrmann probeert naar een medespeler te passen. Berescu is nu in balbezit. Machado rent richting de bal. Machado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Škipina met een sublieme pass. Lohrmann is nu in balbezit. Lohrmann probeert naar een medespeler te passen. Ateşoğlu rent richting de bal. Ateşoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Inworp. Ebbing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lohrmann is nu in balbezit. Lohrmann geeft een hoge lob. Machado springt en kopt de bal. Altunhan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu met een sublieme pass. Ateşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado rent richting de bal. Machado draait met de bal, schiet en ... Altunhan bokst de bal weg. Berescu is nu in balbezit. Berescu passt de bal in één keer door. Machado rent richting de bal. Machado draait met de bal, schiet en ... Altunhan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slackers United - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:3

21e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado passt de bal zonder na te denken. Ateşoğlu is nu in balbezit. Ateşoğlu schiet op doel. Altunhan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slackers United - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:4

28e minuut.
Škipina geeft de bal voor. Meşeci is nu in balbezit. Meşeci passt de bal in één keer door. Ebbing rent richting de bal. Ateşoğlu geeft de bal voor. Altunhan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Ebbing rent richting de bal. Yosunoğlu rent richting de bal. Ebbing onderschept slim de pass. Ebbing geeft de bal voor. Machado maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Berescu kan de bal niet met de borst controleren. Berescu met een sublieme pass. Machado is nu in balbezit. Machado draait met de bal, schiet en ... Altunhan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slackers United - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:5

33e minuut.
Berescu kopt de bal weg. Machado is nu in balbezit. Machado geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Meşeci de bal. Ebbing geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kirazcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Lohrmann verovert de bal door een tackle van achteren. Lohrmann speelt de bal door. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Slackers United - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:6

35e minuut.
Kavak passt de bal in één keer door. Ateşoğlu is nu in balbezit. Ateşoğlu met een sublieme pass. Boğazlı rent richting de bal. Machado onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Slackers United - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:7

36e minuut.
Machado speelt de bal door. Klungelig pakt Berescu de bal. Berescu met een sublieme pass. Ateşoğlu is nu in balbezit. Ateşoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slackers United - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:8

38e minuut.
Ateşoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ateşoğlu geeft een hoge lob. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu geeft een lange en hoge pass. Ateşoğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slackers United - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slackers United 81%, KAVAKKÖY BLD. SK. 19%.
Slackers United - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:9

46e minuut.
Wąsowicz komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Lohrmann heeft problemen om de bal te vangen. Lohrmann speelt de bal door. Kırıntılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Berescu rent richting de bal. Berescu met een sublieme pass. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slackers United - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:10

56e minuut.
Altunhan trapt de bal weg van het doel. Škipina kopt de bal weg. Ebbing probeert naar een medespeler te passen. Wąsowicz rent richting de bal. Wąsowicz schiet op doel. Altunhan bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Machado is nu in balbezit. Machado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slackers United - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:11

58e minuut.
Meşeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowicz onderschept slim de pass. Wąsowicz passt de bal in één keer door. Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Ebbing geeft de bal voor. Klungelig pakt Wąsowicz de bal. Wąsowicz passt de bal zonder na te denken. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slackers United - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:12

67e minuut.
Altunhan probeert naar een medespeler te passen. Lohrmann kopt de bal weg. Machado rent richting de bal. Machado draait met de bal, schiet en ... Altunhan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slackers United - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:13

71e minuut.
Ebbing rent richting de bal. Ebbing probeert naar een medespeler te passen. Wąsowicz is nu in balbezit. Wąsowicz draait met de bal, schiet en ... Altunhan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slackers United - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:14

73e minuut.
Ebbing verovert de bal door een tackle van achteren. Wąsowicz is nu in balbezit. Ebbing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebbing geeft de bal voor. Wąsowicz springt en kopt de bal. Altunhan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Lohrmann met een sublieme pass. Berke rent richting de bal. Berke geeft een lange en hoge pass. Machado probeert de bal met de borst te controleren. Machado geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kırıntılı rent richting de bal. Kırıntılı geeft een hoge lob. Yosunoğlu rent richting de bal. Ebbing verovert de bal door een tackle van achteren. Ebbing geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wąsowicz rent richting de bal. Wąsowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slackers United - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:15

87e minuut.
Lohrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lohrmann geeft de bal voor. Wąsowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ebbing probeert de bal met de borst te controleren. Škipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Škipina passt de bal met de wreef. Wąsowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slackers United - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slackers United 84%, KAVAKKÖY BLD. SK. 16%.
Slackers United - KAVAKKÖY BLD. SK. 0:16