Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Z.burnu BEŞİKTAŞ
352 Tactiek eski
60% Balbezit 40%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 47.7
zeer goed Schieten zwak
redelijk Passen solide
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Mena verovert de bal door een tackle van achteren. Mena speelt de bal door. Uranga Luluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Uranga Luluaga schiet op doel. Radacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z.burnu - BEŞİKTAŞ 0:1

13e minuut.
Ionaş geeft een lange en hoge pass. Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çatırdatıroğlu. Kerr is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ionaş wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Z.burnu - BEŞİKTAŞ 1:1

17e minuut.
Mena rent richting de bal. Mena geeft de bal voor. Váša is nu in balbezit. Váša haalt uit met een fantastische trap. Radacki probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

29e minuut.
Terzanidis rent richting de bal. Holgate is nu in balbezit. Terzanidis onderschept slim de pass. Terzanidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Z.burnu - BEŞİKTAŞ 2:1

31e minuut.
Inworp. Mena met een snelle inworp. Terzanidis is nu in balbezit. Buzaku verovert de bal door een tackle van achteren. Buzaku geeft een hoge lob. Radacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z.burnu 54%, BEŞİKTAŞ 46%.
Z.burnu - BEŞİKTAŞ 2:1

53e minuut.
Jakosz speelt de bal door. Ionaş rent richting de bal. Ionaş passt de bal met de wreef. Terzanidis rent richting de bal. Terzanidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Echegaray met een sublieme pass. Daar is Cazenave, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazenave probeert naar een medespeler te passen. Váša rent richting de bal. Váša draait met de bal, schiet en ... Radacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Jedliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cazenave rent richting de bal. Duthie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duthie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z.burnu 43%, BEŞİKTAŞ 57%.
Z.burnu - BEŞİKTAŞ 2:1