Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
§uper§tars Freddy_KRueGeR
resat Tactiek akın 4-1-3-2
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 33
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 61.5
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Egas rent richting de bal. Egas passt de bal in één keer door. Çakı is nu in balbezit. Çakı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Freddy_KRueGeR 0:1

6e minuut.
Daar is Tătăran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lunghi rent richting de bal. Tătăran maakt een afschuwelijke overtreding. Tătăran krijgt een gele kaart. Lunghi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manusovich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alfaro maakt een snoekduik en kopt de bal. Krupa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Solís passt de bal zonder na te denken. Çakı rent richting de bal. Çakı probeert naar een medespeler te passen. Komzyuk is nu in balbezit. Komzyuk draait met de bal, schiet en ... Casillas bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bedin passt de bal zonder na te denken. Jończyk rent richting de bal. Jończyk passt de bal in één keer door. Çakı rent richting de bal. Çakı draait met de bal, schiet en ... Casillas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Çakı passt de bal zonder na te denken. Komzyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís is nu in balbezit. Komzyuk rent richting de bal. Komzyuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Freddy_KRueGeR 0:2

23e minuut.
de Carvalho speelt de bal door. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran speelt de bal door. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hoşgör is nu in balbezit. Hoşgör geeft een lange en hoge pass. de Carvalho kopt de bal weg. Komzyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Komzyuk haalt uit met een fantastische trap. Casillas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kuzynków probeert de bal aan de voet te houden. Jończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jończyk passt de bal met de wreef. Egas bereikt de bal nog maar net als eerste. Egas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lunghi verovert de bal door een tackle van achteren. Lunghi geeft de bal voor. Daar is de Carvalho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Freddy_KRueGeR 1:2

38e minuut.
Çakı passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Komzyuk de bal. Gosztonyi is nu in balbezit. Komzyuk onderschept slim de pass. Komzyuk schiet op doel. Casillas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Toprak kopt de bal weg. de Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. de Carvalho geeft een hoge lob. Daar is Komzyuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komzyuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 64%, Freddy_KRueGeR 36%.
§uper§tars - Freddy_KRueGeR 1:2

52e minuut.
Tătăran probeert de bal met de borst te controleren. Toprak onderschept slim de pass. Toprak probeert naar een medespeler te passen. Lunghi heeft problemen om de bal te vangen. Lunghi draait met de bal, schiet en ... Krupa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal verovert de bal door een tackle van achteren. Rosal geeft de bal voor. Komzyuk is nu in balbezit. Komzyuk draait met de bal, schiet en ... Casillas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Freddy_KRueGeR 1:3

61e minuut.
Toprak probeert naar een medespeler te passen. Manusovich rent richting de bal. Manusovich geeft een hoge lob. Lunghi rent richting de bal. Lunghi schiet op doel. Krupa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olthof kopt de bal weg. Çakı is nu in balbezit. Solís maakt een afschuwelijke overtreding. Solís krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Çakı met een sublieme pass. Komzyuk is nu in balbezit. Gosztonyi onderschept slim de pass. Egas onderschept slim de pass. Egas schiet op doel. Casillas bokst de bal weg. Çakı is nu in balbezit. Kobalak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kobalak krijgt een gele kaart. Çakı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Komzyuk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Toprak kopt de bal weg. Olthof speelt de bal door. Egas rent richting de bal. Komzyuk rent richting de bal. Komzyuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bedin geeft een hoge lob. Çakı kopt de bal weg. Komzyuk rent richting de bal. Komzyuk schiet op doel. Gosztonyi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
de Carvalho passt de bal in één keer door. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı passt de bal zonder na te denken. Komzyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Komzyuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jończyk speelt de bal door. Egas rent richting de bal. Egas passt de bal met de wreef. Çakı is nu in balbezit. Çakı draait met de bal, schiet en ... Casillas bokst de bal weg.

71e minuut.
Bedin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Göçkün met de inworp. Komzyuk is nu in balbezit. Komzyuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Manusovich rent richting de bal. Manusovich geeft een hoge lob. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rosal onderschept slim de pass. Rosal geeft een lange en hoge pass. Komzyuk kopt de bal weg. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı haalt uit met een fantastische trap. Casillas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Olthof bereikt de bal nog maar net als eerste. Olthof speelt de bal door. Egas is nu in balbezit. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
de Carvalho met een sublieme pass. Olthof is nu in balbezit. Olthof speelt de bal door. Çakı rent richting de bal. Çakı draait met de bal, schiet en ... Casillas bokst de bal weg.

83e minuut.
Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal geeft een hoge lob. Egas kopt de bal weg. Jończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jończyk haalt uit met een fantastische trap. Casillas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Egas passt de bal zonder na te denken. Jończyk is nu in balbezit. Jończyk geeft de bal voor. Çakı maakt een snoekduik en kopt de bal. Komzyuk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
de Carvalho rent richting de bal. de Carvalho geeft een lange en hoge pass. Komzyuk heeft problemen om de bal te vangen. Komzyuk haalt uit met een fantastische trap. Casillas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 67%, Freddy_KRueGeR 33%.
§uper§tars - Freddy_KRueGeR 1:3