Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tokat United ALL LOSERS
Alt Yapı Tactiek BUGG
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 51.6
weak Schieten formidable
weak Passen solid
average Verdedigen very good


1e minuut.
Żurański speelt de bal door. Garai rent richting de bal. Iwaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Iwaniuk draait met de bal, schiet en ... Yağmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Ganga geeft de bal voor. Vidal kopt de bal weg. Iwaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaniuk draait met de bal, schiet en ... Yağmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - ALL LOSERS 0:1

8e minuut.
Kuronen geeft een hoge lob. Stefanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz probeert naar een medespeler te passen. Iwaniuk is nu in balbezit. Iwaniuk schiet op doel. Yağmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Tanpınar geeft een lange en hoge pass. Ganga kopt de bal weg. Salamoni heeft problemen om de bal te vangen. Vidal is nu in balbezit. Vidal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yağmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Iwaniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwaniuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - ALL LOSERS 0:2

14e minuut.
Daar is Tuncelili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganga speelt de bal door. Vidal rent richting de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - ALL LOSERS 0:3

16e minuut.
Tanpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanpınar geeft de bal voor. Stefanowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iwaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaniuk schiet op doel. Yağmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ganga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal draait met de bal, schiet en ... Yağmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
de Jong rent richting de bal. de Jong speelt de bal door. Kuronen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuronen probeert naar een medespeler te passen. Iwaniuk speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Utkualan geeft de bal voor. Inworp. Ganga met een snelle inworp. Vidal is nu in balbezit. Vidal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Iwaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanowicz rent richting de bal. Stefanowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Iwaniuk de bal. Iwaniuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - ALL LOSERS 0:4

34e minuut.
Afyonkarahisarlı geeft een hoge lob. Inworp. Ganga met de inworp. Vidal rent richting de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vidal haalt uit met een fantastische trap. Daar is Garai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanowicz probeert naar een medespeler te passen. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yağmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Ganga met een snelle inworp. Daar is Stefanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanowicz probeert naar een medespeler te passen. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ganga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganga passt de bal in één keer door. Salamoni rent richting de bal. Vidal onderschept slim de pass. Vidal draait met de bal, schiet en ... Yağmaz bokst de bal weg. Yağmaz met een sublieme pass. Ganga kan de bal niet met de borst controleren. Ganga speelt de bal door. Iwaniuk rent richting de bal. Iwaniuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - ALL LOSERS 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokat United 78%, ALL LOSERS 22%.
Tokat United - ALL LOSERS 0:5

50e minuut.
de Jong speelt de bal door. Iwaniuk is nu in balbezit. Vidal rent richting de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - ALL LOSERS 0:6

53e minuut.
Yağmaz met een harde bal richting middenveld. Ganga kopt de bal weg. Stefanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal is nu in balbezit. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Yağmaz bokst de bal weg.

55e minuut.
Stefanowicz met een sublieme pass. Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Mitura rent richting de bal. Vidal onderschept slim de pass. Vidal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
de Jong kopt de bal weg. Utkualan controleert de bal met de borst. Ganga onderschept slim de pass. Ganga geeft de bal voor. Iwaniuk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doeltrap. Yağmaz met een harde bal richting middenveld. Stefanowicz kopt de bal weg. Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Vidal draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - ALL LOSERS 0:7

69e minuut.
de Jong onderschept slim de pass. de Jong probeert naar een medespeler te passen. Vidal is nu in balbezit. Vidal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ganga kopt de bal weg. Iwaniuk rent richting de bal. Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Iwaniuk rent richting de bal. Iwaniuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mitura controleert de bal met de borst. Ganga probeert naar een medespeler te passen. Tanpınar rent richting de bal. Iwaniuk onderschept slim de pass. Iwaniuk haalt uit met een fantastische trap. Yağmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - ALL LOSERS 0:8

81e minuut.
Stefanowicz passt de bal zonder na te denken. Ganga is nu in balbezit. Ganga geeft een lange en hoge pass. Iwaniuk springt en kopt de bal. Yağmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - ALL LOSERS 0:9

85e minuut.
de Jong rent richting de bal. de Jong met een sublieme pass. Stefanowicz rent richting de bal. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Afyonkarahisarlı is nu in balbezit. Iwaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tanpınar rent richting de bal. Iwaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Iwaniuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Iwaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaniuk passt de bal met de wreef. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal draait met de bal, schiet en ... Yağmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokat United 81%, ALL LOSERS 19%.
Tokat United - ALL LOSERS 0:9