Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adana Demir Spor ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο
442 + Tactiek TİKİ TAKA SAG
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.6 gemiddelde waardering 63.5
uitmuntend Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Konowalski geeft een lange en hoge pass. Wilson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canal. Canal krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Lobera rent richting de bal. Lobera geeft een lange en hoge pass. Daar is Pardilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawrie is nu in balbezit. Lawrie haalt uit met een fantastische trap. Yassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Lawrie passt de bal zonder na te denken. Lobera rent richting de bal. Lobera passt de bal met de wreef. Lawrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lawrie is nu in balbezit. Lawrie draait met de bal, schiet en ... Yassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Lobera rent richting de bal. Lobera passt de bal zonder na te denken. Lawrie is nu in balbezit. Lawrie schiet op doel. Yassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Adana Demir Spor - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 1:0

32e minuut.
Żabski met een sublieme pass. Daar is Wilson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linowski begaat een overtreding. Linowski krijgt een gele kaart. Wilson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żabski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pardilha springt en kopt de bal. Yassen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Pol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pardilha is nu in balbezit. Canal verovert de bal door een tackle van achteren. Canal geeft de bal voor. Hamerlynck maakt een snoekduik en kopt de bal. Półćwiartek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Odriozola rent richting de bal. Odriozola schiet op doel. Półćwiartek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adana Demir Spor - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 1:1

41e minuut.
Lawrie passt de bal in één keer door. Pardilha bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wilson neemt de hoekschop. Pardilha krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adana Demir Spor 37%, ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adana Demir Spor - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 1:1

49e minuut.
Żabski kopt de bal weg. Linowski speelt de bal door. Pol probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Odriozola de bal. Odriozola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Półćwiartek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Retter bereikt de bal nog maar net als eerste. Retter geeft de bal voor. Lawrie rent richting de bal. Lawrie schiet op doel. Yassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana Demir Spor - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 2:1

61e minuut.
Pol geeft een hoge lob. Hamerlynck kopt de bal weg. Türkbay heeft problemen om de bal te vangen. Odriozola verovert de bal door een tackle van achteren. Odriozola schiet op doel. Półćwiartek bokst de bal weg.

64e minuut.
Odriozola kan de bal niet met de borst controleren. Odriozola geeft een lange en hoge pass. Hamerlynck heeft problemen om de bal te vangen. Hamerlynck haalt uit met een fantastische trap. Półćwiartek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adana Demir Spor - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 2:2

67e minuut.
Lawrie heeft problemen om de bal te vangen. Żabski rent richting de bal. Lawrie rent richting de bal. Pardilha rent richting de bal. Pardilha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Pol speelt de bal door. Hamerlynck heeft problemen om de bal te vangen. Odriozola is nu in balbezit. Odriozola schiet op doel. Półćwiartek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana Demir Spor - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 2:3

73e minuut.
Retter passt de bal in één keer door. Wilson rent richting de bal. Wilson speelt de bal door. Klungelig pakt Pardilha de bal. Pardilha schiet op doel. Yassen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Żabski probeert naar een medespeler te passen. Lobera probeert naar een medespeler te passen. Lawrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adana Demir Spor - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 3:3

89e minuut.
Canal passt de bal in één keer door. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żabski krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Żabski geeft een lange en hoge pass. Nedeljkov controleert de bal met de borst. Lawrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrie haalt uit met een fantastische trap. Yassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana Demir Spor - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adana Demir Spor 47%, ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 53%.
Adana Demir Spor - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 4:3