Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uneyspor YİĞİT DEMİRCİ SPOR
352 Tactiek lll
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 55.6
goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen goed


10e minuut.
Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz passt de bal zonder na te denken. Ciuchta is nu in balbezit. Margitai rent richting de bal. Margitai draait met de bal, schiet en ... Altınkurt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Czerniakowski passt de bal in één keer door. Ciuchta rent richting de bal. Ciuchta probeert naar een medespeler te passen. Margitai heeft problemen om de bal te vangen. Margitai schiet op doel. Paal! Altınkurt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Bıkmaz rent richting de bal. Czerniakowski onderschept slim de pass. Czerniakowski probeert naar een medespeler te passen. Margitai rent richting de bal. Margitai draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Czerniakowski is nu in balbezit. Czerniakowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Kalfa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margitai is nu in balbezit. Margitai draait met de bal, schiet en ... Altınkurt bokst de bal weg.

38e minuut.
Czerniakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Czerniakowski met een sublieme pass. Margitai is nu in balbezit. Margitai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 64%, YİĞİT DEMİRCİ SPOR 36%.
uneyspor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:1

50e minuut.
Czerniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniakowski passt de bal zonder na te denken. Margitai rent richting de bal. Margitai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Özat heeft problemen om de bal te vangen. Özat passt de bal zonder na te denken. Tekdüzen met een sublieme pass. Soyugür is nu in balbezit. Soyugür haalt uit met een fantastische trap. Gualberti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Margitai rent richting de bal. Gökler is nu in balbezit. Margitai verovert de bal door een tackle van achteren. Margitai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:2

74e minuut.
Aniszewski geeft een hoge lob. Bejbl kopt de bal weg. Ciuchta rent richting de bal. Margitai is nu in balbezit. Margitai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Margitai rent richting de bal. Kalfa is nu in balbezit. Margitai verovert de bal door een tackle van achteren. Margitai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:3

78e minuut.
Ciuchta rent richting de bal. Ciuchta passt de bal met de wreef. Czerniakowski speelt de bal door. Margitai bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitai schiet op doel. Altınkurt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 54%, YİĞİT DEMİRCİ SPOR 46%.
uneyspor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:4