Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caspase5 Kızık Boyu
442 Tactiek :)
39% Balbezit 61%
31% Spel op eigen helft 69%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 48.6
matig Schieten zeer goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Bertoldo rent richting de bal. Bertoldo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tekeoğlu de bal onder controle te krijgen. Bertoldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoldo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kılınçtürk passt de bal met de wreef. Gawron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ramazanoğlu is nu in balbezit. Gawron onderschept slim de pass. Gawron draait met de bal, schiet en ... Yurtkulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Arango is nu in balbezit. Arango geeft een lange en hoge pass. Bilen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bublica is nu in balbezit. Bublica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Doeltrap. Yurtkulu trapt de bal weg. Kılınçtürk kan de bal niet met de borst controleren. Bublica onderschept slim de pass. Bublica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Arango de bal. Arango geeft een lange en hoge pass. Dikici rent richting de bal. Bublica verovert de bal door een tackle van achteren. Bublica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Bertoldo rent richting de bal. Queirós verovert de bal door een tackle van achteren. Queirós passt de bal met de wreef. Öğünç bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğünç draait met de bal, schiet en ... Abdel Salam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Taffuri probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kılınçtürk neemt de hoekschop. Queirós is nu in balbezit. Queirós schiet op doel. Abdel Salam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Diri is nu in balbezit. Diri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dikici passt de bal zonder na te denken. Queirós heeft problemen om de bal te vangen. Ramazanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawron onderschept slim de pass. Gawron schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caspase5 36%, Kızık Boyu 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caspase5 - Kızık Boyu 0:0

47e minuut.
Klungelig pakt Diri de bal. Gawron rent richting de bal. Gawron passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Öğünç de bal. Öğünç schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Račšár is nu in balbezit. Račšár geeft een lange en hoge pass. Bilen heeft problemen om de bal te vangen. Bublica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bublica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Caspase5 - Kızık Boyu 0:1

52e minuut.
Diri probeert naar een medespeler te passen. Queirós rent richting de bal. Gawron rent richting de bal. Gawron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caspase5 - Kızık Boyu 0:2

56e minuut.
Tenekeci geeft een lange en hoge pass. Ramazanoğlu is nu in balbezit. Taffuri onderschept slim de pass. Daar is Taffuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taffuri draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Caspase5 - Kızık Boyu 0:3

66e minuut.
Račšár is nu in balbezit. Račšár geeft de bal voor. Daar is Kılınçtürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öğünç bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğünç schiet op doel. Abdel Salam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Tekeoğlu geeft een hoge lob. Queirós met een sublieme pass. Ergezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawron onderschept slim de pass. Gawron haalt uit met een fantastische trap. Yurtkulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Queirós passt de bal in één keer door. Kılınçtürk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taffuri. Kılınçtürk raakt geblesseerd tijdens het duel. Dikici zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abdel Salam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Ramazanoğlu is nu in balbezit. Bertoldo verovert de bal door een tackle van achteren. Munzır is nu in balbezit. Bertoldo verovert de bal door een tackle van achteren. Bertoldo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caspase5 26%, Kızık Boyu 74%.
Caspase5 - Kızık Boyu 0:3