Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mysterious fk real kozan
Normal Tactiek 4312
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 54.1
weak Schieten excellent
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Hörster passt de bal in één keer door. Kobylański rent richting de bal. Perris probeert naar een medespeler te passen. Hörster bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörster draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aliqués met een snelle inworp. Klungelig pakt Perris de bal. Perris geeft een lange en hoge pass. Hörster maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Silahtaroğlu kopt de bal weg. Aliqués is nu in balbezit. Aliqués geeft een lange en hoge pass. Hörster is nu in balbezit. Hörster schiet op doel. Oğuz bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cuba neemt de hoekschop. Kobylański maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Hörster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hörster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - real kozan 0:1

7e minuut.
Aliqués is nu in balbezit. Aliqués geeft de bal voor. Silahtaroğlu kopt de bal weg. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hörster is nu in balbezit. Hörster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - real kozan 0:2

10e minuut.
Perris is nu in balbezit. Perris passt de bal met de wreef. Hörster is nu in balbezit. Hörster haalt uit met een fantastische trap. Oğuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - real kozan 0:3

13e minuut.
Kobylański kopt de bal weg. Perris rent richting de bal. Perris speelt de bal door. Daar is Hörster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hörster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - real kozan 0:4

17e minuut.
Arıcak speelt de bal door. Perris rent richting de bal. Perris passt de bal in één keer door. Kobylański rent richting de bal. Kobylański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - real kozan 0:5

18e minuut.
Türük is nu in balbezit. Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda geeft de bal voor. Hörster bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - real kozan 0:6

21e minuut.
Bekmezci kopt de bal weg. Kobylański probeert de bal met de borst te controleren. Erzincanlılar is nu in balbezit. Kobylański onderschept slim de pass. Kobylański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Perris bereikt de bal nog maar net als eerste. Perris passt de bal zonder na te denken. Hörster bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - real kozan 0:7

26e minuut.
Perris met een sublieme pass. Hörster rent richting de bal. Bekmezci is nu in balbezit. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - real kozan 0:8

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oğuz met een harde bal richting middenveld. Erzincanlılar kopt de bal weg. Candar rent richting de bal. Candar geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kobylański rent richting de bal. Kobylański passt de bal met de wreef. Hörster is nu in balbezit. Hörster schiet op doel. Oğuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - real kozan 0:9

40e minuut.
Hörster bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörster geeft een lange en hoge pass. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański draait met de bal, schiet en ... Oğuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - real kozan 0:10

42e minuut.
Perris probeert naar een medespeler te passen. Beldibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörster onderschept slim de pass. Hörster haalt uit met een fantastische trap. Oğuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - real kozan 0:11

45e minuut.
Daar is Aliqués, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aliqués speelt de bal door. Perris probeert naar een medespeler te passen. Hörster is nu in balbezit. Hörster schiet op doel. Oğuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - real kozan 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mysterious fk 82%, real kozan 18%.
mysterious fk - real kozan 0:12

48e minuut.
Candar kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuba met de inworp. Perris bereikt de bal nog maar net als eerste. Perris geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Inworp. Cuba met de inworp. Perris geeft een lange en hoge pass. Kobylański springt en kopt de bal. Oğuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - real kozan 0:13

51e minuut.
Hörster speelt de bal door. Kobylański heeft problemen om de bal te vangen. Kobylański geeft de bal voor. Hörster is nu in balbezit. Hörster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - real kozan 0:14

53e minuut.
Hörster verovert de bal door een tackle van achteren. Beldibi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hörster. Hörster krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Poulain maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Miranda kopt de bal weg. Perris speelt de bal door. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - real kozan 0:15

55e minuut.
Aliqués is nu in balbezit. Kobylański rent richting de bal. Kobylański passt de bal in één keer door. Hörster is nu in balbezit. Hörster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - real kozan 0:16

58e minuut.
Aliqués kopt de bal weg. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörster bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - real kozan 0:17

60e minuut.
Hörster rent richting de bal. Candar speelt de bal door. Perris speelt de bal door. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Inworp. Cuba met de inworp. Daar is Perris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perris geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Candar de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cuba zal de hoekschop nemen. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - real kozan 0:18

80e minuut.
Miranda geeft een lange en hoge pass. Koyuncu heeft problemen om de bal te vangen. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Koyuncu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Erzincanlılar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aliqués zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Perris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perris met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - real kozan 0:19

89e minuut.
Poulain kopt de bal weg. Erzincanlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliqués tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aliqués krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mysterious fk 76%, real kozan 24%.
mysterious fk - real kozan 0:19