Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teampim Babasultan SK
Attack Tactiek off
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 49.1
adequate Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen good


5e minuut.
Pleśniak rent richting de bal. Pleśniak geeft de bal voor. Türker heeft problemen om de bal te vangen. Szeliga is nu in balbezit. Szeliga haalt uit met een fantastische trap. Yoğun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Uztunç met de inworp. Boncuk rent richting de bal. Karakoyunlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Karakoyunlu krijgt een gele kaart. Boncuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boncuk met een snel genomen vrije trap. Delikadir springt en kopt de bal. Yaşarsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mesta rent richting de bal. Mesta met een sublieme pass. Hârleşteanu rent richting de bal. Hârleşteanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Babasultan SK 0:1

16e minuut.
Vivenzi met een sublieme pass. De Coninck is nu in balbezit. De Coninck passt de bal zonder na te denken. Szeliga heeft problemen om de bal te vangen. Szeliga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Babasultan SK 0:2

22e minuut.
Yaşarsoy probeert naar een medespeler te passen. De Coninck kopt de bal weg. Hârleşteanu is nu in balbezit. Hârleşteanu schiet op doel. Yoğun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Babasultan SK 0:3

25e minuut.
Özgür probeert naar een medespeler te passen. Mesta geeft de bal voor. Türker heeft problemen om de bal te vangen. Hârleşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleşteanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hârleşteanu is nu in balbezit. Hârleşteanu draait met de bal, schiet en ... Yoğun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Inworp. Rosales met de inworp. Mesta met een sublieme pass. Szeliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De Coninck met een sublieme pass. Hârleşteanu rent richting de bal. Szeliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Babasultan SK 0:4

39e minuut.
De Coninck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Coninck probeert naar een medespeler te passen. Hârleşteanu rent richting de bal. Hârleşteanu haalt uit met een fantastische trap. Yoğun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Babasultan SK 0:5

43e minuut.
Yoğun probeert naar een medespeler te passen. Ballı kopt de bal weg. Uztunç probeert de bal aan de voet te houden. Hârleşteanu is nu in balbezit. Hârleşteanu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Babasultan SK 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teampim 67%, Babasultan SK 33%.
Teampim - Babasultan SK 0:6

47e minuut.
Tekke probeert de bal met de borst te controleren. Rosales speelt de bal door. De Coninck probeert naar een medespeler te passen. Hârleşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleşteanu schiet op doel. Yoğun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Kurttekin geeft een lange en hoge pass. Karakoyunlu kopt de bal weg. Szeliga is nu in balbezit. Szeliga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Babasultan SK 0:7

55e minuut.
Kurttekin is nu in balbezit. Hârleşteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Hârleşteanu passt de bal in één keer door. Daar is Mesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesta geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Hârleşteanu rent richting de bal. Hârleşteanu passt de bal met de wreef. Karakoyunlu is nu in balbezit. Szeliga is nu in balbezit. Szeliga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Boncuk is nu in balbezit. Vivenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Vivenzi geeft een lange en hoge pass. Szeliga rent richting de bal. Szeliga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mesta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fernet komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Vivenzi rent richting de bal. Vivenzi probeert naar een medespeler te passen. De Coninck speelt de bal door. Hârleşteanu rent richting de bal. Hârleşteanu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

76e minuut.
Vivenzi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Türker kopt de bal weg. De Coninck speelt de bal door. Klungelig pakt Hârleşteanu de bal. Hârleşteanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Karakoyunlu met de inworp. De Coninck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Coninck geeft een hoge lob. Szeliga rent richting de bal. Szeliga haalt uit met een fantastische trap. Yoğun bokst de bal weg.

80e minuut.
Söğüt probeert de bal aan de voet te houden. Özgür met een sublieme pass. Klungelig pakt Kurttekin de bal. Fernet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pleśniak kopt de bal weg. Vivenzi is nu in balbezit. Vivenzi passt de bal zonder na te denken. Hârleşteanu is nu in balbezit. Hârleşteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Babasultan SK 0:8

86e minuut.
Fernet rent richting de bal. Fernet speelt de bal door. Szeliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga draait met de bal, schiet en ... Yoğun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Babasultan SK 0:9

89e minuut.
Inworp. Karakoyunlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Coninck is nu in balbezit. De Coninck geeft een hoge lob. Hârleşteanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Babasultan SK 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teampim 80%, Babasultan SK 20%.
Teampim - Babasultan SK 0:10