Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aslanyürek ALTAY 1914
ge. 4 lü Tactiek ALTAY
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
44.7 gemiddelde waardering 55.5
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Przybyliński met een sublieme pass. Vitoriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitoriano passt de bal met de wreef. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann haalt uit met een fantastische trap. Giacone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - ALTAY 1914 0:1

14e minuut.
Vitoriano passt de bal in één keer door. Beyaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann onderschept slim de pass. Vitoriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitoriano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Szkutnik probeert de bal aan de voet te houden. Kwasibrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński onderschept slim de pass. Przybyliński geeft een hoge lob. Kaufmann krijgt zijn hoofd ertegen. Giacone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Kwasibrocki kopt de bal weg. Keskinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskinoğlu passt de bal in één keer door. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vitoriano schiet op doel. Giacone met een sublieme pass. Barry kopt de bal weg. Vitoriano rent richting de bal. Vitoriano haalt uit met een fantastische trap. Giacone bokst de bal weg.

24e minuut.
Holak heeft problemen om de bal te vangen. Holak geeft een hoge lob. Vitoriano rent richting de bal. Vitoriano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - ALTAY 1914 0:2

30e minuut.
Usluer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkutnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkutnik probeert naar een medespeler te passen. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Szkutnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szkutnik geeft een hoge lob. Grzebaczewski probeert de bal met de borst te controleren. Vitoriano rent richting de bal. Vitoriano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Przybyliński geeft een hoge lob. Grzebaczewski kopt de bal weg. Rüya is nu in balbezit. Kaufmann onderschept slim de pass. Kaufmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aslanyürek 68%, ALTAY 1914 32%.
aslanyürek - ALTAY 1914 0:2

48e minuut.
Barry verovert de bal door een tackle van achteren. Barry geeft een lange en hoge pass. Vitoriano is nu in balbezit. Vitoriano draait met de bal, schiet en ... Giacone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - ALTAY 1914 0:3

48e minuut.
Kwasibrocki is nu in balbezit. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński passt de bal in één keer door. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann schiet op doel. Giacone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Šarušić is nu in balbezit. Inworp. Szkutnik met een snelle inworp. Barry geeft de bal voor. Klungelig pakt Grzebaczewski de bal. Giacone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vitoriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitoriano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - ALTAY 1914 0:4

55e minuut.
Barry speelt de bal door. Holak probeert naar een medespeler te passen. Przybyliński geeft een hoge lob. Vitoriano rent richting de bal. Vitoriano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Treściński onderschept slim de pass. Treściński geeft de bal voor. Kaufmann rent richting de bal. Kaufmann draait met de bal, schiet en ... Giacone bokst de bal weg.

63e minuut.
Przybyliński kopt de bal weg. Szkutnik geeft de bal voor. Rüya heeft problemen om de bal te vangen. Kaufmann rent richting de bal. Kaufmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kwasibrocki is nu in balbezit. Przybyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Przybyliński met een sublieme pass. Vitoriano is nu in balbezit. Vitoriano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaufmann rent richting de bal. Kaufmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Szkutnik is nu in balbezit. Szkutnik geeft de bal voor. Daar is Yağmur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaufmann rent richting de bal. Kaufmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Przybyliński met een sublieme pass. Grzebaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Vitoriano is nu in balbezit. Vitoriano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Yağmur geeft een lange en hoge pass. Przybyliński kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaufmann de bal. Kaufmann schiet op doel. Giacone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - ALTAY 1914 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aslanyürek 67%, ALTAY 1914 33%.
aslanyürek - ALTAY 1914 0:5