Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çirkefspor ALONSO GS
Normal Tactiek 4-4-1-1 b
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.7 gemiddelde waardering 53.4
poor Schieten formidable
poor Passen formidable
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Demirkan rent richting de bal. Bayülgen speelt de bal door. Myszor rent richting de bal. Myszor haalt uit met een fantastische trap. Çimdik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - ALONSO GS 0:1

10e minuut.
Załuski onderschept slim de pass. Załuski geeft een hoge lob. Myszor probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Luba de bal. Luba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Starogardzki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hwan-Sin komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Załuski geeft een hoge lob. Holubec kopt de bal weg. Luba rent richting de bal. Luba schiet op doel. Çimdik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - ALONSO GS 0:2

17e minuut.
Hwan-Sin met een sublieme pass. Załuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Sin rent richting de bal. Hwan-Sin haalt uit met een fantastische trap. Çimdik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Inworp. Hwan-Sin met een snelle inworp. Załuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załuski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tatlışurup de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luba rent richting de bal. Luba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - ALONSO GS 0:3

20e minuut.
Hwan-Sin speelt de bal door. Luba met een sublieme pass. Myszor met een sublieme pass. Klungelig pakt Holubec de bal. Holubec schiet op doel. Çimdik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - ALONSO GS 0:4

22e minuut.
Załuski passt de bal in één keer door. Daar is Hwan-Sin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwan-Sin met een sublieme pass. Luba bereikt de bal nog maar net als eerste. Luba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Madroño is nu in balbezit. Myszor speelt de bal door. Luba is nu in balbezit. Luba haalt uit met een fantastische trap. Çimdik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - ALONSO GS 0:5

24e minuut.
Hwan-Sin onderschept slim de pass. Hwan-Sin geeft een hoge lob. Bahçevan heeft problemen om de bal te vangen. Luba bereikt de bal nog maar net als eerste. Luba haalt uit met een fantastische trap. Çimdik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luba rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hwan-Sin zal de hoekschop nemen. Luba krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Çimdik probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Bayülgen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holubec geeft de bal voor. Luba krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - ALONSO GS 0:6

27e minuut.
Holubec bereikt de bal nog maar net als eerste. Luba rent richting de bal. Holubec is nu in balbezit. Luba is nu in balbezit. Luba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tuncelilioğlu met een harde bal richting middenveld. Madroño kopt de bal weg. Daar is Demirkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luba bereikt de bal nog maar net als eerste. Luba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - ALONSO GS 0:7

30e minuut.
Myszor met de inworp. Madroño rent richting de bal. Madroño met een sublieme pass. Luba is nu in balbezit. Luba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - ALONSO GS 0:8

33e minuut.
Hwan-Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Sin met een sublieme pass. Holubec probeert naar een medespeler te passen. Luba rent richting de bal. Luba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Załuski probeert naar een medespeler te passen. Holubec is nu in balbezit. Holubec met een sublieme pass. Luba rent richting de bal. Luba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Çimdik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Çimdik met een sublieme pass. Inworp. Hwan-Sin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Załuski geeft een lange en hoge pass. Luba rent richting de bal. Çimdik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luba is nu in balbezit. Luba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - ALONSO GS 0:9

36e minuut.
Luba rent richting de bal. Holubec rent richting de bal. Luba is nu in balbezit. Holubec is nu in balbezit. Holubec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Holubec is nu in balbezit. Luba is nu in balbezit. Luba draait met de bal, schiet en ... Tuncelilioğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çimdik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - ALONSO GS 0:10

39e minuut.
Luba bereikt de bal nog maar net als eerste. Köybaşı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Holubec rent richting de bal. Holubec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Myszor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madroño is nu in balbezit. Madroño geeft een lange en hoge pass. Luba bereikt de bal nog maar net als eerste. Luba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - ALONSO GS 0:11

44e minuut.
Osmaniyeli kopt de bal weg. Załuski rent richting de bal. Załuski met een sublieme pass. Luba rent richting de bal. Luba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - ALONSO GS 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çirkefspor 76%, ALONSO GS 24%.
Çirkefspor - ALONSO GS 0:12

46e minuut.
Vahap bereikt de bal nog maar net als eerste. Madroño verovert de bal door een tackle van achteren. Madroño probeert naar een medespeler te passen. Luba rent richting de bal. Luba haalt uit met een fantastische trap. Çimdik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Holubec is nu in balbezit. Holubec probeert naar een medespeler te passen. Bahçevan rent richting de bal. Luba verovert de bal door een tackle van achteren. Luba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Holubec rent richting de bal. Holubec draait met de bal, schiet en ... Çimdik bokst de bal weg. Luba is nu in balbezit. Luba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - ALONSO GS 0:13

55e minuut.
Hwan-Sin passt de bal in één keer door. Bahçevan rent richting de bal. Luba onderschept slim de pass. Luba schiet op doel. Çimdik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - ALONSO GS 0:14

58e minuut.
Nattermann passt de bal in één keer door. Daar is Hwan-Sin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwan-Sin geeft een hoge lob. Daar is Luba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Demirkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Holubec onderschept slim de pass. Holubec met een sublieme pass. Luba is nu in balbezit. Luba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - ALONSO GS 0:15

60e minuut.
Myszor passt de bal zonder na te denken. Holubec rent richting de bal. Holubec passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Luba de bal. Luba draait met de bal, schiet en ... Çimdik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - ALONSO GS 0:16

61e minuut.
Myszor rent richting de bal. Myszor speelt de bal door. Holubec probeert naar een medespeler te passen. Luba rent richting de bal. Luba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - ALONSO GS 0:17

64e minuut.
Załuski probeert naar een medespeler te passen. Holubec rent richting de bal. Holubec passt de bal in één keer door. Luba rent richting de bal. Luba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - ALONSO GS 0:18

73e minuut.
Załuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załuski geeft een hoge lob. Holubec probeert naar een medespeler te passen. Luba is nu in balbezit. Luba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - ALONSO GS 0:19

76e minuut.
Madroño met een sublieme pass. Hwan-Sin geeft de bal voor. Luba maakt een snoekduik en kopt de bal. Holubec is nu in balbezit. Holubec geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Hwan-Sin speelt de bal door. Załuski is nu in balbezit. Załuski geeft de bal voor. Luba probeert de bal met de borst te controleren. Luba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Madroño bereikt de bal nog maar net als eerste. Madroño passt de bal met de wreef. Holubec rent richting de bal. Luba rent richting de bal. Luba haalt uit met een fantastische trap. Çimdik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bahçevan met een sublieme pass. Hwan-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Sin geeft de bal voor. Luba rent richting de bal. Luba draait met de bal, schiet en ... Çimdik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tatlışurup heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Sin rent richting de bal. Hwan-Sin geeft een lange en hoge pass. Luba is nu in balbezit. Luba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - ALONSO GS 0:20

87e minuut.
Tuncelilioğlu kopt de bal weg. Holubec bereikt de bal nog maar net als eerste. Holubec passt de bal met de wreef. Luba is nu in balbezit. Luba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Çirkefspor - ALONSO GS 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çirkefspor 85%, ALONSO GS 15%.
Çirkefspor - ALONSO GS 0:21