Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Şanlı Göztepe kms
Normal Tactiek cemil
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 57.5
weak Schieten outstanding
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Diyarbakırlı met een sublieme pass. Daar is Tandır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tandır passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Imrik de bal. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Maleńczuk kopt de bal weg. Imrik met een sublieme pass. Ilıcalı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Şanlı Göztepe - kms 0:1

4e minuut.
Hrebenciuc is nu in balbezit. Hrebenciuc geeft de bal voor. Imrik rent richting de bal. Imrik draait met de bal, schiet en ... Paal! Adak kopt de bal weg. Alfonso rent richting de bal. Alfonso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Khotenko is nu in balbezit. Khotenko geeft een hoge lob. Erkenalır probeert de bal aan de voet te houden. Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico schiet op doel. Öksüz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Öksüz met een sublieme pass. Khotenko kopt de bal weg. Imrik is nu in balbezit. Imrik draait met de bal, schiet en ... Süphanoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şanlı Göztepe - kms 0:2

8e minuut.
Khotenko is nu in balbezit. Khotenko passt de bal met de wreef. Artistico is nu in balbezit. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Şanlı Göztepe - kms 0:3

12e minuut.
Maleńczuk passt de bal met de wreef. Alfonso rent richting de bal. Alfonso passt de bal met de wreef. Artistico rent richting de bal. Artistico draait met de bal, schiet en ... Öksüz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Süphanoğlu geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Khotenko neemt de hoekschop. Artistico krijgt zijn hoofd ertegen. Öksüz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şanlı Göztepe - kms 0:4

14e minuut.
Erkenalır geeft de bal voor. Alfonso kopt de bal weg. Klungelig pakt Aydan de bal. Artistico is nu in balbezit. Artistico draait met de bal, schiet en ... Öksüz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Alfonso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Artistico rent richting de bal. Artistico probeert naar een medespeler te passen. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Şanlı Göztepe - kms 0:5

20e minuut.
Hrebenciuc passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Imrik de bal. Imrik passt de bal zonder na te denken. Artistico is nu in balbezit. Artistico schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Ataş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artistico rent richting de bal. Artistico passt de bal met de wreef. Imrik is nu in balbezit. Imrik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Şanlı Göztepe - kms 0:6

24e minuut.
Erkenalır geeft de bal voor. Muskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskała geeft een lange en hoge pass. Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Alfonso passt de bal zonder na te denken. Artistico is nu in balbezit. Artistico passt de bal in één keer door. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Şanlı Göztepe - kms 0:7

29e minuut.
Imrik verovert de bal door een tackle van achteren. Imrik passt de bal met de wreef. Artistico is nu in balbezit. Artistico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Şanlı Göztepe - kms 0:8

32e minuut.
Khotenko geeft een hoge lob. Ilıcalı kopt de bal weg. Daar is Aydan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imrik is nu in balbezit. Imrik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şanlı Göztepe - kms 0:9

34e minuut.
Maleńczuk passt de bal in één keer door. Hrebenciuc heeft problemen om de bal te vangen. Hrebenciuc geeft een lange en hoge pass. Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico haalt uit met een fantastische trap. Paal! Öksüz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Şanlı Göztepe - kms 0:10

36e minuut.
Aydan is nu in balbezit. Aydan passt de bal zonder na te denken. Artistico rent richting de bal. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Aydan de bal. Artistico verovert de bal door een tackle van achteren. Artistico passt de bal in één keer door. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Şanlı Göztepe - kms 0:11

38e minuut.
Puig speelt de bal door. Khotenko rent richting de bal. Khotenko speelt de bal door. Imrik is nu in balbezit. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Şanlı Göztepe - kms 0:12

42e minuut.
Hrebenciuc met een sublieme pass. Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico geeft de bal voor. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik draait met de bal, schiet en ... Öksüz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Alfonso speelt de bal door. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk geeft een hoge lob. Imrik maakt een snoekduik en kopt de bal. Öksüz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şanlı Göztepe - kms 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şanlı Göztepe 83%, kms 17%.
Şanlı Göztepe - kms 0:13

47e minuut.
Khotenko met de inworp. Adak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleńczuk geeft de bal voor. Klungelig pakt Artistico de bal. Artistico schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Alfonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alfonso speelt de bal door. Klungelig pakt Imrik de bal. Imrik draait met de bal, schiet en ... Öksüz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şanlı Göztepe - kms 0:14

58e minuut.
Öksüz met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfonso met een snelle inworp. Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Imrik rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şanlı Göztepe - kms 0:15

61e minuut.
Artistico speelt de bal door. Hrebenciuc is nu in balbezit. Hrebenciuc passt de bal met de wreef. Imrik rent richting de bal. Imrik draait met de bal, schiet en ... Öksüz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Şanlı Göztepe - kms 0:16

67e minuut.
Khotenko passt de bal met de wreef. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik probeert naar een medespeler te passen. Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico draait met de bal, schiet en ... Öksüz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Şanlı Göztepe - kms 0:17

69e minuut.
Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso speelt de bal door. Ataş kan de bal niet met de borst controleren. Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico draait met de bal, schiet en ... Öksüz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Öksüz probeert naar een medespeler te passen. Maleńczuk kopt de bal weg. Imrik heeft problemen om de bal te vangen. Imrik draait met de bal, schiet en ... Öksüz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Şanlı Göztepe - kms 0:18

77e minuut.
Klungelig pakt Alfonso de bal. Alfonso speelt de bal door. Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Şanlı Göztepe - kms 0:19

83e minuut.
Rize rent richting de bal. Berenguel del Río onderschept slim de pass. Berenguel del Río geeft de bal voor. Imrik rent richting de bal. Imrik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Şanlı Göztepe - kms 0:20

87e minuut.
Adak is nu in balbezit. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Adak begaat een overtreding. Adak krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Khotenko geeft een lange en hoge pass. Süphanoğlu kopt de bal weg. Erkenalır heeft problemen om de bal te vangen. Imrik is nu in balbezit. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Şanlı Göztepe - kms 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şanlı Göztepe 78%, kms 22%.
Şanlı Göztepe - kms 0:21