Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bigteam AbRa-KaDaBrA
yeni Tactiek 4-4-2
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 61.5
matig Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Seyyah passt de bal zonder na te denken. Naustdal rent richting de bal. Naustdal probeert naar een medespeler te passen. Mascareño is nu in balbezit. Mascareño schiet op doel. Taborda bokst de bal weg. Daar is Darende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mascareño rent richting de bal. Mascareño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - AbRa-KaDaBrA 0:1

6e minuut.
Rahav bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahav passt de bal in één keer door. Mascareño is nu in balbezit. Mascareño schiet op doel. Taborda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - AbRa-KaDaBrA 0:2

7e minuut.
Mascareño passt de bal zonder na te denken. Seyyah met een sublieme pass. Naustdal is nu in balbezit. Naustdal draait met de bal, schiet en ... Taborda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - AbRa-KaDaBrA 0:3

8e minuut.
Naustdal geeft een lange en hoge pass. Daar is Fırtına, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mascareño rent richting de bal. Mascareño schiet op doel. Taborda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - AbRa-KaDaBrA 0:4

9e minuut.
Naustdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Naustdal passt de bal in één keer door. Rahav speelt de bal door. Mascareño is nu in balbezit. Mascareño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - AbRa-KaDaBrA 0:5

10e minuut.
Fırtına probeert naar een medespeler te passen. Maślanka rent richting de bal. Ząbecki is nu in balbezit. Mascareño rent richting de bal. Mascareño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Darende probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ząbecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mascareño is nu in balbezit. Mascareño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - AbRa-KaDaBrA 0:6

17e minuut.
Carafoli met een sublieme pass. Naustdal rent richting de bal. Naustdal speelt de bal door. Mascareño rent richting de bal. Mascareño draait met de bal, schiet en ... Taborda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Rosocha geeft een hoge lob. Inworp. Seyyah met de inworp. Naustdal is nu in balbezit. Naustdal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mascareño rent richting de bal. Mascareño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - AbRa-KaDaBrA 0:7

21e minuut.
Klungelig pakt Seyyah de bal. Seyyah passt de bal met de wreef. Daar is Naustdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naustdal schiet op doel. Taborda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rahav rent richting de bal. Rahav met een sublieme pass. Mascareño rent richting de bal. Naustdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Naustdal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zebić probeert de bal aan de voet te houden. Seyyah rent richting de bal. Seyyah geeft een hoge lob. Mascareño bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascareño schiet op doel. Taborda bokst de bal weg.

32e minuut.
Rahav geeft een lange en hoge pass. Mascareño kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Darende de bal onder controle te krijgen. Naustdal is nu in balbezit. Naustdal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Seyyah rent richting de bal. Seyyah passt de bal zonder na te denken. Naustdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Naustdal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rahav probeert naar een medespeler te passen. Carafoli rent richting de bal. Carafoli passt de bal zonder na te denken. Halkalı geeft een hoge lob. Mascareño springt en kopt de bal. Taborda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Kemer geeft een lange en hoge pass. Naustdal is nu in balbezit. Seyyah speelt de bal door. Mascareño rent richting de bal. Mascareño draait met de bal, schiet en ... Taborda bokst de bal weg.

41e minuut.
Halkalı met de inworp. Kemer probeert naar een medespeler te passen. Seyyah speelt de bal door. Naustdal is nu in balbezit. Naustdal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Seyyah kopt de bal weg. Rahav met een sublieme pass. Halkalı is nu in balbezit. Halkalı geeft een hoge lob. Naustdal krijgt zijn hoofd ertegen. Taborda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bigteam 79%, AbRa-KaDaBrA 21%.
bigteam - AbRa-KaDaBrA 0:7

48e minuut.
Doeltrap. Taborda trapt de bal weg van het doel. Seyyah kopt de bal weg. Naustdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Naustdal schiet op doel. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Fırtına bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı onderschept slim de pass. Halkalı passt de bal in één keer door. Seyyah rent richting de bal. Seyyah schiet op doel. Taborda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Ząbecki rent richting de bal. Seyyah onderschept slim de pass. Seyyah met een sublieme pass. Naustdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Naustdal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Seyyah rent richting de bal. Seyyah geeft een lange en hoge pass. Maślanka heeft problemen om de bal te vangen. Mascareño is nu in balbezit. Mascareño haalt uit met een fantastische trap. Taborda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Rahav geeft een lange en hoge pass. Naustdal kopt de bal weg. Carafoli speelt de bal door. Naustdal rent richting de bal. Naustdal draait met de bal, schiet en ... Taborda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mascareño is nu in balbezit. Mascareño schiet op doel. Taborda bokst de bal weg. Daar is Maślanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naustdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Naustdal schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zaloga verovert de bal door een tackle van achteren. Zaloga geeft een lange en hoge pass. Bình An is nu in balbezit. Bình An schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Veitía probeert de bal met de borst te controleren. Veitía geeft een hoge lob. Naustdal kopt de bal weg. Mascareño bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascareño schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Seyyah is nu in balbezit. Seyyah probeert naar een medespeler te passen. Naustdal is nu in balbezit. Naustdal draait met de bal, schiet en ... Taborda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Taborda speelt de bal door. Seyyah kopt de bal weg. Carafoli speelt de bal door. Mascareño bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascareño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Taborda trapt de bal weg. Seyyah controleert de bal met de borst. Seyyah speelt de bal door. Naustdal is nu in balbezit. Naustdal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - AbRa-KaDaBrA 0:8

84e minuut.
Rahav passt de bal in één keer door. Seyyah is nu in balbezit. Seyyah met een sublieme pass. Naustdal is nu in balbezit. Naustdal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Carafoli is nu in balbezit. Carafoli speelt de bal door. Naustdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Naustdal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - AbRa-KaDaBrA 0:9

88e minuut.
Taborda met een sublieme pass. Carafoli heeft problemen om de bal te vangen. Carafoli passt de bal zonder na te denken. Naustdal is nu in balbezit. Naustdal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bigteam 81%, AbRa-KaDaBrA 19%.
bigteam - AbRa-KaDaBrA 0:9