Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turaneli bahcestar
turaneli Tactiek cris 2
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 10
31.9 gemiddelde waardering 50.8
matig Schieten uitstekend
matig Passen goed
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz passt de bal met de wreef. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel schiet op doel. Capota probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Capota trapt de bal weg. Pancotti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yediyiğit. Yediyiğit krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Demirçetin rent richting de bal. Demirçetin probeert naar een medespeler te passen. de Roon rent richting de bal. de Roon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turaneli - bahcestar 0:1

19e minuut.
Yediyiğit geeft een hoge lob. de Roon kopt de bal weg. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel schiet op doel. Capota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turaneli - bahcestar 0:2

25e minuut.
Gammeltoft Hansen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Princip rent richting de bal. Varela begaat een overtreding. Varela krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Princip raakt geblesseerd tijdens het duel. Melekyüz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Demirçetin kopt de bal weg. Álvarez Echevarría is nu in balbezit. Kocabaş onderschept slim de pass. Kocabaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Melekyüz geeft een hoge lob. de Roon rent richting de bal. de Roon met een sublieme pass. Gammeltoft Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammeltoft Hansen haalt uit met een fantastische trap. Capota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paganel heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turaneli - bahcestar 0:3

31e minuut.
Princip probeert naar een medespeler te passen. Gammeltoft Hansen rent richting de bal. Gammeltoft Hansen geeft een lange en hoge pass. de Roon rent richting de bal. de Roon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Kocabaş heeft problemen om de bal te vangen. de Roon bereikt de bal nog maar net als eerste. de Roon passt de bal zonder na te denken. Kocabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabaş schiet op doel. Capota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turaneli - bahcestar 0:4

35e minuut.
Gammeltoft Hansen heeft problemen om de bal te vangen. Gammeltoft Hansen geeft een lange en hoge pass. de Roon bereikt de bal nog maar net als eerste. de Roon haalt uit met een fantastische trap. Capota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turaneli - bahcestar 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turaneli 76%, bahcestar 24%.
Turaneli - bahcestar 0:5

52e minuut.
Peña rent richting de bal. Orsini geeft een hoge lob. de Roon is nu in balbezit. de Roon draait met de bal, schiet en ... Capota maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Sæverud bereikt de bal nog maar net als eerste. Princip onderschept slim de pass. Princip passt de bal zonder na te denken. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel haalt uit met een fantastische trap. Capota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Roon bereikt de bal nog maar net als eerste. de Roon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turaneli - bahcestar 0:6

56e minuut.
de Roon passt de bal zonder na te denken. Demirçetin heeft problemen om de bal te vangen. Demirçetin geeft een hoge lob. Paganel rent richting de bal. Paganel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lambasi met de inworp. Yediyiğit is nu in balbezit. Yediyiğit passt de bal met de wreef. Demirçetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirçetin haalt uit met een fantastische trap. Capota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Melekyüz heeft problemen om de bal te vangen. Melekyüz geeft de bal voor. Paganel rent richting de bal. Paganel haalt uit met een fantastische trap. Capota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turaneli - bahcestar 0:7

69e minuut.
Paganel rent richting de bal. Paganel passt de bal zonder na te denken. de Roon rent richting de bal. de Roon draait met de bal, schiet en ... Capota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turaneli - bahcestar 0:8

71e minuut.
Capota met een sublieme pass. Orsini geeft een hoge lob. de Roon rent richting de bal. de Roon schiet op doel. Capota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turaneli - bahcestar 0:9

73e minuut.
Yediyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Yediyiğit geeft een lange en hoge pass. de Roon is nu in balbezit. de Roon draait met de bal, schiet en ... Capota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turaneli - bahcestar 0:10

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Capota niet meer kan verder spelen. Leca komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Álvarez Echevarría geeft een lange en hoge pass. Pancotti probeert de bal aan de voet te houden. Yediyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Tetwin is nu in balbezit. Tetwin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pancotti is nu in balbezit. Yediyiğit legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pancotti raakt geblesseerd tijdens het duel. Turkal komt het veld opgelopen. Tetwin neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Ragi geeft een hoge lob. Yediyiğit speelt de bal door. Demirçetin probeert de bal aan de voet te houden. Demirçetin haalt uit met een fantastische trap. Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turaneli 75%, bahcestar 25%.
Turaneli - bahcestar 0:10