Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Mountain State FC paratoner
4231 as Tactiek paratoner
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 62.5
good Schieten incredible
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Zanášel passt de bal zonder na te denken. Phương Đức is nu in balbezit. Phương Đức met een sublieme pass. Serényi is nu in balbezit. Serényi schiet op doel. Szewczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Groblewski zal de hoekschop nemen. Daar is Ubaque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phương Đức verovert de bal door een tackle van achteren. Phương Đức schiet op doel. Szewczuk bokst de bal weg.

13e minuut.
Serényi rent richting de bal. Ubaque rent richting de bal. Serényi onderschept slim de pass. Phương Đức is nu in balbezit. Phương Đức schiet op doel. Szewczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Serényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serényi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - paratoner 0:1

16e minuut.
Groblewski passt de bal in één keer door. Zanášel probeert naar een medespeler te passen. Serényi rent richting de bal. Serényi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - paratoner 0:2

21e minuut.
Belalcázar haalt uit met een fantastische trap. Čuden met een sublieme pass. Serényi kopt de bal weg. Phương Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Đức schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - paratoner 0:3

23e minuut.
Zanášel met een sublieme pass. Schanko rent richting de bal. Schanko geeft de bal voor. Phương Đức krijgt zijn hoofd ertegen. Szewczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - paratoner 0:4

25e minuut.
Carvajal is nu in balbezit. Groblewski onderschept slim de pass. Groblewski passt de bal met de wreef. Phương Đức rent richting de bal. Phương Đức schiet op doel. Szewczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - paratoner 0:5

32e minuut.
Serényi rent richting de bal. Serényi haalt uit met een fantastische trap. Peck probeert de bal aan de voet te houden. Groblewski is nu in balbezit. Groblewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Doeltrap. Szewczuk met een harde bal richting middenveld. Zanášel kopt de bal weg. Phương Đức rent richting de bal. Phương Đức haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Schanko met een sublieme pass. Serényi rent richting de bal. Serényi geeft een hoge lob. Phương Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Đức schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - paratoner 0:6

37e minuut.
Carvajal rent richting de bal. Serényi verovert de bal door een tackle van achteren. Serényi passt de bal met de wreef. Schanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Schanko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Schanko heeft problemen om de bal te vangen. Schanko probeert naar een medespeler te passen. Phương Đức is nu in balbezit. Phương Đức draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - paratoner 0:7

45e minuut.
Groblewski is nu in balbezit. Groblewski geeft de bal voor. Phương Đức rent richting de bal. Serényi is nu in balbezit. Serényi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - paratoner 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mountain State FC 73%, paratoner 27%.
Blue Mountain State FC - paratoner 0:8

48e minuut.
De Hauwere rent richting de bal. De Hauwere passt de bal met de wreef. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Gadia passt de bal met de wreef. Masmanidis verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Hauwere met de inworp. Fuller geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Zanášel is nu in balbezit. Zanášel passt de bal met de wreef. Phương Đức rent richting de bal. Phương Đức draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - paratoner 0:9

54e minuut.
Zanášel passt de bal met de wreef. Serényi rent richting de bal. Serényi passt de bal in één keer door. Phương Đức rent richting de bal. Phương Đức draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Serényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serényi haalt uit met een fantastische trap. Szewczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - paratoner 0:10

70e minuut.
Schanko is nu in balbezit. Schanko passt de bal met de wreef. Phương Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Đức draait met de bal, schiet en ... Ubaque probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - paratoner 0:11

77e minuut.
Zanášel met een sublieme pass. Groblewski rent richting de bal. Groblewski met een sublieme pass. Phương Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Đức draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
De Hauwere geeft een hoge lob. Schanko rent richting de bal. Schanko passt de bal zonder na te denken. Phương Đức rent richting de bal. Phương Đức schiet op doel. Szewczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Dere bereikt de bal nog maar net als eerste. Dere geeft de bal voor. Phương Đức kopt de bal weg. Klungelig pakt Serényi de bal. Serényi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - paratoner 0:12

85e minuut.
Phương Đức passt de bal met de wreef. Groblewski heeft problemen om de bal te vangen. Groblewski speelt de bal door. Serényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serényi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Zanášel geeft een lange en hoge pass. Peck is nu in balbezit. Serényi onderschept slim de pass. Serényi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - paratoner 0:13

88e minuut.
Schanko probeert naar een medespeler te passen. Phương Đức rent richting de bal. Phương Đức passt de bal zonder na te denken. Serényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serényi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - paratoner 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mountain State FC 65%, paratoner 35%.
Blue Mountain State FC - paratoner 0:14