Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Besiktown Fc Turk Hooligans FC
Normal Tactiek 424
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 55.6
slecht Schieten wonderbaarlijk
waardeloos Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Wabik is nu in balbezit. Wabik passt de bal met de wreef. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie draait met de bal, schiet en ... Zencefil probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Wabik rent richting de bal. Wabik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:1

4e minuut.
Gezmiş passt de bal met de wreef. Májer met een sublieme pass. Belenardıç speelt de bal door. Arsenie rent richting de bal. Arsenie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Şanlıurfa speelt de bal door. Belenardıç is nu in balbezit. Belenardıç passt de bal met de wreef. Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:2

7e minuut.
Arsenie rent richting de bal. Arsenie passt de bal met de wreef. Wabik heeft problemen om de bal te vangen. Wabik schiet op doel. Tatlışurup probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Tatlışurup is nu in balbezit. Tatlışurup geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gezmiş de bal. Wabik onderschept slim de pass. Wabik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanlıurfa rent richting de bal. Arsenie onderschept slim de pass. Arsenie geeft de bal voor. Wabik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:3

13e minuut.
Belenardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenardıç passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arsenie de bal. Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:4

14e minuut.
Wabik onderschept slim de pass. Daar is Wabik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wabik passt de bal in één keer door. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Arsenie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsenie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yağan heeft problemen om de bal te vangen. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Elyıkar geeft een lange en hoge pass. Wabik kopt de bal weg. Wabik is nu in balbezit. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

20e minuut.
Májer speelt de bal door. Belenardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenardıç geeft een hoge lob. Arsenie rent richting de bal. Arsenie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:5

22e minuut.
Ynclán Pajares is nu in balbezit. Daar is Ynclán Pajares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ynclán Pajares geeft een hoge lob. Wabik rent richting de bal. Wabik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:6

23e minuut.
Kahramantürk geeft een lange en hoge pass. Ynclán Pajares kopt de bal weg. Klungelig pakt Yağan de bal. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ynclán Pajares passt de bal in één keer door. Arsenie rent richting de bal. Arsenie speelt de bal door. Klungelig pakt Wabik de bal. Wabik draait met de bal, schiet en ... Zencefil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:7

27e minuut.
Yağan is nu in balbezit. Qualls onderschept slim de pass. Qualls met een sublieme pass. Wabik heeft problemen om de bal te vangen. Wabik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:8

31e minuut.
Şanlıurfa rent richting de bal. Arsenie verovert de bal door een tackle van achteren. Arsenie geeft een lange en hoge pass. Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:9

32e minuut.
Májer heeft problemen om de bal te vangen. Májer probeert naar een medespeler te passen. Wabik rent richting de bal. Wabik draait met de bal, schiet en ... Zencefil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:10

33e minuut.
Şanlıurfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ynclán Pajares rent richting de bal. Ynclán Pajares passt de bal zonder na te denken. Arsenie heeft problemen om de bal te vangen. Arsenie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:11

35e minuut.
Arsenie verovert de bal door een tackle van achteren. Arsenie speelt de bal door. Ynclán Pajares is nu in balbezit. Ynclán Pajares geeft een lange en hoge pass. Wabik maakt een snoekduik en kopt de bal. Zencefil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tatlışurup bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatlışurup geeft de bal voor. Ynclán Pajares rent richting de bal. Ynclán Pajares geeft een hoge lob. Wabik krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gabryel met de inworp. Klungelig pakt Ynclán Pajares de bal. Ynclán Pajares geeft een hoge lob. Wabik maakt een snoekduik en kopt de bal. Zencefil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:12

41e minuut.
Wabik rent richting de bal. Tatlışurup is nu in balbezit. Wabik verovert de bal door een tackle van achteren. Wabik draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:13

42e minuut.
Wabik passt de bal zonder na te denken. Belenardıç is nu in balbezit. Belenardıç passt de bal zonder na te denken. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:14

43e minuut.
Arsenie onderschept slim de pass. Wabik rent richting de bal. Tatlışurup probeert naar een medespeler te passen. Arsenie rent richting de bal. Arsenie haalt uit met een fantastische trap. Zencefil bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besiktown Fc 90%, Turk Hooligans FC 10%.
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:14

51e minuut.
Májer passt de bal met de wreef. Qualls is nu in balbezit. Qualls probeert naar een medespeler te passen. Wabik rent richting de bal. Wabik haalt uit met een fantastische trap. Zencefil bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:15

53e minuut.
Arsenie rent richting de bal. Arsenie passt de bal in één keer door. Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik schiet op doel. Zencefil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:16

55e minuut.
Qualls speelt de bal door. Belenardıç is nu in balbezit. Belenardıç speelt de bal door. Wabik rent richting de bal. Wabik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Wabik kopt de bal weg. Belenardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenardıç met een sublieme pass. Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Ynclán Pajares de bal. Ynclán Pajares geeft een hoge lob. Wabik kopt de bal weg. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Májer heeft problemen om de bal te vangen. Qualls rent richting de bal. Qualls passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ynclán Pajares de bal. Ynclán Pajares geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:17

66e minuut.
Klungelig pakt Özal de bal. Qualls probeert naar een medespeler te passen. Tatlışurup is nu in balbezit. Wabik verovert de bal door een tackle van achteren. Wabik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Şanlıurfa rent richting de bal. Arsenie verovert de bal door een tackle van achteren. Ynclán Pajares bereikt de bal nog maar net als eerste. Ynclán Pajares geeft een lange en hoge pass. Wabik krijgt zijn hoofd ertegen. Zencefil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Tatlışurup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Gabryel kopt de bal weg. Májer met een sublieme pass. Belenardıç probeert naar een medespeler te passen. Arsenie rent richting de bal. Arsenie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:18

71e minuut.
Májer speelt de bal door. Ynclán Pajares speelt de bal door. Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:19

73e minuut.
Ynclán Pajares rent richting de bal. Ynclán Pajares probeert naar een medespeler te passen. Kahramantürk onderschept slim de pass. Wabik is nu in balbezit. Wabik schiet op doel. De bal raakt de paal. Tatlışurup kopt de bal weg. Daar is Arsenie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsenie draait met de bal, schiet en ... Zencefil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Belenardıç met een sublieme pass. Qualls rent richting de bal. Qualls passt de bal in één keer door. Wabik rent richting de bal. Wabik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Májer kopt de bal weg. Klungelig pakt Arsenie de bal. Arsenie passt de bal in één keer door. Wabik rent richting de bal. Wabik schiet op doel. Zencefil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Tatlışurup geeft een hoge lob. Qualls probeert naar een medespeler te passen. Kahramantürk heeft problemen om de bal te vangen. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ynclán Pajares heeft problemen om de bal te vangen. Ynclán Pajares passt de bal met de wreef. Qualls rent richting de bal. Qualls geeft een lange en hoge pass. Wabik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:20

81e minuut.
Ynclán Pajares geeft de bal voor. Klungelig pakt Wabik de bal. Özal rent richting de bal. Wabik verovert de bal door een tackle van achteren. Wabik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:21

82e minuut.
Šimon probeert naar een medespeler te passen. Qualls rent richting de bal. Qualls passt de bal zonder na te denken. Wabik heeft problemen om de bal te vangen. Wabik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:22

84e minuut.
Wabik rent richting de bal. Wabik geeft een hoge lob. Arsenie rent richting de bal. Arsenie schiet op doel. Kahramantürk probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:23

86e minuut.
Özal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ynclán Pajares de bal. Ynclán Pajares geeft de bal voor. Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:24

88e minuut.
Belenardıç geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tatlışurup de bal. Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik draait met de bal, schiet en ... Zencefil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:25

89e minuut.
Gündüzer geeft een lange en hoge pass. Šimon speelt de bal door. Daar is Gündüzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wabik is nu in balbezit. Wabik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besiktown Fc 83%, Turk Hooligans FC 17%.
Besiktown Fc - Turk Hooligans FC 0:25