Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
..{@KÇ@D@Ğ}.. 07Antalya Spor07
@@GS@@ Tactiek delidumrul
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
45 gemiddelde waardering 47.8
excellent Schieten formidable
average Passen adequate
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Planisi rent richting de bal. Planisi geeft een hoge lob. Borończyk geeft een hoge lob. Magalhães bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhães haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - 07Antalya Spor07 1:0

6e minuut.
Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bydłoń onderschept slim de pass. Bydłoń passt de bal met de wreef. Misol rent richting de bal. Misol geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cernat probeert naar een medespeler te passen. Bydłoń met een sublieme pass. Misol probeert naar een medespeler te passen. Vukelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukelić haalt uit met een fantastische trap. Bordowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bydłoń onderschept slim de pass. Bydłoń passt de bal zonder na te denken. Misol is nu in balbezit. Misol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - 07Antalya Spor07 1:1

17e minuut.
Badem bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol verovert de bal door een tackle van achteren. Misol passt de bal zonder na te denken. Vukelić is nu in balbezit. Vukelić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vukelić speelt de bal door. Badem rent richting de bal. Misol onderschept slim de pass. Misol draait met de bal, schiet en ... Bordowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Misol rent richting de bal. Misol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - 07Antalya Spor07 1:2

33e minuut.
Cernat is nu in balbezit. Cernat geeft een hoge lob. Vameşu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cadenazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadenazzo geeft de bal voor. Bordowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - 07Antalya Spor07 1:3

36e minuut.
Monticelli is nu in balbezit. Koblak is nu in balbezit. Koblak geeft een lange en hoge pass. Monticelli rent richting de bal. Monticelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Rasquilho rent richting de bal. Rasquilho passt de bal met de wreef. Bydłoń rent richting de bal. Bydłoń passt de bal zonder na te denken. Misol is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - 07Antalya Spor07 1:4

42e minuut.
Planisi geeft een lange en hoge pass. Badem kan de bal niet met de borst controleren. Misol rent richting de bal. Misol haalt uit met een fantastische trap. Bordowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - 07Antalya Spor07 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ..{@KÇ@D@Ğ}.. 62%, 07Antalya Spor07 38%.
..{@KÇ@D@Ğ}.. - 07Antalya Spor07 1:5

48e minuut.
Monticelli haalt uit met een fantastische trap. Ulaş probeert naar een medespeler te passen. Vukelić kopt de bal weg. Daar is Misol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Rasquilho kopt de bal weg. Vukelić rent richting de bal. Vukelić met een sublieme pass. Misol is nu in balbezit. Misol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Rasquilho probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bydłoń de bal. Bydłoń probeert naar een medespeler te passen. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ulaş trapt de bal weg van het doel. Vukelić met een sublieme pass. Misol is nu in balbezit. Misol draait met de bal, schiet en ... Bordowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - 07Antalya Spor07 1:6

66e minuut.
Klungelig pakt Rasquilho de bal. Devesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Devesa passt de bal zonder na te denken. Borończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borończyk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Cadenazzo is nu in balbezit. Cadenazzo met een sublieme pass. Misol rent richting de bal. Misol haalt uit met een fantastische trap. Bordowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Durmadan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vukelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukelić geeft de bal voor. Misol rent richting de bal. Misol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - 07Antalya Spor07 1:7

70e minuut.
Russo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cernat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bydłoń rent richting de bal. Bydłoń geeft een hoge lob. Bordowski bokst de bal weg.

71e minuut.
Misol rent richting de bal. Misol probeert naar een medespeler te passen. Bydłoń heeft problemen om de bal te vangen. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol draait met de bal, schiet en ... Paal! Bordowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - 07Antalya Spor07 1:8

76e minuut.
Koblak speelt de bal door. Cernat speelt de bal door. Russo rent richting de bal. Misol onderschept slim de pass. Misol passt de bal zonder na te denken. Bordowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vukelić rent richting de bal. Vukelić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - 07Antalya Spor07 1:9

78e minuut.
Badem rent richting de bal. Badem geeft de bal voor. Misol kopt de bal weg. Vukelić rent richting de bal. Vukelić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bydłoń speelt de bal door. Misol is nu in balbezit. Russo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Misol raakt geblesseerd tijdens het duel. Misol legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bordowski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Borończyk geeft een hoge lob. Tököli is nu in balbezit. Tököli geeft een lange en hoge pass. Misol rent richting de bal. Misol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Bydłoń de bal. Bydłoń geeft een lange en hoge pass. Misol heeft problemen om de bal te vangen. Vukelić is nu in balbezit. Vukelić haalt uit met een fantastische trap. Bordowski bokst de bal weg.

86e minuut.
Daar is Borończyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bydłoń onderschept slim de pass. Bydłoń speelt de bal door. Vukelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukelić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rasquilho geeft een hoge lob. Klungelig pakt Russo de bal. Misol onderschept slim de pass. Misol haalt uit met een fantastische trap. Bordowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - 07Antalya Spor07 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ..{@KÇ@D@Ğ}.. 57%, 07Antalya Spor07 43%.
..{@KÇ@D@Ğ}.. - 07Antalya Spor07 1:10