Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANAVGOD FC tukelspor
Taze Tactiek 5-3-2
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 57.7
goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Daar is Bitlislioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wrzesień zijn tegenspeler op de grond. Wrzesień is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Bitlislioğlu onderschept slim de pass. Foukakis met een sublieme pass. Manov heeft problemen om de bal te vangen. Manov geeft een hoge lob. Richter springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Satmaz passt de bal zonder na te denken. Moroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Moroni passt de bal zonder na te denken. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Moroni rent richting de bal. Rymuza begaat een overtreding. Moroni raakt geblesseerd tijdens het duel. Montañés zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kroon maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Kroon de bal. Dzigoński is nu in balbezit. Kroon onderschept slim de pass. Kroon met een sublieme pass. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dzigoński probeert de bal met de borst te controleren. Moré met een sublieme pass. Satmaz kopt de bal weg. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Satmaz geeft een hoge lob. Moroni kopt de bal weg. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - tukelspor 0:1

34e minuut.
Moroni passt de bal met de wreef. Kroon is nu in balbezit. Cãrbunaru is nu in balbezit. Kroon onderschept slim de pass. Kroon draait met de bal, schiet en ... Moré bokst de bal weg. Kroon is nu in balbezit. Kroon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Satmaz neemt de hoekschop. Moroni maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Szucki geeft een hoge lob. Cãrbunaru kopt de bal weg. Satmaz geeft de bal voor. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Satmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Satmaz probeert naar een medespeler te passen. Montañés speelt de bal door. Moroni is nu in balbezit. Moroni schiet op doel. Moré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANAVGOD FC 49%, tukelspor 51%.
MANAVGOD FC - tukelspor 0:1

49e minuut.
Dzigoński heeft problemen om de bal te vangen. Richter is nu in balbezit. Met opzet legt Alperen zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Alperen naar de kleedkamers voor een vroege douche. Richter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dzigoński komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Satmaz probeert de bal met de borst te controleren. Satmaz speelt de bal door. Kroon is nu in balbezit. Kroon haalt uit met een fantastische trap. Moré maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - tukelspor 0:2

55e minuut.
Foukakis rent richting de bal. Foukakis met een sublieme pass. Klungelig pakt Satmaz de bal. Kroon rent richting de bal. Kroon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - tukelspor 0:3

68e minuut.
Manov is nu in balbezit. Manov geeft een hoge lob. Richter is nu in balbezit. Richter haalt uit met een fantastische trap. Tikel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Potrzebny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Manov bereikt de bal nog maar net als eerste. Satmaz onderschept slim de pass. Satmaz speelt de bal door. Kroon is nu in balbezit. Kroon haalt uit met een fantastische trap. Moré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Montañés onderschept slim de pass. Montañés speelt de bal door. Szucki is nu in balbezit. Szucki geeft de bal voor. Kroon rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - tukelspor 0:4

85e minuut.
Tikel geeft de bal voor. Montañés is nu in balbezit. Montañés speelt de bal door. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Dzigoński met een sublieme pass. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikel verovert de bal door een tackle van achteren. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Potrzebny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANAVGOD FC 39%, tukelspor 61%.
MANAVGOD FC - tukelspor 0:4