Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sultangazi İdikut Yeniçeri İdmanocağı
Normal Tactiek yara kaldın
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 53.7
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Harasimczuk heeft problemen om de bal te vangen. Harasimczuk speelt de bal door. de Reuver is nu in balbezit. de Reuver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazi - İdikut Yeniçeri İdmanocağı 0:1

3e minuut.
Pannarale geeft de bal voor. Jaanus kopt de bal weg. de Reuver is nu in balbezit. de Reuver draait met de bal, schiet en ... Talmaci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazi - İdikut Yeniçeri İdmanocağı 0:2

13e minuut.
Jakovašić geeft een hoge lob. Zafra kopt de bal weg. de Reuver is nu in balbezit. Aksić is nu in balbezit. Aksić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Talmaci trapt de bal weg. Zafra speelt de bal door. Aksić probeert naar een medespeler te passen. de Reuver is nu in balbezit. de Reuver haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zafra is nu in balbezit. Zafra geeft een lange en hoge pass. de Reuver rent richting de bal. de Reuver draait met de bal, schiet en ... Talmaci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazi - İdikut Yeniçeri İdmanocağı 0:3

16e minuut.
Whitley heeft problemen om de bal te vangen. Whitley geeft de bal voor. de Reuver probeert de bal met de borst te controleren. de Reuver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazi - İdikut Yeniçeri İdmanocağı 0:4

19e minuut.
Piccinino speelt de bal door. Aksić rent richting de bal. Aksić passt de bal in één keer door. de Reuver is nu in balbezit. de Reuver haalt uit met een fantastische trap. Talmaci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Sacco rent richting de bal. Sacco geeft een hoge lob. Dogbe is nu in balbezit. Dogbe geeft een lange en hoge pass. de Reuver springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Jakovašić rent richting de bal. Piccinino onderschept slim de pass. Piccinino probeert naar een medespeler te passen. de Reuver bereikt de bal nog maar net als eerste. de Reuver schiet op doel. Talmaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Piccinino passt de bal in één keer door. Dogbe heeft problemen om de bal te vangen. Dogbe passt de bal met de wreef. de Reuver rent richting de bal. de Reuver schiet op doel. Talmaci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
de Reuver passt de bal in één keer door. Zafra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafra passt de bal zonder na te denken. Aksić rent richting de bal. Aksić geeft een lange en hoge pass. Talmaci bokst de bal weg.

34e minuut.
Giacomelli rent richting de bal. Repák onderschept slim de pass. Dogbe probeert naar een medespeler te passen. Daar is de Reuver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Reuver schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dogbe speelt de bal door. Piccinino geeft een hoge lob. de Reuver rent richting de bal. de Reuver haalt uit met een fantastische trap. Talmaci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazi - İdikut Yeniçeri İdmanocağı 0:5

40e minuut.
Spinelli geeft de bal voor. Zafra heeft problemen om de bal te vangen. Zafra passt de bal in één keer door. Piccinino geeft een hoge lob. de Reuver krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
de Reuver controleert de bal met de borst. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. de Reuver verovert de bal door een tackle van achteren. de Reuver haalt uit met een fantastische trap. Talmaci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazi - İdikut Yeniçeri İdmanocağı 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sultangazi 66%, İdikut Yeniçeri İdmanocağı 34%.
Sultangazi - İdikut Yeniçeri İdmanocağı 0:6

54e minuut.
Piccinino probeert naar een medespeler te passen. de Reuver rent richting de bal. Barkley is nu in balbezit. de Reuver onderschept slim de pass. de Reuver haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Harasimczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksić onderschept slim de pass. Aksić geeft de bal voor. de Reuver rent richting de bal. de Reuver haalt uit met een fantastische trap. Talmaci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Harasimczuk speelt de bal door. Lowton rent richting de bal. Aksić begaat een overtreding. Aksić krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Klungelig pakt Piccinino de bal. Piccinino probeert naar een medespeler te passen. de Reuver rent richting de bal. de Reuver haalt uit met een fantastische trap. Talmaci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Harasimczuk rent richting de bal. Aksić verovert de bal door een tackle van achteren. Aksić speelt de bal door. Daar is de Reuver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Reuver draait met de bal, schiet en ... Talmaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazi - İdikut Yeniçeri İdmanocağı 0:7

78e minuut.
de Reuver rent richting de bal. Nănescu begaat een overtreding. de Reuver raakt geblesseerd tijdens het duel. Zafra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de Reuver is nu in balbezit. de Reuver draait met de bal, schiet en ... Talmaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogbe onderschept slim de pass. Dogbe geeft een lange en hoge pass. de Reuver is nu in balbezit. de Reuver haalt uit met een fantastische trap. Talmaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Dogbe probeert naar een medespeler te passen. de Reuver rent richting de bal. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. de Reuver verovert de bal door een tackle van achteren. de Reuver draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zafra passt de bal met de wreef. Dogbe probeert naar een medespeler te passen. Piccinino met een sublieme pass. de Reuver bereikt de bal nog maar net als eerste. de Reuver draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Talmaci speelt de bal door. Daar is Pannarale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piccinino. Piccinino krijgt een gele kaart. Zafra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Łacina komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sultangazi 65%, İdikut Yeniçeri İdmanocağı 35%.
Sultangazi - İdikut Yeniçeri İdmanocağı 0:7