Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hyuga01 KEREM FK
kocer2 Tactiek 442
61% Balbezit 39%
37% Spel op eigen helft 63%
27 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
40.9 gemiddelde waardering 28.8
solid Schieten average
good Passen average
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Yağmurca is nu in balbezit. Latała verovert de bal door een tackle van achteren. Latała passt de bal in één keer door. Demanet rent richting de bal. Demanet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kütahyalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Pawlaczyk kopt de bal weg. Şırnaklılar heeft problemen om de bal te vangen. Demanet bereikt de bal nog maar net als eerste. Demanet schiet op doel. De bal raakt de paal. Kütahyalıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Latała speelt de bal door. Kasiorkiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arpacıoğlu. Arpacıoğlu krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Skoba met de inworp. Mateja is nu in balbezit. Mateja probeert naar een medespeler te passen. Yağmurca is nu in balbezit. Yağmurca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - KEREM FK 0:1

19e minuut.
Latała kan de bal niet met de borst controleren. Latała passt de bal zonder na te denken. Öğünç is nu in balbezit. Kasiorkiewicz onderschept slim de pass. Kasiorkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Dunčius geeft een lange en hoge pass. Inworp. Storace zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasiorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiorkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hyuga01 - KEREM FK 1:1

24e minuut.
Daar is Latała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateja speelt de bal door. Yağmurca is nu in balbezit. Yağmurca schiet op doel. Saygın werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Saygın trapt de bal weg van het doel. Öğünç is nu in balbezit. Storace maakt een afschuwelijke overtreding. Storace krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Thiryn met een harde bal richting middenveld. Daar is Latała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateja begaat een overtreding. Mateja krijgt een gele kaart. Latała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Žižka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Kasiorkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Storace bereikt de bal nog maar net als eerste. Storace speelt de bal door. Kasiorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiorkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kütahyalıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - KEREM FK 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyuga01 35%, KEREM FK 65%.
Hyuga01 - KEREM FK 2:1

48e minuut.
Thiryn rent richting de bal. Thiryn geeft een hoge lob. Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Kasiorkiewicz draait met de bal, schiet en ... Kütahyalıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - KEREM FK 3:1

52e minuut.
Latała kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Öğünç de bal onder controle te krijgen. Storace is nu in balbezit. Daar is Storace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storace draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Kütahyalıoğlu niet meer kan verder spelen. Tokur komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kasiorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiorkiewicz passt de bal met de wreef. Dunčius rent richting de bal. Kasiorkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kasiorkiewicz draait met de bal, schiet en ... Tokur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Öğünç bereikt de bal nog maar net als eerste. Storace onderschept slim de pass. Storace schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arpacıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kasiorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiorkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Grigoryan kopt de bal weg. Latała probeert naar een medespeler te passen. Şırnaklılar rent richting de bal. Demanet verovert de bal door een tackle van achteren. Demanet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Öğünç bereikt de bal nog maar net als eerste. Storace onderschept slim de pass. Storace probeert naar een medespeler te passen. Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Kasiorkiewicz schiet op doel. Tokur bokst de bal weg. Mateja probeert de bal aan de voet te houden. Kasiorkiewicz rent richting de bal. Kasiorkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - KEREM FK 4:1

79e minuut.
Storace kopt de bal weg. Kasiorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała rent richting de bal. Latała haalt uit met een fantastische trap. Tokur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - KEREM FK 5:1

82e minuut.
Yağmurca controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Saygın neemt vlug de vrije trap. Kasiorkiewicz controleert de bal met de borst. Kasiorkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Tokur werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - KEREM FK 6:1

83e minuut.
Gómez Senero onderschept slim de pass. Demanet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Senero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gómez Senero krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Latała probeert de bal aan de voet te houden. Ayyıldız begaat een overtreding. Latała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kasiorkiewicz wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - KEREM FK 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyuga01 39%, KEREM FK 61%.
Hyuga01 - KEREM FK 7:1