Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fahrenayth FC İstanbulspor
433 Tactiek 433 A
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 41
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.1 gemiddelde waardering 64.5
redelijk Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


2e minuut.
Almeida geeft een hoge lob. Chikoya kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Havlák de bal onder controle te krijgen. Stumpf is nu in balbezit. Stumpf draait met de bal, schiet en ... Öztuncer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Almeida onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - İstanbulspor 0:1

6e minuut.
Carewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vengl probeert naar een medespeler te passen. Havlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlák draait met de bal, schiet en ... Öztuncer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - İstanbulspor 0:2

8e minuut.
Havlák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kutman bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Havlák zijn tegenspeler op de grond. Havlák krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Halupczok speelt de bal door. Stumpf heeft problemen om de bal te vangen. Stumpf speelt de bal door. Vengl is nu in balbezit. Vengl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - İstanbulspor 0:3

17e minuut.
Öztuncer met een sublieme pass. Carewicz kopt de bal weg. Almeida probeert de bal met de borst te controleren. Vengl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vengl schiet op doel. Öztuncer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carewicz neemt de hoekschop. Havlák springt en kopt de bal. Öztuncer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Almeida kopt de bal weg. Carewicz rent richting de bal. Carewicz geeft een hoge lob. Havlák is nu in balbezit. Havlák schiet op doel. Öztuncer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Almeida onderschept slim de pass. Vengl rent richting de bal. Vengl draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Sirmen geeft een lange en hoge pass. Zsiborás kopt de bal weg. Değirmencioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Chikoya geeft een hoge lob. Havlák springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tüzün komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Kutman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutman met een sublieme pass. Bismil controleert de bal met de borst. Vengl rent richting de bal. Vengl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - İstanbulspor 0:4

23e minuut.
Klungelig pakt Değirmencioğlu de bal. Carewicz rent richting de bal. Carewicz speelt de bal door. Daar is Vengl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vengl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Havlák is nu in balbezit. Tüzün is nu in balbezit. Havlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - İstanbulspor 0:5

25e minuut.
Ishi komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Zsiborás met een sublieme pass. Daar is Vengl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vengl speelt de bal door. Daar is Tüzün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüzün schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Leyton komt het veld opgelopen. Wilkoszewski komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Volkansoy passt de bal met de wreef. Bismil probeert naar een medespeler te passen. Falagán geeft een hoge lob. Bisuglia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - İstanbulspor 1:5

36e minuut.
Tüzün draait met de bal, schiet en ... Öztuncer speelt de bal door. Ishi speelt de bal door. Leyton rent richting de bal. Leyton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tüzün controleert de bal met de borst. Leyton is nu in balbezit. Karateke verovert de bal door een tackle van achteren. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün haalt uit met een fantastische trap. Öztuncer bokst de bal weg.

40e minuut.
Ishi kopt de bal weg. Kutman geeft een lange en hoge pass. Wilkoszewski kopt de bal weg. Daar is Tüzün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüzün haalt uit met een fantastische trap. Öztuncer bokst de bal weg. Almeida verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - İstanbulspor 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fahrenayth FC 76%, İstanbulspor 24%.
Fahrenayth FC - İstanbulspor 1:6

46e minuut.
Havlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün passt de bal met de wreef. Leyton is nu in balbezit. Leyton haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Knap passt de bal in één keer door. Leyton bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyton speelt de bal door. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün haalt uit met een fantastische trap. Öztuncer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Almeida met een sublieme pass. Havlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Karateke ... Strafschop! Karateke krijgt een gele kaart. Havlák raakt geblesseerd tijdens het duel. Tüzün neemt de penalty, wat een uithaal! Öztuncer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Almeida probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wilkoszewski zal de hoekschop nemen. Leyton rent richting de bal. Leyton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kutman kopt de bal weg. Zsiborás rent richting de bal. Sirmen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sirmen krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Kaplan kopt de bal weg. Ishi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Falagán. Falagán krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Leyton heeft problemen om de bal te vangen. Tüzün rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bismil. Tüzün is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wilkoszewski komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Tüzün rent richting de bal. Tüzün speelt de bal door. Havlák heeft problemen om de bal te vangen. Havlák haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Karateke de bal onder controle te krijgen. Öztuncer bokst de bal weg.

77e minuut.
Karateke geeft een lange en hoge pass. Falagán speelt de bal door. Sirmen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bisuglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisuglia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Ishi rent richting de bal. Ishi geeft een lange en hoge pass. Tüzün kopt de bal weg. Havlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Wilkoszewski speelt de bal door. Daar is Havlák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - İstanbulspor 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fahrenayth FC 59%, İstanbulspor 41%.
Fahrenayth FC - İstanbulspor 1:7