Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
37Kastamonuspor KAYSERİ SPOR A.Ş
karadas Tactiek 4 1 2 3 yeni
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38 gemiddelde waardering 57.2
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Lamotte probeert naar een medespeler te passen. Daar is Adamowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlăsceanu rent richting de bal. Adamowicz rent richting de bal. Adamowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
de Paula Gamero passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vlăsceanu de bal. Vlăsceanu passt de bal zonder na te denken. Adamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Wichorowski onderschept slim de pass. Wichorowski geeft de bal voor. Çölaşan heeft problemen om de bal te vangen. Vlăsceanu is nu in balbezit. Vlăsceanu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lamotte verovert de bal door een tackle van achteren. Lamotte geeft een lange en hoge pass. Daar is Tetes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamowicz is nu in balbezit. Adamowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
37Kastamonuspor - KAYSERİ SPOR A.Ş 0:1

23e minuut.
Damcı trapt de bal weg van het doel. Lamotte kopt de bal weg. Vlăsceanu is nu in balbezit. Adamowicz is nu in balbezit. Adamowicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
37Kastamonuspor - KAYSERİ SPOR A.Ş 0:2

27e minuut.
Inworp. Baragatti met de inworp. Tetes bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamowicz onderschept slim de pass. Adamowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
37Kastamonuspor - KAYSERİ SPOR A.Ş 0:3

28e minuut.
Ardahanlılar rent richting de bal. Adamowicz onderschept slim de pass. Adamowicz passt de bal in één keer door. Vlăsceanu is nu in balbezit. Vlăsceanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
rent richting de bal. Copado verovert de bal door een tackle van achteren. Copado geeft de bal voor. Fatemi kopt de bal weg. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
37Kastamonuspor - KAYSERİ SPOR A.Ş 1:3

34e minuut.
Ślużyński geeft een lange en hoge pass. Lamotte controleert de bal met de borst. Lamotte probeert naar een medespeler te passen. Adamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Vlăsceanu kan de bal niet met de borst controleren. Adamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu is nu in balbezit. Adamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Baragatti verovert de bal door een tackle van achteren. Baragatti passt de bal zonder na te denken. Vlăsceanu is nu in balbezit. Vlăsceanu haalt uit met een fantastische trap. Damcı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Bá Thành geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lamotte de bal. Lamotte passt de bal zonder na te denken. Vlăsceanu is nu in balbezit. Vlăsceanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 37Kastamonuspor 70%, KAYSERİ SPOR A.Ş 30%.
37Kastamonuspor - KAYSERİ SPOR A.Ş 1:3

50e minuut.
de Paula Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. de Paula Gamero passt de bal zonder na te denken. Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
37Kastamonuspor - KAYSERİ SPOR A.Ş 1:4

55e minuut.
Wichorowski geeft een lange en hoge pass. Vlăsceanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Bilen de bal. Adamowicz rent richting de bal. Adamowicz draait met de bal, schiet en ... Damcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Ślużyński geeft de bal voor. Daar is Bá Thành, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Adamowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
37Kastamonuspor - KAYSERİ SPOR A.Ş 1:5

71e minuut.
Adamowicz kopt de bal weg. Bá Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlăsceanu draait met de bal, schiet en ... Damcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
37Kastamonuspor - KAYSERİ SPOR A.Ş 1:6

90e minuut.
Branquinho geeft een lange en hoge pass. Adamowicz rent richting de bal. Vlăsceanu is nu in balbezit. Vlăsceanu haalt uit met een fantastische trap. Damcı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
37Kastamonuspor - KAYSERİ SPOR A.Ş 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 37Kastamonuspor 61%, KAYSERİ SPOR A.Ş 39%.
37Kastamonuspor - KAYSERİ SPOR A.Ş 1:7