Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İMRANLI GALATASARAYJK
532de Tactiek taktik yapma
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
40.8 gemiddelde waardering 53.4
goed Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Rychłowski met de inworp. Krankl bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Olkowski probeert naar een medespeler te passen. Kufa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kaftan geeft een hoge lob. Olędzki kopt de bal weg. Daar is Drăgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ragaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragaman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Külcü geeft de bal voor. Mymon kopt de bal weg. Kaftan geeft de bal voor. Olędzki rent richting de bal. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. Kaljot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Kaftan rent richting de bal. Kaftan geeft een lange en hoge pass. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki draait met de bal, schiet en ... Kaljot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - GALATASARAYJK 0:1

23e minuut.
Kaftan is nu in balbezit. Kaftan probeert naar een medespeler te passen. Chatzivrettas met een sublieme pass. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki draait met de bal, schiet en ... Kaljot bokst de bal weg. Paal!

26e minuut.
Olędzki probeert de bal aan de voet te houden. Gracia is nu in balbezit. Ragaman onderschept slim de pass. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ragaman rent richting de bal. Ragaman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - GALATASARAYJK 0:2

30e minuut.
Kaftan is nu in balbezit. Kaftan geeft een hoge lob. Olędzki kopt de bal weg. Klungelig pakt Ragaman de bal. Ragaman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Chatzivrettas is nu in balbezit. Chatzivrettas passt de bal zonder na te denken. Olędzki rent richting de bal. Olędzki draait met de bal, schiet en ... Kaljot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - GALATASARAYJK 0:3

43e minuut.
Tangorra heeft problemen om de bal te vangen. Chatzivrettas geeft een hoge lob. Klein heeft problemen om de bal te vangen. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki draait met de bal, schiet en ... Kaljot bokst de bal weg.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krankl met een snelle inworp. Rychłowski is nu in balbezit. Chatzivrettas verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzivrettas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ragaman rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - GALATASARAYJK 0:4

45e minuut.
Amânar komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Klein passt de bal zonder na te denken. Gracia speelt de bal door. Tangorra rent richting de bal. Olędzki verovert de bal door een tackle van achteren. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İMRANLI 65%, GALATASARAYJK 35%.
İMRANLI - GALATASARAYJK 0:4

53e minuut.
Mymon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaftan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chatzivrettas rent richting de bal. Chatzivrettas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Chatzivrettas onderschept slim de pass. Chatzivrettas passt de bal met de wreef. Ragaman rent richting de bal. Ragaman draait met de bal, schiet en ... Kaljot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Punga komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bejarano stond buitenspel. Pelekis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klein kopt de bal weg. Ragaman rent richting de bal. Ragaman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kaljot trapt de bal weg van het doel. Chatzivrettas kopt de bal weg. Kaftan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaftan geeft een hoge lob. Ragaman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Chatzivrettas verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzivrettas geeft een hoge lob. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. Kaljot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - GALATASARAYJK 0:5

74e minuut.
Chatzivrettas met een sublieme pass. Krankl rent richting de bal. Krankl geeft een lange en hoge pass. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Amânar speelt de bal door. Gracia is nu in balbezit. Gracia met een sublieme pass. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Drăgan kopt de bal weg. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragaman verovert de bal door een tackle van achteren. Ragaman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - GALATASARAYJK 0:6

86e minuut.
Daar is Olędzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olędzki passt de bal met de wreef. Ragaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragaman schiet op doel. Kaljot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - GALATASARAYJK 0:7

87e minuut.
Germanek geeft een lange en hoge pass. Ragaman kopt de bal weg. Daar is Olędzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olędzki draait met de bal, schiet en ... Kaljot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - GALATASARAYJK 0:8

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Nəzərov de bal onder controle te krijgen. Chatzivrettas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzivrettas geeft een lange en hoge pass. Olędzki rent richting de bal. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. Kaljot bokst de bal weg. Ragaman bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - GALATASARAYJK 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İMRANLI 74%, GALATASARAYJK 26%.
İMRANLI - GALATASARAYJK 0:9