Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NeRik Spor BORDO BEYAZ (23)
DE 2 Tactiek tekli
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
39.2 gemiddelde waardering 56.6
redelijk Schieten solide
zwak Passen formidabel
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Jaziri speelt de bal door. Oraloğlu is nu in balbezit. Oraloğlu passt de bal zonder na te denken. Shrestha bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrestha schiet op doel. Zubris bokst de bal weg. Nyers kopt de bal weg. Bayburtlular geeft een lange en hoge pass. Coyote speelt de bal door. Shrestha bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrestha draait met de bal, schiet en ... Zubris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Jaziri passt de bal met de wreef. Daar is Coyote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coyote met een sublieme pass. Çifteli rent richting de bal. Çifteli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pongrácz trapt de bal weg van het doel. Jaziri is nu in balbezit. Jaziri geeft een lange en hoge pass. Shrestha maakt een snoekduik en kopt de bal. Zubris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Çifteli onderschept slim de pass. Çifteli speelt de bal door. Shrestha rent richting de bal. Shrestha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NeRik Spor - BORDO BEYAZ (23) 0:1

25e minuut.
Tellioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellioğlu geeft de bal voor. Shrestha bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrestha haalt uit met een fantastische trap. Zubris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NeRik Spor - BORDO BEYAZ (23) 0:2

26e minuut.
Coyote passt de bal met de wreef. Šeda rent richting de bal. Šeda geeft een hoge lob. Shrestha is nu in balbezit. Shrestha schiet op doel. Zubris bokst de bal weg.

28e minuut.
Šeda geeft de bal voor. Çifteli kopt de bal weg. Tellioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Shrestha bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrestha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Višnjić passt de bal zonder na te denken. Jaziri is nu in balbezit. Jaziri passt de bal met de wreef. Çifteli rent richting de bal. Çifteli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Zubris trapt de bal weg van het doel. Tütüncü is nu in balbezit. Tütüncü passt de bal in één keer door. Çifteli rent richting de bal. Çifteli draait met de bal, schiet en ... Zubris bokst de bal weg.

35e minuut.
Sesken bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrestha onderschept slim de pass. Shrestha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Çifteli de bal. Çifteli haalt uit met een fantastische trap. Zubris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Çifteli passt de bal met de wreef. Višnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Višnjić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Shrestha de bal. Shrestha schiet op doel. Zubris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sesken heeft problemen om de bal te vangen. Shrestha bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrestha draait met de bal, schiet en ... Zubris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NeRik Spor - BORDO BEYAZ (23) 0:3

39e minuut.
Yavuz rent richting de bal. Shrestha verovert de bal door een tackle van achteren. Çifteli is nu in balbezit. Shrestha bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrestha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Çifteli is nu in balbezit. Çifteli passt de bal in één keer door. Višnjić rent richting de bal. Višnjić geeft een hoge lob. Çifteli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NeRik Spor 84%, BORDO BEYAZ (23) 16%.
NeRik Spor - BORDO BEYAZ (23) 0:3

52e minuut.
Regulewicz kopt de bal weg. Tütüncü bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraloğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Oraloğlu krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Çifteli passt de bal zonder na te denken. Višnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Višnjić speelt de bal door. Shrestha is nu in balbezit. Shrestha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Tütüncü met een snelle inworp. Geçitvermez rent richting de bal. Oraloğlu begaat een overtreding. Oraloğlu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

70e minuut.
Višnjić probeert naar een medespeler te passen. Coyote probeert naar een medespeler te passen. Višnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Višnjić schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pongrácz geeft een hoge lob. Inworp. Çifteli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Višnjić kan de bal niet met de borst controleren. Višnjić geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NeRik Spor - BORDO BEYAZ (23) 0:4

80e minuut.
Çifteli passt de bal met de wreef. Višnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Višnjić passt de bal in één keer door. Shrestha rent richting de bal. Shrestha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Çifteli speelt de bal door. Shrestha bereikt de bal nog maar net als eerste. Çifteli is nu in balbezit. Shrestha rent richting de bal. Shrestha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NeRik Spor 66%, BORDO BEYAZ (23) 34%.
NeRik Spor - BORDO BEYAZ (23) 0:4