Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LYNX CİTY Ötüken
Normal Tactiek Zafer
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 51
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 47.6
weak Schieten formidable
weak Passen excellent
hopeless Verdedigen solid


1e minuut.
Büyükgöz geeft een lange en hoge pass. Kozan kopt de bal weg. Kocatürk met een sublieme pass. Kolaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaycı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - Ötüken 0:1

4e minuut.
Kolaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş met een sublieme pass. Kayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - Ötüken 0:2

5e minuut.
Ünaldı met een sublieme pass. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt met een sublieme pass. Kolaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaycı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gün rent richting de bal. Kolaycı verovert de bal door een tackle van achteren. Kolaycı probeert naar een medespeler te passen. Buluş is nu in balbezit. Buluş schiet op doel. Karakoyun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kayı rent richting de bal. Kıralmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaycı rent richting de bal. Kolaycı draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Büyükgöz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buluş rent richting de bal. Buluş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - Ötüken 0:3

15e minuut.
Klungelig pakt Kayı de bal. Kayı passt de bal zonder na te denken. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş schiet op doel. Na een snelle pass probeert Büyükgöz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kocatürk neemt de hoekschop. Buluş krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kocatürk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kolaycı de bal. Kayı is nu in balbezit. Kayı draait met de bal, schiet en ... Karakoyun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - Ötüken 0:4

21e minuut.
Asilkurt geeft een hoge lob. Kolaycı kopt de bal weg. Daar is Kayı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kayı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - Ötüken 0:5

24e minuut.
Kocatürk onderschept slim de pass. Kocatürk geeft de bal voor. Kayı kopt de bal weg. Kolaycı kan de bal niet met de borst controleren. Kolaycı haalt uit met een fantastische trap. Karakoyun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - Ötüken 0:6

27e minuut.
Kozan rent richting de bal. Asilkurt onderschept slim de pass. Asilkurt geeft de bal voor. Kolaycı heeft problemen om de bal te vangen. Kolaycı draait met de bal, schiet en ... Karakoyun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kocatürk neemt de hoekschop. Buluş maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kayı kan de bal niet met de borst controleren. Kıralmaz begaat een overtreding. Kayı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kocatürk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kolaycı springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Kolaycı met een sublieme pass. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş passt de bal in één keer door. Kayı rent richting de bal. Kayı haalt uit met een fantastische trap. Karakoyun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Büyükgöz heeft problemen om de bal te vangen. Kayı rent richting de bal. Kayı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kolaycı is nu in balbezit. Kolaycı schiet op doel. Karakoyun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt geeft een lange en hoge pass. Kayı kopt de bal weg. Kolaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaycı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - Ötüken 0:7

33e minuut.
Kocatürk is nu in balbezit. Kocatürk passt de bal in één keer door. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt geeft een lange en hoge pass. Kolaycı krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Büyükgöz de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kocatürk zal de hoekschop nemen. Kayı maakt een snoekduik en kopt de bal. Karakoyun bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bileciklioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ünaldı verovert de bal door een tackle van achteren. Kocatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocatürk geeft de bal voor. Kolaycı maakt een snoekduik en kopt de bal. Karakoyun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - Ötüken 0:8

37e minuut.
Asilkurt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kocatürk met een sublieme pass. Kayı rent richting de bal. Kayı schiet op doel. Yediyüz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - Ötüken 0:9

40e minuut.
Ünaldı bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmailoğlu rent richting de bal. Ünaldı onderschept slim de pass. Kayı rent richting de bal. Kayı draait met de bal, schiet en ... Karakoyun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - Ötüken 0:10

42e minuut.
Ünaldı passt de bal in één keer door. Asilkurt speelt de bal door. Kolaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaycı schiet op doel. Karakoyun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - Ötüken 0:11

43e minuut.
Kocatürk speelt de bal door. Kolaycı heeft problemen om de bal te vangen. Buluş rent richting de bal. Kolaycı is nu in balbezit. Kolaycı draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LYNX CİTY 88%, Ötüken 12%.
LYNX CİTY - Ötüken 0:11

48e minuut.
Klungelig pakt Kolaycı de bal. Kolaycı passt de bal in één keer door. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş schiet op doel. Karakoyun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - Ötüken 0:12

49e minuut.
Kolaycı verovert de bal door een tackle van achteren. Kolaycı met een sublieme pass. Buluş rent richting de bal. Buluş haalt uit met een fantastische trap. Kayı springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - Ötüken 0:13

56e minuut.
Büyükgöz met een sublieme pass. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt geeft een hoge lob. Kolaycı heeft problemen om de bal te vangen. Kolaycı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inworp. Gülmez met een snelle inworp. Klungelig pakt Kocatürk de bal. Asilkurt geeft een lange en hoge pass. Kolaycı maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - Ötüken 0:14

62e minuut.
Daar is Kayı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kayı passt de bal in één keer door. Buluş is nu in balbezit. Buluş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - Ötüken 0:15

62e minuut.
Beşler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yediyüz is nu in balbezit. Kolaycı verovert de bal door een tackle van achteren. Kolaycı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kocatürk met een sublieme pass. Kolaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayı haalt uit met een fantastische trap. Karakoyun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - Ötüken 0:16

66e minuut.
Kayı passt de bal zonder na te denken. Kolaycı is nu in balbezit. Kolaycı passt de bal in één keer door. Buluş is nu in balbezit. Buluş schiet op doel. Karakoyun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - Ötüken 0:17

68e minuut.
Asilkurt speelt de bal door. Kocatürk is nu in balbezit. Kocatürk speelt de bal door. Buluş heeft problemen om de bal te vangen. Buluş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - Ötüken 0:18

71e minuut.
Ünaldı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kocatürk rent richting de bal. Kocatürk geeft een hoge lob. Buluş springt en kopt de bal. Karakoyun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - Ötüken 0:19

72e minuut.
Ünaldı is nu in balbezit. Ünaldı probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kayı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocatürk is nu in balbezit. Kocatürk geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Kocatürk passt de bal zonder na te denken. Kolaycı heeft problemen om de bal te vangen. Kolaycı passt de bal met de wreef. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kocatürk probeert naar een medespeler te passen. Kolaycı is nu in balbezit. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş schiet op doel. Karakoyun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - Ötüken 0:20

82e minuut.
Kocatürk probeert naar een medespeler te passen. Kayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayı geeft een hoge lob. Kolaycı rent richting de bal. Kolaycı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Büyükgöz de bal onder controle te krijgen. Ünaldı rent richting de bal. Ünaldı geeft een lange en hoge pass. Kolaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaycı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Büyükgöz probeert naar een medespeler te passen. Asilkurt met een sublieme pass. Buluş is nu in balbezit. Kolaycı rent richting de bal. Kolaycı draait met de bal, schiet en ... Karakoyun bokst de bal weg.

90e minuut.
Yediyüz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ünaldı met de inworp. Kocatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocatürk geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Buluş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kayı is nu in balbezit. Kayı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - Ötüken 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LYNX CİTY 79%, Ötüken 21%.
LYNX CİTY - Ötüken 0:21