Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEVILMANS Kara Panter
esas Tactiek PanTR
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 49
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
37 gemiddelde waardering 64.2
average Schieten incredible
average Passen formidable
good Verdedigen very good


1e minuut.
Gwidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwidon passt de bal zonder na te denken. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun geeft een hoge lob. Høeg springt en kopt de bal. Phúc Duy bokst de bal weg. Więckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVILMANS - Kara Panter 0:1

5e minuut.
Kołtun kan de bal niet met de borst controleren. Kołtun geeft een hoge lob. Høeg heeft problemen om de bal te vangen. Høeg haalt uit met een fantastische trap. Phúc Duy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVILMANS - Kara Panter 0:2

7e minuut.
Inworp. Uran met de inworp. Bondăreţ met een sublieme pass. Høeg is nu in balbezit. Høeg haalt uit met een fantastische trap. Phúc Duy bokst de bal weg. Więckiewicz rent richting de bal. Więckiewicz draait met de bal, schiet en ... Phúc Duy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVILMANS - Kara Panter 0:3

9e minuut.
Uran onderschept slim de pass. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun speelt de bal door. Høeg rent richting de bal. Høeg schiet op doel. Phúc Duy bokst de bal weg.

11e minuut.
Dobrzański speelt de bal door. Kołtun rent richting de bal. Kołtun geeft een hoge lob. Więckiewicz rent richting de bal. Więckiewicz haalt uit met een fantastische trap. Phúc Duy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Więckiewicz rent richting de bal. Więckiewicz geeft een lange en hoge pass. Mrkela heeft problemen om de bal te vangen. Høeg rent richting de bal. Høeg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVILMANS - Kara Panter 0:4

13e minuut.
Gürgiç rent richting de bal. Kołtun onderschept slim de pass. Kołtun geeft de bal voor. Høeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Høeg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVILMANS - Kara Panter 0:5

14e minuut.
Gwidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwidon met een sublieme pass. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun geeft de bal voor. Więckiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Phúc Duy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Høeg passt de bal in één keer door. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun probeert naar een medespeler te passen. Høeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Høeg haalt uit met een fantastische trap. Phúc Duy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Mrkela onderschept slim de pass. Więckiewicz rent richting de bal. Ursu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Więckiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Więckiewicz wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gilbert rent richting de bal. Pellegrino begaat een overtreding. Gilbert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maršál met een snel genomen vrije trap. Høeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Høeg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Pellegrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maršál kopt de bal weg. Balıkesirli heeft problemen om de bal te vangen. Więckiewicz is nu in balbezit. Więckiewicz draait met de bal, schiet en ... Phúc Duy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Høeg rent richting de bal. Høeg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVILMANS - Kara Panter 0:6

29e minuut.
Kołtun rent richting de bal. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Więckiewicz kopt de bal weg. Høeg rent richting de bal. Høeg schiet op doel. Phúc Duy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Więckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Høeg kan de bal niet met de borst controleren. Høeg schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. Maršál probeert naar een medespeler te passen. Kołtun speelt de bal door. Høeg heeft problemen om de bal te vangen. Høeg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Dobrzański geeft de bal voor. Więckiewicz kopt de bal weg. Kulczyński controleert de bal met de borst. Høeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Høeg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Phúc Duy trapt de bal weg van het doel. Maršál geeft de bal voor. Więckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz draait met de bal, schiet en ... Phúc Duy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Høeg rent richting de bal. Høeg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVILMANS - Kara Panter 0:7

38e minuut.
Høeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Høeg passt de bal zonder na te denken. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun geeft een hoge lob. Więckiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Phúc Duy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Kołtun is nu in balbezit. Kołtun geeft de bal voor. Więckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz schiet op doel. Phúc Duy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ordáz geeft een lange en hoge pass. Kołtun rent richting de bal. Kołtun met een sublieme pass. Høeg is nu in balbezit. Høeg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVILMANS 81%, Kara Panter 19%.
DEVILMANS - Kara Panter 0:7

46e minuut.
Naruoka komt het veld opgelopen. Mocanu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ordáz geeft een hoge lob. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun speelt de bal door. Daar is Mocanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ursu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naruoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruoka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVILMANS - Kara Panter 0:8

49e minuut.
Klungelig pakt Ursu de bal. Naruoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruoka heeft problemen om de bal te vangen. Naruoka haalt uit met een fantastische trap. Phúc Duy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Dobrzański geeft een lange en hoge pass. Balıkesirli heeft problemen om de bal te vangen. Naruoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruoka schiet op doel. Phúc Duy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVILMANS - Kara Panter 0:9

57e minuut.
Phúc Duy met een sublieme pass. Dobrzański met een sublieme pass. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun geeft de bal voor. Mocanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kulczyński speelt de bal door. Maršál rent richting de bal. Met opzet legt Pellegrino zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pellegrino moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pellegrino schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

62e minuut.
Maršál is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maršál zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kołtun controleert de bal met de borst. Kołtun geeft de bal voor. Naruoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruoka schiet op doel. Phúc Duy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Klungelig pakt Gwidon de bal. Gwidon geeft een hoge lob. Naruoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruoka haalt uit met een fantastische trap. Phúc Duy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVILMANS - Kara Panter 0:10

70e minuut.
Maršál geeft een hoge lob. Mrkela kopt de bal weg. Maršál geeft een hoge lob. Mocanu rent richting de bal. Mocanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Maršál is nu in balbezit. Maršál geeft een hoge lob. Naruoka kopt de bal weg. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Maršál geeft een lange en hoge pass. Mocanu kopt de bal weg. Naruoka is nu in balbezit. Naruoka draait met de bal, schiet en ... Phúc Duy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVILMANS - Kara Panter 0:11

77e minuut.
Naruoka geeft de bal voor. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun passt de bal zonder na te denken. Mocanu rent richting de bal. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gwidon passt de bal met de wreef. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Mocanu krijgt zijn hoofd ertegen. Phúc Duy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVILMANS - Kara Panter 0:12

87e minuut.
Gwidon rent richting de bal. Kołtun rent richting de bal. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Mocanu rent richting de bal. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVILMANS 78%, Kara Panter 22%.
DEVILMANS - Kara Panter 0:12