Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Göktaş sk Boca Juniors_61
sontaktık Tactiek Eski günler.
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
43.4 gemiddelde waardering 57.2
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen formidabel
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Özbey heeft problemen om de bal te vangen. Özbey speelt de bal door. MacRach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRach geeft een hoge lob. Maruna springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Boca Juniors_61 0:1

5e minuut.
Belik kopt de bal weg. Tunçeri geeft een lange en hoge pass. MacRach kopt de bal weg. Boffin controleert de bal met de borst. Boffin schiet op doel. Brajnovits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maruna is nu in balbezit. Maruna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
MacRach speelt de bal door. Almenara speelt de bal door. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Philips geeft een hoge lob. Boffin springt en kopt de bal. Brajnovits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Boca Juniors_61 0:2

17e minuut.
Venczel speelt de bal door. Arpacı is nu in balbezit. MacRach is nu in balbezit. MacRach geeft een lange en hoge pass. Boffin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zhangguang probeert naar een medespeler te passen. Üstünkar heeft problemen om de bal te vangen. Maruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin is nu in balbezit. Boffin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Philips met een snelle inworp. Sorokin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorokin geeft een hoge lob. Boffin springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Boffin kopt de bal weg. Üstünkar rent richting de bal. Maruna onderschept slim de pass. Maruna draait met de bal, schiet en ... Brajnovits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Boca Juniors_61 0:3

25e minuut.
Brajnovits probeert naar een medespeler te passen. MacRach kopt de bal weg. Sorokin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorokin geeft een hoge lob. Boffin springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Tunçeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçeri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Üstünkar de bal. Maruna rent richting de bal. Maruna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
MacRach speelt de bal door. Sorokin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorokin geeft een lange en hoge pass. Boffin rent richting de bal. Boffin schiet op doel. Brajnovits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Boca Juniors_61 0:4

32e minuut.
İlalay rent richting de bal. İlalay geeft een hoge lob. MacRach met een sublieme pass. Boffin is nu in balbezit. Boffin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Boffin kan de bal niet met de borst controleren. MacRach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRach geeft een lange en hoge pass. Daar is Maruna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maruna haalt uit met een fantastische trap. Brajnovits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Boca Juniors_61 0:5

45e minuut.
Philips geeft de bal voor. Daar is Poggio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boffin rent richting de bal. Boffin schiet op doel. Brajnovits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Boca Juniors_61 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göktaş sk 74%, Boca Juniors_61 26%.
Göktaş sk - Boca Juniors_61 0:6

46e minuut.
Sorokin rent richting de bal. Sorokin passt de bal met de wreef. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin schiet op doel. Venczel probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
MacRach is nu in balbezit. MacRach passt de bal met de wreef. Sorokin met een sublieme pass. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tilea geeft de bal voor. İlalay verovert de bal door een tackle van achteren. Maruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruna geeft een hoge lob. Boffin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Özbey bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRach verovert de bal door een tackle van achteren. MacRach passt de bal zonder na te denken. Boffin is nu in balbezit. Boffin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Zhangguang kopt de bal weg. Daar is Philips, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Philips geeft een hoge lob. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Boca Juniors_61 0:7

61e minuut.
Tunçeri met een sublieme pass. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İlalay. İlalay krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Zhangguang met een sublieme pass. Philips speelt de bal door. Boffin rent richting de bal. Boffin schiet op doel. Brajnovits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Boca Juniors_61 0:8

64e minuut.
Klungelig pakt Belik de bal. Maruna is nu in balbezit. İlalay verovert de bal door een tackle van achteren. Philips verovert de bal door een tackle van achteren. Philips haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sorokin zal de hoekschop nemen. Maruna maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Boca Juniors_61 0:9

66e minuut.
Philips kopt de bal weg. MacRach met een sublieme pass. Maruna is nu in balbezit. Maruna draait met de bal, schiet en ... Brajnovits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Boca Juniors_61 0:10

68e minuut.
MacRach geeft een hoge lob. Sorokin probeert de bal met de borst te controleren. Sorokin speelt de bal door. Boffin rent richting de bal. Boffin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
MacRach kopt de bal weg. Daar is Sorokin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorokin passt de bal in één keer door. Boffin is nu in balbezit. Boffin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tlučhoř komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Njarðarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Njarðarson geeft een lange en hoge pass. Tlučhoř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlučhoř schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Boca Juniors_61 0:11

80e minuut.
Tlučhoř geeft een hoge lob. Brajnovits met een sublieme pass. MacRach kopt de bal weg. Sorokin geeft een hoge lob. Tlučhoř bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Boca Juniors_61 0:12

81e minuut.
Badiola komt het veld opgelopen. Ingall komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Almenara geeft de bal voor. Philips is nu in balbezit. Philips passt de bal zonder na te denken. Tlučhoř is nu in balbezit. Tlučhoř schiet op doel. Brajnovits bokst de bal weg.

86e minuut.
Klungelig pakt Philips de bal. Sorokin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorokin passt de bal zonder na te denken. Tlučhoř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlučhoř draait met de bal, schiet en ... Brajnovits bokst de bal weg. Daar is Poggio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingall bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Boca Juniors_61 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göktaş sk 75%, Boca Juniors_61 25%.
Göktaş sk - Boca Juniors_61 0:13