Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dadas_spor Pamukkale FK
442 Tactiek pamukkale2
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 67.8
very good Schieten excellent
good Passen formidable
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Leduc is nu in balbezit. Leduc geeft een hoge lob. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel. Cagneschi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Pamukkale FK 0:1

5e minuut.
Pawenta passt de bal in één keer door. Żółkiewski rent richting de bal. Żółkiewski geeft een lange en hoge pass. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ... Cagneschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung schiet op doel. Cagneschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Azadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadov passt de bal met de wreef. Seiler speelt de bal door. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Żółkiewski passt de bal met de wreef. Barlik speelt de bal door. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Pamukkale FK 0:2

10e minuut.
Villamizar speelt de bal door. Karadaliev rent richting de bal. Karadaliev passt de bal in één keer door. Villamizar rent richting de bal. Villamizar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Karadaliev passt de bal met de wreef. da Guia bereikt de bal nog maar net als eerste. da Guia passt de bal in één keer door. Daar is Villamizar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamizar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mestre trapt de bal weg. Batmaz kopt de bal weg. Pawelczyk kan de bal niet met de borst controleren. Villamizar verovert de bal door een tackle van achteren. Villamizar schiet op doel. Mestre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Szaleniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Pamukkale FK 1:2

30e minuut.
Seiler met de inworp. Leduc geeft een lange en hoge pass. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ... Cagneschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Pamukkale FK 1:3

34e minuut.
Cheuk Fung kopt de bal weg. Bahçeli heeft problemen om de bal te vangen. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap. Cagneschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Pamukkale FK 1:4

39e minuut.
Żółkiewski passt de bal met de wreef. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung geeft een hoge lob. Molina maakt een snoekduik en kopt de bal. Cagneschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Pamukkale FK 1:5

42e minuut.
Barlik speelt de bal door. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotsaert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rotsaert naar de kleedkamers voor een vroege douche. Molina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żółkiewski wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Molina passt de bal zonder na te denken. Barlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlik passt de bal met de wreef. Cheuk Fung heeft problemen om de bal te vangen. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ... Cagneschi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dadas_spor 67%, Pamukkale FK 33%.
Dadas_spor - Pamukkale FK 1:5

47e minuut.
Seiler passt de bal in één keer door. Leduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduc passt de bal in één keer door. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Cagneschi speelt de bal door. Seiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiler passt de bal met de wreef. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Pamukkale FK 1:6

51e minuut.
Molina onderschept slim de pass. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung passt de bal in één keer door. Leduc is nu in balbezit. Leduc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Pamukkale FK 1:7

54e minuut.
Villamizar probeert de bal aan de voet te houden. Skalka probeert naar een medespeler te passen. Leduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduc haalt uit met een fantastische trap. Cagneschi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Pamukkale FK 1:8

55e minuut.
Leduc met een snelle inworp. Seiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiler geeft een hoge lob. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Molina speelt de bal door. Cagneschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leduc zal de hoekschop nemen. Barlik kopt de bal weg. Molina rent richting de bal. Molina haalt uit met een fantastische trap. Cagneschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Pamukkale FK 1:9

59e minuut.
Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung heeft problemen om de bal te vangen. Cheuk Fung geeft een lange en hoge pass. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Pamukkale FK 1:10

62e minuut.
Barlik probeert naar een medespeler te passen. Seiler is nu in balbezit. Seiler passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Molina de bal. Molina haalt uit met een fantastische trap. Cagneschi bokst de bal weg. Cheuk Fung is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Bahçeli trapt de bal weg van het doel. Seiler met een sublieme pass. Molina rent richting de bal. Molina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Żółkiewski speelt de bal door. Barlik met een sublieme pass. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap. Cagneschi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Pamukkale FK 1:11

75e minuut.
Molina schiet op doel. Cagneschi met een sublieme pass. Barlik speelt de bal door. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Seiler rent richting de bal. Seiler passt de bal zonder na te denken. Barlik met een sublieme pass. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Barlik probeert naar een medespeler te passen. Seiler rent richting de bal. Seiler passt de bal met de wreef. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Żółkiewski speelt de bal door. Seiler rent richting de bal. Seiler probeert naar een medespeler te passen. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel. Cagneschi bokst de bal weg. Molina rent richting de bal. Molina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bahçeli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cheuk Fung de bal. Cheuk Fung passt de bal in één keer door. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Pamukkale FK 1:12

90e minuut.
Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung passt de bal in één keer door. Seiler probeert naar een medespeler te passen. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel. Cagneschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ... Cagneschi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Pamukkale FK 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dadas_spor 74%, Pamukkale FK 26%.
Dadas_spor - Pamukkale FK 1:13