Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BizimSpor GEPARD
bizim 433 Tactiek CTRK KNT S
43% Balbezit 57%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 10
27.2 gemiddelde waardering 43.6
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
Tümay verovert de bal door een tackle van achteren. Mavili is nu in balbezit. Mavili geeft een lange en hoge pass. Triboulet bereikt de bal nog maar net als eerste. Triboulet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Heffler trapt de bal weg. Beldemir kopt de bal weg. Triboulet rent richting de bal. Triboulet geeft de bal voor. Pytlarz krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Muşlular passt de bal met de wreef. Fakılı is nu in balbezit. Fakılı passt de bal met de wreef. Arzu rent richting de bal. Arzu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mavili neemt vlug de vrije trap. Triboulet kopt de bal weg. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz schiet op doel. Çağıran probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Pytlarz onderschept slim de pass. Kuzu is nu in balbezit. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz draait met de bal, schiet en ... Çağıran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - GEPARD 0:1

38e minuut.
Civelek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beldemir rent richting de bal. Beldemir passt de bal zonder na te denken. Triboulet bereikt de bal nog maar net als eerste. Triboulet haalt uit met een fantastische trap. Çağıran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Beldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı verovert de bal door een tackle van achteren. Çakı geeft de bal voor. Samancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Samancı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Beldemir probeert naar een medespeler te passen. Triboulet probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kuzu de bal. Kuzu haalt uit met een fantastische trap. Çağıran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - GEPARD 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BizimSpor 38%, GEPARD 62%.
BizimSpor - GEPARD 0:2

46e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pytlarz stond buitenspel. Turansoy komt het veld opgelopen. Özdem komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Tümay is nu in balbezit. Tümay speelt de bal door. Mavili geeft de bal voor. Kuzu is nu in balbezit. Kuzu haalt uit met een fantastische trap. Çağıran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - GEPARD 0:3

54e minuut.
Beldemir geeft de bal voor. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzu is nu in balbezit. Kuzu draait met de bal, schiet en ... Çağıran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - GEPARD 0:4

57e minuut.
Triboulet bereikt de bal nog maar net als eerste. Triboulet met een sublieme pass. Kuzu is nu in balbezit. Kuzu schiet op doel. Paal! Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - GEPARD 0:5

61e minuut.
Beldemir rent richting de bal. Beldemir passt de bal met de wreef. Triboulet bereikt de bal nog maar net als eerste. Triboulet geeft de bal voor. Kuzu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - GEPARD 0:6

64e minuut.
Klungelig pakt Civelek de bal. Pytlarz is nu in balbezit. Daar is Pytlarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap. Çağıran probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Avşar rent richting de bal. Tuozzi onderschept slim de pass. Tuozzi passt de bal met de wreef. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Civelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz verovert de bal door een tackle van achteren. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap. Çağıran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - GEPARD 0:7

71e minuut.
Buitenspel voor Özdem. Goede buitenspelval van de verdediging. Mavili neemt vlug de vrije trap. Triboulet is nu in balbezit. Triboulet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Terim passt de bal in één keer door. Tuozzi is nu in balbezit. Tuozzi passt de bal in één keer door. Kuzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gümüşel verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşel geeft een hoge lob. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap. Çağıran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - GEPARD 0:8

90e minuut.
Tümay geeft de bal voor. Buitenspel voor Triboulet. Goede buitenspelval van de verdediging. Hocalar neemt vlug de vrije trap. Arzu kan de bal niet met de borst controleren. Arzu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BizimSpor 57%, GEPARD 43%.
BizimSpor - GEPARD 0:8