Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DENİZLİSPOR (ÇSK) MORNİK
horoz Tactiek 4-2-3-1
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 71.6
good Schieten incredible
solid Passen incredible
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Miranda passt de bal in één keer door. Gryciuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre geeft de bal voor. Sackstein krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Grozman speelt de bal door. Houwen rent richting de bal. Houwen geeft een hoge lob. Sackstein maakt een snoekduik en kopt de bal. Amca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - (ÇSK) MORNİK 0:1

7e minuut.
Houwen rent richting de bal. Houwen geeft de bal voor. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. Amca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - (ÇSK) MORNİK 0:2

12e minuut.
Vidaurre geeft een hoge lob. Sackstein kopt de bal weg. Jendrysiak controleert de bal met de borst. Grozman is nu in balbezit. Grozman geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Petrók probeert de bal met de borst te controleren. Özler is nu in balbezit. Petrók tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petrók krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Daar is Houwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houwen passt de bal in één keer door. Daar is Bocquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocquet geeft een hoge lob. Sackstein maakt een snoekduik en kopt de bal. Amca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Fritzner kopt de bal weg. Daar is Potroviţa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidaurre geeft een lange en hoge pass. Sackstein rent richting de bal. Sackstein draait met de bal, schiet en ... Amca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein passt de bal met de wreef. Houwen is nu in balbezit. Houwen geeft een hoge lob. Sackstein springt en kopt de bal. Amca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Bocquet rent richting de bal. Bocquet geeft een lange en hoge pass. Daar is Torrecilla González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sackstein rent richting de bal. Sackstein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Potroviţa met een snelle inworp. Vidaurre speelt de bal door. Bocquet rent richting de bal. Bocquet geeft de bal voor. Sackstein krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grozman met de inworp. Bocquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocquet geeft een lange en hoge pass. Sackstein krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Amca probeert wanhopig de bal te grijpen. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - (ÇSK) MORNİK 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 70%, (ÇSK) MORNİK 30%.
FC DENİZLİSPOR - (ÇSK) MORNİK 0:3

48e minuut.
Grozman is nu in balbezit. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozman onderschept slim de pass. Grozman geeft een lange en hoge pass. Sackstein maakt een snoekduik en kopt de bal. Amca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Sackstein heeft problemen om de bal te vangen. Acaroğlu geeft een hoge lob. Grozman is nu in balbezit. Grozman geeft een hoge lob. Sackstein springt en kopt de bal. Amca bokst de bal weg. Amca probeert naar een medespeler te passen. Grozman kopt de bal weg. Acaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein verovert de bal door een tackle van achteren. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. Amca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Fritzner probeert naar een medespeler te passen. Houwen heeft problemen om de bal te vangen. Houwen met een sublieme pass. Sackstein is nu in balbezit. Sackstein draait met de bal, schiet en ... Amca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Grozman verovert de bal door een tackle van achteren. Grozman met een sublieme pass. Bocquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocquet geeft een lange en hoge pass. Sackstein maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bocquet rent richting de bal. Bocquet geeft de bal voor. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. Amca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - (ÇSK) MORNİK 0:4

73e minuut.
Vidaurre passt de bal zonder na te denken. Bocquet geeft een lange en hoge pass. Houwen kan de bal niet met de borst controleren. Houwen geeft een lange en hoge pass. Sackstein springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Shaaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaban passt de bal met de wreef. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein schiet op doel. Torrecilla González probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - (ÇSK) MORNİK 0:5

87e minuut.
Klungelig pakt Bocquet de bal. Bocquet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sackstein de bal. Sackstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - (ÇSK) MORNİK 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 79%, (ÇSK) MORNİK 21%.
FC DENİZLİSPOR - (ÇSK) MORNİK 0:6