Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ammar Club ALTAY
Normal Tactiek ÖTÜKEN
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 47
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 53.9
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Conde passt de bal zonder na te denken. Lafken is nu in balbezit. Lafken passt de bal in één keer door. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev haalt uit met een fantastische trap. Zoralmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Conde met een snelle inworp. Zirnitzer is nu in balbezit. Yedier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zirnitzer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zirnitzer neemt de penalty, wat een uithaal! Zoralmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Lafken is nu in balbezit. Lafken passt de bal zonder na te denken. Zirnitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev rent richting de bal. Kazhigaliev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ALTAY 0:1

12e minuut.
Conde met een snelle inworp. Lafken probeert naar een medespeler te passen. Kazhigaliev is nu in balbezit. Kazhigaliev haalt uit met een fantastische trap. Zoralmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ALTAY 0:2

13e minuut.
Üzmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekarić verovert de bal door een tackle van achteren. Kazhigaliev rent richting de bal. Kazhigaliev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ALTAY 0:3

19e minuut.
Göğebakan geeft een lange en hoge pass. Lafken kopt de bal weg. Klungelig pakt Üzmez de bal. Conde geeft de bal voor. Kazhigaliev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Yücetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczucki verovert de bal door een tackle van achteren. Szczucki geeft een lange en hoge pass. Kazhigaliev heeft problemen om de bal te vangen. Kazhigaliev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ALTAY 0:4

26e minuut.
Yedier kopt de bal weg. Türker heeft problemen om de bal te vangen. Pekarić onderschept slim de pass. Kazhigaliev rent richting de bal. Kazhigaliev draait met de bal, schiet en ... Zoralmaz bokst de bal weg. Göğebakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Göğebakan geeft een lange en hoge pass. Kırıkkaleli controleert de bal met de borst. Lafken geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lafken met een sublieme pass. Conde rent richting de bal. Conde speelt de bal door. Pekarić is nu in balbezit. Pekarić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pekarić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paciosi komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Göğebakan met een harde bal richting middenveld. Paciosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciosi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lafken de bal. Paciosi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev passt de bal met de wreef. Paciosi rent richting de bal. Paciosi schiet op doel. Zoralmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ALTAY 0:5

36e minuut.
Yücetan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yiğitoğlan de bal. Zirnitzer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zirnitzer is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Paciosi is nu in balbezit. Kazhigaliev is nu in balbezit. Göğebakan is nu in balbezit. Kazhigaliev onderschept slim de pass. Kazhigaliev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Doeltrap. Zoralmaz trapt de bal weg. Conde probeert naar een medespeler te passen. Kazhigaliev is nu in balbezit. Kazhigaliev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ALTAY 0:6

42e minuut.
Kazhigaliev probeert naar een medespeler te passen. Yedier rent richting de bal. Paciosi is nu in balbezit. Paciosi draait met de bal, schiet en ... Zoralmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ALTAY 0:7

43e minuut.
Hagi is nu in balbezit. Kazhigaliev onderschept slim de pass. Paciosi rent richting de bal. Kazhigaliev rent richting de bal. Kazhigaliev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ALTAY 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ammar Club 74%, ALTAY 26%.
Ammar Club - ALTAY 0:8

48e minuut.
Üzmez rent richting de bal. Paciosi verovert de bal door een tackle van achteren. Paciosi passt de bal met de wreef. Kazhigaliev rent richting de bal. Kazhigaliev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Conde probeert de bal aan de voet te houden. Conde probeert naar een medespeler te passen. Kazhigaliev rent richting de bal. Paciosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciosi draait met de bal, schiet en ... Zoralmaz bokst de bal weg. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paciosi geeft de bal voor. Yedier controleert de bal met de borst. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ALTAY 0:9

51e minuut.
Kuźniewski passt de bal in één keer door. Paciosi is nu in balbezit. Paciosi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kazhigaliev de bal. Kazhigaliev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Conde geeft de bal voor. Paciosi kopt de bal weg. Klungelig pakt Kazhigaliev de bal. Kazhigaliev haalt uit met een fantastische trap. Zoralmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ALTAY 0:10

57e minuut.
Üzmez passt de bal in één keer door. Kazhigaliev speelt de bal door. Conde geeft een lange en hoge pass. Paciosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciosi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kırıkkaleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quartieri rent richting de bal. Quartieri geeft de bal voor. Daar is Paciosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paciosi draait met de bal, schiet en ... Zoralmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Şensoy rent richting de bal. Quartieri onderschept slim de pass. Quartieri met een sublieme pass. Paciosi rent richting de bal. Paciosi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Klungelig pakt Lafken de bal. Üzmez rent richting de bal. Üzmez met een sublieme pass. Paciosi is nu in balbezit. Paciosi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ALTAY 0:11

66e minuut.
Hagi is nu in balbezit. Hagi geeft een hoge lob. Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik geeft de bal voor. Paciosi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Zoralmaz trapt de bal weg van het doel. Lafken kopt de bal weg. Kazhigaliev rent richting de bal. Kazhigaliev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lafken met de inworp. Conde rent richting de bal. Conde speelt de bal door. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paciosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciosi draait met de bal, schiet en ... Zoralmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ALTAY 0:12

71e minuut.
Patlar geeft de bal voor. Paciosi kopt de bal weg. Daar is Göğebakan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ALTAY 0:13

74e minuut.
Kazhigaliev rent richting de bal. Kazhigaliev passt de bal met de wreef. Paciosi rent richting de bal. Paciosi draait met de bal, schiet en ... Zoralmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ALTAY 0:14

75e minuut.
Paciosi verovert de bal door een tackle van achteren. Paciosi passt de bal in één keer door. Yedier rent richting de bal. Kazhigaliev verovert de bal door een tackle van achteren. Kazhigaliev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Conde is nu in balbezit. Conde geeft de bal voor. Kazhigaliev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ALTAY 0:15

79e minuut.
Doeltrap. Zoralmaz trapt de bal weg. Lafken kopt de bal weg. Kazhigaliev kan de bal niet met de borst controleren. Kazhigaliev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
Kazhigaliev kopt de bal weg. Paciosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciosi passt de bal met de wreef. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ALTAY 0:16

83e minuut.
Yücetan met een sublieme pass. Hagi is nu in balbezit. Kazhigaliev verovert de bal door een tackle van achteren. Kazhigaliev schiet op doel. Zoralmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ALTAY 0:17

84e minuut.
Daar is Yücetan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciosi is nu in balbezit. Paciosi schiet op doel. Zoralmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ALTAY 0:18

88e minuut.
Wabik heeft problemen om de bal te vangen. Conde is nu in balbezit. Conde geeft een hoge lob. Kazhigaliev heeft problemen om de bal te vangen. Kazhigaliev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde geeft de bal voor. Paciosi kopt de bal weg. Kazhigaliev is nu in balbezit. Kazhigaliev haalt uit met een fantastische trap. Zoralmaz bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ammar Club 81%, ALTAY 19%.
Ammar Club - ALTAY 0:18