Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yelloweagles *MALATYASPOR*
4-4-2 Tactiek k_1
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
47.8 gemiddelde waardering 71.7
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
matig Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Mikelini kopt de bal weg. Yağcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich verovert de bal door een tackle van achteren. Zoricich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - *MALATYASPOR* 0:1

5e minuut.
Zoricich is nu in balbezit. Öijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Öijer passt de bal zonder na te denken. Zoricich rent richting de bal. Zoricich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mikelini is nu in balbezit. Mikelini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Minh Kiệt probeert naar een medespeler te passen. Öijer rent richting de bal. Öijer passt de bal zonder na te denken. Zoricich is nu in balbezit. Zoricich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - *MALATYASPOR* 0:2

9e minuut.
Yağcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yağcıoğlu geeft een hoge lob. Alburç rent richting de bal. Neyzen rent richting de bal. Neyzen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Niţu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağcıoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zoricich raakt geblesseerd tijdens het duel. Öijer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mikelini kopt de bal weg. Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Yedi met de inworp. Çakı rent richting de bal. Çakı geeft een lange en hoge pass. Alburç rent richting de bal. Alburç haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Geurtsen is nu in balbezit. Geurtsen passt de bal in één keer door. Öijer is nu in balbezit. Öijer geeft een hoge lob. Zoricich springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Wańdoch met een sublieme pass. García Sanjuán kopt de bal weg. Mikelini rent richting de bal. Mikelini draait met de bal, schiet en ... Wańdoch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - *MALATYASPOR* 0:3

27e minuut.
Geurtsen met de inworp. Öijer rent richting de bal. Öijer geeft een hoge lob. Zoricich maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - *MALATYASPOR* 0:4

29e minuut.
Daar is Öijer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öijer speelt de bal door. Zoricich rent richting de bal. Öijer rent richting de bal. Öijer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Geurtsen rent richting de bal. Öijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Öijer geeft een hoge lob. Zoricich rent richting de bal. Zoricich draait met de bal, schiet en ... Wańdoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikelini is nu in balbezit. Zoricich rent richting de bal. Metal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zoricich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zoricich neemt zijn aanloop. Wańdoch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - *MALATYASPOR* 0:5

35e minuut.
Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Geurtsen verovert de bal door een tackle van achteren. Geurtsen geeft de bal voor. Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich draait met de bal, schiet en ... Wańdoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Öijer geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich draait met de bal, schiet en ... Wańdoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - *MALATYASPOR* 0:6

40e minuut.
Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikelini rent richting de bal. Zoricich is nu in balbezit. Mikelini rent richting de bal. Mikelini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Wańdoch probeert naar een medespeler te passen. García Sanjuán kopt de bal weg. Zoricich heeft problemen om de bal te vangen. Öijer rent richting de bal. Öijer haalt uit met een fantastische trap. Wańdoch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Neyzen bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sanjuán geeft de bal voor. Öijer is nu in balbezit. Öijer schiet op doel. Wańdoch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - *MALATYASPOR* 0:7

44e minuut.
Alburç heeft problemen om de bal te vangen. Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yelloweagles 59%, *MALATYASPOR* 41%.
Yelloweagles - *MALATYASPOR* 0:7

46e minuut.
Nizam rent richting de bal. García Sanjuán geeft de bal voor. Mikelini kopt de bal weg. Zoricich rent richting de bal. Zoricich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Wańdoch speelt de bal door. García Sanjuán kopt de bal weg. Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich schiet op doel. Wańdoch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - *MALATYASPOR* 0:8

49e minuut.
García Sanjuán is nu in balbezit. García Sanjuán passt de bal in één keer door. Mikelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikelini haalt uit met een fantastische trap. Wańdoch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - *MALATYASPOR* 0:9

51e minuut.
Öijer met een sublieme pass. Zoricich is nu in balbezit. Zoricich passt de bal in één keer door. Öijer rent richting de bal. Öijer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yedi rent richting de bal. Öijer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yedi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Yedi kan niet meer verder spelen. Erdem komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Minh Kiệt geeft een lange en hoge pass. Yağcıoğlu kopt de bal weg. Minh Kiệt geeft de bal voor. Öijer geeft de bal voor. Zoricich maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Klungelig pakt García Sanjuán de bal. Neyzen is nu in balbezit. Neyzen passt de bal met de wreef. Alburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Alburç schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Nizam onderschept slim de pass. Minh Kiệt onderschept slim de pass. Neyzen onderschept slim de pass. Neyzen haalt uit met een fantastische trap. Niţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Yağcıoğlu rent richting de bal. Mikelini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yağcıoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Metal met een snel genomen vrije trap. Alburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Thiện legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alburç is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alburç kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Niţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - *MALATYASPOR* 1:9

64e minuut.
Öijer kopt de bal weg. Zoricich rent richting de bal. Mikelini is nu in balbezit. Mikelini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - *MALATYASPOR* 1:10

65e minuut.
Neyzen probeert naar een medespeler te passen. Alburç is nu in balbezit. Alburç probeert naar een medespeler te passen. Burkan is nu in balbezit. Burkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mikelini controleert de bal met de borst. Mikelini passt de bal in één keer door. Zoricich rent richting de bal. Zoricich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - *MALATYASPOR* 1:11

69e minuut.
García Sanjuán bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sanjuán passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zoricich de bal. Zoricich haalt uit met een fantastische trap. Wańdoch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - *MALATYASPOR* 1:12

71e minuut.
García Sanjuán geeft een lange en hoge pass. Aladeviren kopt de bal weg. Öijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Öijer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - *MALATYASPOR* 1:13

72e minuut.
Öijer passt de bal zonder na te denken. García Sanjuán met een sublieme pass. Öijer rent richting de bal. Öijer haalt uit met een fantastische trap. Wańdoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - *MALATYASPOR* 1:14

75e minuut.
Almási bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkan begaat een overtreding. Almási is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Almási zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mikelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikelini haalt uit met een fantastische trap. Wańdoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Öijer met een sublieme pass. Zoricich rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - *MALATYASPOR* 1:15

77e minuut.
Minh Kiệt onderschept slim de pass. Minh Kiệt probeert naar een medespeler te passen. García Sanjuán bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sanjuán geeft een lange en hoge pass. Mikelini springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Wańdoch speelt de bal door. García Sanjuán kopt de bal weg. Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich schiet op doel. Wańdoch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - *MALATYASPOR* 1:16

85e minuut.
Klungelig pakt Öijer de bal. Öijer passt de bal zonder na te denken. Zoricich rent richting de bal. Zoricich haalt uit met een fantastische trap. Wańdoch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - *MALATYASPOR* 1:17

88e minuut.
García Sanjuán heeft problemen om de bal te vangen. Minh Kiệt rent richting de bal. Minh Kiệt passt de bal zonder na te denken. Zoricich is nu in balbezit. Zoricich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Öijer heeft problemen om de bal te vangen. Öijer haalt uit met een fantastische trap. Wańdoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Öijer rent richting de bal. Öijer passt de bal zonder na te denken. Zoricich rent richting de bal. Zoricich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yelloweagles 67%, *MALATYASPOR* 33%.
Yelloweagles - *MALATYASPOR* 1:17