Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SamaNdrek **HAN SPOR**
4-3-1-2 Tactiek FB end
53% Balbezit 47%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
56 gemiddelde waardering 67.8
good Schieten outstanding
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
García speelt de bal door. Gratkiewicz controleert de bal met de borst. Gratkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daia rent richting de bal. Daia schiet op doel. Aliberto bokst de bal weg.

4e minuut.
Bourdon rent richting de bal. Baldoli verovert de bal door een tackle van achteren. Baldoli passt de bal zonder na te denken. Bauts is nu in balbezit. Bauts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
García is nu in balbezit. Viibus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García. Viibus raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

12e minuut.
García geeft de bal voor. Bauts is nu in balbezit. Bauts passt de bal met de wreef. Daia is nu in balbezit. Daia schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - **HAN SPOR** 0:1

15e minuut.
Bonnet passt de bal met de wreef. García probeert naar een medespeler te passen. Gaziantepliler onderschept slim de pass. Bauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauts draait met de bal, schiet en ... Aliberto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Claes is nu in balbezit. Claes geeft een lange en hoge pass. Daia kopt de bal weg. Bauts rent richting de bal. Bauts schiet op doel. Aliberto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Soyuer rent richting de bal. Ros Badia onderschept slim de pass. Daia is nu in balbezit. Daia haalt uit met een fantastische trap. Cəbrayılov probeert de bal aan de voet te houden. Aliberto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Gratkiewicz is nu in balbezit. Gratkiewicz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Daia de bal onder controle te krijgen. Bauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Boţan onderschept slim de pass. Gratkiewicz geeft een hoge lob. Daia kopt de bal weg. Bauts rent richting de bal. Bauts draait met de bal, schiet en ... Aliberto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - **HAN SPOR** 0:2

36e minuut.
Aliberto speelt de bal door. Gratkiewicz is nu in balbezit. Gratkiewicz passt de bal zonder na te denken. Daia bereikt de bal nog maar net als eerste. Daia haalt uit met een fantastische trap. Aliberto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Baldoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldoli passt de bal in één keer door. Bauts rent richting de bal. Bauts haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Boţan bereikt de bal nog maar net als eerste. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García geeft een hoge lob. Daia is nu in balbezit. Daia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cəbrayılov heeft problemen om de bal te vangen. Daia is nu in balbezit. Daia draait met de bal, schiet en ... Aliberto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SamaNdrek 74%, **HAN SPOR** 26%.
SamaNdrek - **HAN SPOR** 0:2

47e minuut.
Viibus verovert de bal door een tackle van achteren. Incze onderschept slim de pass. Incze geeft een lange en hoge pass. Daia bereikt de bal nog maar net als eerste. Daia schiet op doel. Aliberto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Bauts is nu in balbezit. Bauts geeft de bal voor. Klungelig pakt Cəbrayılov de bal. Daia rent richting de bal. Daia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Viibus heeft problemen om de bal te vangen. Claes geeft een hoge lob. Bauts kopt de bal weg. Daia bereikt de bal nog maar net als eerste. Daia draait met de bal, schiet en ... Aliberto bokst de bal weg.

70e minuut.
Gratkiewicz speelt de bal door. Bauts heeft problemen om de bal te vangen. Bauts passt de bal zonder na te denken. Daia is nu in balbezit. Daia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Daia is nu in balbezit. Daia met een sublieme pass. Bauts rent richting de bal. Bauts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - **HAN SPOR** 0:3

78e minuut.
Claes onderschept slim de pass. Claes speelt de bal door. Daia bereikt de bal nog maar net als eerste. Daia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - **HAN SPOR** 0:4

81e minuut.
Raiciu met een sublieme pass. Turlajus is nu in balbezit. García onderschept slim de pass. García geeft een hoge lob. Bauts krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Incze kopt de bal weg. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García passt de bal met de wreef. Soyuer rent richting de bal. Soyuer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aliberto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
García heeft problemen om de bal te vangen. García geeft de bal voor. Daia rent richting de bal. Daia schiet op doel. Aliberto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - **HAN SPOR** 0:5

90e minuut.
Daia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ros Badia. Daia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. García met een snel genomen vrije trap. Bauts kopt de bal weg. Daar is Cəbrayılov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daia is nu in balbezit. Daia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SamaNdrek 76%, **HAN SPOR** 24%.
SamaNdrek - **HAN SPOR** 0:5