Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edremit spor Bilgetürk
Attack Tactiek KLASİK 532
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
52.9 gemiddelde waardering 67.3
good Schieten incredible
solid Passen formidable
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Eftimescu geeft een lange en hoge pass. Satyga kopt de bal weg. Yenigün met een sublieme pass. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç schiet op doel. Escanilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Mazolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Bilgetürk 0:1

3e minuut.
Uztunç rent richting de bal. Uztunç passt de bal in één keer door. Mazolo heeft problemen om de bal te vangen. Mazolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Bilgetürk 0:2

4e minuut.
Satyga rent richting de bal. Satyga passt de bal zonder na te denken. Eftimescu rent richting de bal. Uztunç verovert de bal door een tackle van achteren. Uztunç haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Duque geeft de bal voor. Mazolo kopt de bal weg. Uztunç rent richting de bal. Uztunç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Bilgetürk 0:3

8e minuut.
Piwoński met een sublieme pass. Kurzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzak geeft de bal voor. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Escanilla bokst de bal weg.

17e minuut.
Yenigün is nu in balbezit. Yenigün geeft een lange en hoge pass. Mazolo is nu in balbezit. Mazolo schiet op doel. Escanilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Bilgetürk 0:4

27e minuut.
Eftimescu geeft de bal voor. Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu geeft een hoge lob. Uztunç springt en kopt de bal. Escanilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Bilgetürk 0:5

29e minuut.
Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu is nu in balbezit. Sorescu passt de bal met de wreef. Mazolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Inworp. Sorescu met de inworp. Kurzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzak geeft een lange en hoge pass. Uztunç springt en kopt de bal. Escanilla bokst de bal weg.

36e minuut.
Yenigün onderschept slim de pass. Yenigün probeert naar een medespeler te passen. Sorescu geeft een lange en hoge pass. Uztunç maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Bilgetürk 0:6

42e minuut.
Szucki onderschept slim de pass. Szucki geeft een lange en hoge pass. Səmədov heeft problemen om de bal te vangen. Satyga rent richting de bal. Satyga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Piwoński geeft een lange en hoge pass. Szucki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazolo. Mazolo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edremit spor 70%, Bilgetürk 30%.
Edremit spor - Bilgetürk 0:6

49e minuut.
Yenigün passt de bal met de wreef. Kurzak heeft problemen om de bal te vangen. Kurzak geeft de bal voor. Mazolo krijgt zijn hoofd ertegen. Escanilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Duque met een sublieme pass. Daar is Piwoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwoński geeft de bal voor. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Yenigün is nu in balbezit. Yenigün geeft de bal voor. Uztunç rent richting de bal. Uztunç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Bilgetürk 0:7

55e minuut.
Gronek passt de bal in één keer door. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç passt de bal in één keer door. Mazolo rent richting de bal. Mazolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Securi kopt de bal weg. Səmədov heeft problemen om de bal te vangen. Mitran probeert naar een medespeler te passen. Satyga is nu in balbezit. Satyga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Koszyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenigün onderschept slim de pass. Yenigün probeert naar een medespeler te passen. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Yenigün passt de bal zonder na te denken. Sorescu is nu in balbezit. Sorescu met een sublieme pass. Daar is Uztunç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uztunç draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Uztunç is nu in balbezit. Uztunç heeft problemen om de bal te vangen. Uztunç probeert naar een medespeler te passen. Mazolo is nu in balbezit. Mazolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Bilgetürk 0:8

62e minuut.
Yenigün geeft een lange en hoge pass. Hain kopt de bal weg. Yenigün speelt de bal door. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç haalt uit met een fantastische trap. Escanilla bokst de bal weg.

65e minuut.
Zevallos is nu in balbezit. Mazolo onderschept slim de pass. Mazolo met een sublieme pass. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Bilgetürk 0:9

68e minuut.
Koszyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç verovert de bal door een tackle van achteren. Uztunç geeft een hoge lob. Mazolo rent richting de bal. Mazolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Bilgetürk 0:10

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piwoński met de inworp. Yenigün bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenigün geeft een lange en hoge pass. Uztunç springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Yenigün geeft een hoge lob. Szucki kopt de bal weg. Sorescu probeert naar een medespeler te passen. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Bilgetürk 0:11

78e minuut.
Sorescu is nu in balbezit. Sorescu passt de bal met de wreef. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Bilgetürk 0:12

83e minuut.
Mazolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zevallos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mazolo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Uztunç neemt zijn aanloop. Escanilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Bilgetürk 0:13

89e minuut.
Szucki kopt de bal weg. Yenigün speelt de bal door. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç schiet op doel. Escanilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Bilgetürk 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edremit spor 68%, Bilgetürk 32%.
Edremit spor - Bilgetürk 0:14