Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Risus Tarık İnsaat SK
3-5-2 Tactiek 5 2 3 forvet
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
44.9 gemiddelde waardering 64.5
goed Schieten wonderbaarlijk
goed Passen formidabel
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivelli met een sublieme pass. Terlikçi is nu in balbezit. Terlikçi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Hamid de bal. Hamid draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Bajner met een snelle inworp. Crivelli met een sublieme pass. Tanrıöver rent richting de bal. Terlikçi is nu in balbezit. Terlikçi draait met de bal, schiet en ... Tekin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid passt de bal in één keer door. Tanrıöver is nu in balbezit. Tanrıöver haalt uit met een fantastische trap. Tekin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Tarık İnsaat SK 0:1

16e minuut.
Hamid passt de bal zonder na te denken. Tanrıöver bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıöver probeert naar een medespeler te passen. Terlikçi is nu in balbezit. Terlikçi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Karakoyunlu passt de bal zonder na te denken. Bonacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bajner neemt de hoekschop. Tapar springt en kopt de bal. Kiciuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid probeert naar een medespeler te passen. Terlikçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlikçi draait met de bal, schiet en ... Tekin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Tarık İnsaat SK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Risus 59%, Tarık İnsaat SK 41%.
Risus - Tarık İnsaat SK 0:2

48e minuut.
Zrywacz geeft de bal voor. Tanrıöver rent richting de bal. Tanrıöver passt de bal in één keer door. Hamid is nu in balbezit. Hamid draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Tarık İnsaat SK 0:3

49e minuut.
Terlikçi is nu in balbezit. Terlikçi probeert naar een medespeler te passen. Tanrıöver is nu in balbezit. Tanrıöver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Tarık İnsaat SK 0:4

52e minuut.
Terlikçi kopt de bal weg. Tanrıöver rent richting de bal. Tanrıöver passt de bal zonder na te denken. Terlikçi rent richting de bal. Terlikçi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Zrywacz rent richting de bal. Zrywacz passt de bal in één keer door. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıöver rent richting de bal. Tanrıöver draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Hamid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamid schiet op doel. Tekin bokst de bal weg.

54e minuut.
Süngü bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid geeft een lange en hoge pass. Tanrıöver is nu in balbezit. Tanrıöver haalt uit met een fantastische trap. Tekin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Özpeker speelt de bal door. Hoca rent richting de bal. Hamid onderschept slim de pass. Hamid schiet op doel. Tekin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Tarık İnsaat SK 0:5

61e minuut.
Inworp. Zrywacz met de inworp. Crivelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivelli geeft een hoge lob. Tanrıöver maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Tarık İnsaat SK 0:6

64e minuut.
Hamid is nu in balbezit. Hamid speelt de bal door. Tanrıöver is nu in balbezit. Tanrıöver draait met de bal, schiet en ... Tekin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Tarık İnsaat SK 0:7

67e minuut.
Daar is Crivelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crivelli geeft een lange en hoge pass. Tanrıöver kopt de bal weg. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Crivelli geeft de bal voor. Tanrıöver is nu in balbezit. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıöver is nu in balbezit. Tanrıöver haalt uit met een fantastische trap. Tekin bokst de bal weg.

80e minuut.
Bonacchi geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Terlikçi stond buitenspel. Kut maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tchuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Baranovszky rent richting de bal. Tchuco maakt een afschuwelijke overtreding. Baranovszky is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baranovszky zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tanrıöver rent richting de bal. Tanrıöver schiet op doel. Tekin bokst de bal weg.

88e minuut.
Crivelli geeft de bal voor. Tanrıöver kopt de bal weg. Özpeker is nu in balbezit. Hamid verovert de bal door een tackle van achteren. Hamid haalt uit met een fantastische trap. Tekin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Risus 74%, Tarık İnsaat SK 26%.
Risus - Tarık İnsaat SK 0:7