Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manisa spor Cındare Samsure KF
Normal Tactiek G 4-5-1
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 39
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 39.7
matig Schieten formidabel
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Sulak is nu in balbezit. Angelov onderschept slim de pass. Buculei speelt de bal door. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - Cındare Samsure KF 0:1

7e minuut.
Faya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buculei is nu in balbezit. Buculei passt de bal in één keer door. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Dokuztürk met een harde bal richting middenveld. Radziwiłł kopt de bal weg. Klungelig pakt Utku de bal. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - Cındare Samsure KF 0:2

12e minuut.
Sulak rent richting de bal. Angelov onderschept slim de pass. Buculei is nu in balbezit. Buculei geeft een lange en hoge pass. Codreanu springt en kopt de bal. Paal!

13e minuut.
Türkay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şükür rent richting de bal. Codreanu onderschept slim de pass. Codreanu schiet op doel. Ötkün maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Inworp. Angelov met een snelle inworp. Buculei geeft een hoge lob. Codreanu heeft problemen om de bal te vangen. Codreanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dokuztürk speelt de bal door. Şükür is nu in balbezit. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu haalt uit met een fantastische trap. Dokuztürk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Faya neemt de hoekschop. Ötkün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Radziwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziwiłł geeft een lange en hoge pass. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu haalt uit met een fantastische trap. Ötkün probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - Cındare Samsure KF 0:3

21e minuut.
Buculei is nu in balbezit. Utku begaat een overtreding. Buculei raakt geblesseerd tijdens het duel. Dossche met een snel genomen vrije trap. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ötkün maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Buculei rent richting de bal. Buculei passt de bal met de wreef. Codreanu rent richting de bal. Codreanu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - Cındare Samsure KF 0:4

26e minuut.
Türkay geeft een hoge lob. Angelov kopt de bal weg. Radziwiłł geeft een lange en hoge pass. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - Cındare Samsure KF 0:5

29e minuut.
Faya heeft problemen om de bal te vangen. Şükür geeft een hoge lob. Siegler kopt de bal weg. Buculei heeft problemen om de bal te vangen. Buculei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ötkün trapt de bal weg. Siegler kopt de bal weg. Codreanu heeft problemen om de bal te vangen. Codreanu schiet op doel. Ötkün bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Ötkün niet meer kan verder spelen. Şanlıurfa komt het veld opgelopen. Faya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Buculei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utku rent richting de bal. Buculei onderschept slim de pass. Buculei geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Radziwiłł rent richting de bal. Radziwiłł passt de bal zonder na te denken. Gogoncea met een sublieme pass. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inworp. Angelov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Buculei de bal. Buculei geeft een hoge lob. Codreanu springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - Cındare Samsure KF 0:6

38e minuut.
Buculei geeft een lange en hoge pass. Şanlıurfa met een sublieme pass. Siegler kopt de bal weg. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - Cındare Samsure KF 0:7

42e minuut.
Faya bereikt de bal nog maar net als eerste. Sütçüimam verovert de bal door een tackle van achteren. Sütçüimam geeft een hoge lob. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angelov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buculei geeft de bal voor. Codreanu springt en kopt de bal. Klungelig pakt Dokuztürk de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manisa spor 86%, Cındare Samsure KF 14%.
Manisa spor - Cındare Samsure KF 0:7

47e minuut.
Codreanu rent richting de bal. Dokuztürk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Codreanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Codreanu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - Cındare Samsure KF 0:8

49e minuut.
Radziwiłł probeert naar een medespeler te passen. Siegler is nu in balbezit. Siegler speelt de bal door. Codreanu rent richting de bal. Codreanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu schiet op doel. Şanlıurfa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - Cındare Samsure KF 0:9

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gogoncea met een snelle inworp. Angelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelov geeft een hoge lob. Codreanu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Montini speelt de bal door. Codreanu rent richting de bal. Şekerci rent richting de bal. Codreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Codreanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Şekerci rent richting de bal. Angelov onderschept slim de pass. Angelov geeft de bal voor. Codreanu is nu in balbezit. Türkay is nu in balbezit. Paal!

61e minuut.
Sulak kopt de bal weg. Şekerci rent richting de bal. Buculei onderschept slim de pass. Buculei geeft een hoge lob. Codreanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - Cındare Samsure KF 0:10

63e minuut.
Daar is Utku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buculei is nu in balbezit. Buculei probeert naar een medespeler te passen. Codreanu rent richting de bal. Codreanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dossche geeft de bal voor. Buculei is nu in balbezit. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu schiet op doel. Şanlıurfa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - Cındare Samsure KF 0:11

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faya met de inworp. Buculei is nu in balbezit. Buculei geeft een lange en hoge pass. Codreanu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Codreanu met een sublieme pass. Buculei rent richting de bal. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu schiet op doel. Şanlıurfa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - Cındare Samsure KF 0:12

73e minuut.
Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Buculei onderschept slim de pass. Codreanu rent richting de bal. Codreanu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Türkay de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Siegler rent richting de bal. Siegler speelt de bal door. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu draait met de bal, schiet en ... Paal! Codreanu rent richting de bal. Codreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - Cındare Samsure KF 0:13

83e minuut.
Şükür is nu in balbezit. Şükür geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buculei geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gambicorti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faya is nu in balbezit. Faya geeft een lange en hoge pass. Codreanu rent richting de bal. Codreanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Buculei geeft de bal voor. Codreanu rent richting de bal. Codreanu draait met de bal, schiet en ... Şanlıurfa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Türkay probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - Cındare Samsure KF 0:14

89e minuut.
Sulak probeert naar een medespeler te passen. Buculei speelt de bal door. Daar is Codreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - Cındare Samsure KF 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manisa spor 82%, Cındare Samsure KF 18%.
Manisa spor - Cındare Samsure KF 0:15