Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray_1905_GS_ Özel Harekat
Normal Tactiek 4-1-3-2
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 64
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.7 gemiddelde waardering 60.5
zwak Schieten briljant
slecht Passen formidabel
waardeloos Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Šešelj speelt de bal door. Demirpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski rent richting de bal. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Krucký met een sublieme pass. Šešelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Šešelj passt de bal in één keer door. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ... Yağmur bokst de bal weg.

6e minuut.
Özenginer met de inworp. Šešelj met een sublieme pass. Meşeci is nu in balbezit. Forcadell onderschept slim de pass. Forcadell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:1

6e minuut.
Günday geeft een lange en hoge pass. Šešelj probeert de bal met de borst te controleren. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Šešelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Šešelj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:2

7e minuut.
Aytepe rent richting de bal. Šešelj verovert de bal door een tackle van achteren. Šešelj passt de bal met de wreef. Forcadell rent richting de bal. Forcadell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Šešelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Šešelj met een sublieme pass. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski schiet op doel. Yağmur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:3

12e minuut.
Meşeci heeft problemen om de bal te vangen. Šešelj rent richting de bal. Šešelj passt de bal in één keer door. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:4

12e minuut.
Aytepe speelt de bal door. Karahanlı met een sublieme pass. Günday is nu in balbezit. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Özbekoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Özbekoğlu speelt de bal door. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Karayağız de bal. Özenginer geeft een lange en hoge pass. Forcadell rent richting de bal. Forcadell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:5

17e minuut.
Özenginer passt de bal zonder na te denken. Šešelj rent richting de bal. Šešelj passt de bal met de wreef. Forcadell rent richting de bal. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. Yağmur bokst de bal weg. Ołtarzewski rent richting de bal. Ołtarzewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:6

18e minuut.
Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Günday tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ołtarzewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krucký met een snel genomen vrije trap. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell draait met de bal, schiet en ... Yağmur maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:7

20e minuut.
Krucký met een sublieme pass. Özenginer rent richting de bal. Özenginer passt de bal zonder na te denken. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski schiet op doel. Yağmur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Günday is nu in balbezit. Tekirdağlılar verovert de bal door een tackle van achteren. Tekirdağlılar probeert naar een medespeler te passen. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:8

22e minuut.
Demirpençe geeft een lange en hoge pass. Krucký probeert naar een medespeler te passen. Šešelj met een sublieme pass. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Yağmur probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van den Brande met een snelle inworp. Šešelj geeft een hoge lob. Ołtarzewski springt en kopt de bal. Yağmur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:9

26e minuut.
Utkualan rent richting de bal. Šešelj onderschept slim de pass. Šešelj passt de bal zonder na te denken. Forcadell heeft problemen om de bal te vangen. Forcadell draait met de bal, schiet en ... Yağmur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:10

27e minuut.
Van den Brande probeert naar een medespeler te passen. Daar is Šešelj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šešelj probeert naar een medespeler te passen. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ołtarzewski rent richting de bal. De bal raakt de paal. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Karahanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Krucký rent richting de bal. Krucký met een sublieme pass. Van den Brande is nu in balbezit. Van den Brande schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Van den Brande neemt de hoekschop. Ołtarzewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Yağmur bokst de bal weg.

30e minuut.
Šešelj is nu in balbezit. Šešelj passt de bal zonder na te denken. Forcadell rent richting de bal. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. Yağmur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:11

30e minuut.
Demirpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski onderschept slim de pass. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell schiet op doel. Utkualan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yağmur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Özbekoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:12

32e minuut.
Özden speelt de bal door. Van den Brande bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Brande geeft de bal voor. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:13

34e minuut.
Utkualan kan de bal niet met de borst controleren. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Šešelj met een sublieme pass. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ... Yağmur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Karayağız probeert de bal aan de voet te houden. Šešelj rent richting de bal. Šešelj passt de bal in één keer door. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:14

35e minuut.
Karahanlı speelt de bal door. Klungelig pakt Aytepe de bal. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:15

38e minuut.
Van den Brande geeft een lange en hoge pass. Ołtarzewski heeft problemen om de bal te vangen. Özbekoğlu rent richting de bal. Ołtarzewski onderschept slim de pass. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:16

40e minuut.
Yakut kopt de bal weg. Šešelj controleert de bal met de borst. Šešelj speelt de bal door. Ołtarzewski rent richting de bal. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ... Yağmur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:17

41e minuut.
Utkualan geeft de bal voor. Krucký kopt de bal weg. Šešelj speelt de bal door. Klungelig pakt Ołtarzewski de bal. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:18

43e minuut.
Utkualan probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Özenginer neemt de hoekschop. Forcadell heeft problemen om de bal te vangen. Forcadell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:19

44e minuut.
Krucký passt de bal met de wreef. Šešelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Šešelj passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ołtarzewski de bal. Ołtarzewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Van den Brande speelt de bal door. Šešelj speelt de bal door. Ołtarzewski heeft problemen om de bal te vangen. Ołtarzewski haalt uit met een fantastische trap. Yağmur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray_1905_GS_ 86%, Özel Harekat 14%.
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:20

47e minuut.
Krucký onderschept slim de pass. Krucký geeft een lange en hoge pass. Šešelj kopt de bal weg. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Krucký geeft een hoge lob. Meşeci heeft problemen om de bal te vangen. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell draait met de bal, schiet en ... Yağmur bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:21

51e minuut.
Tekirdağlılar geeft een lange en hoge pass. Krucký probeert naar een medespeler te passen. Šešelj met een sublieme pass. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Van den Brande met een sublieme pass. Daar is Ołtarzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell schiet op doel. Yağmur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:22

58e minuut.
Šešelj is nu in balbezit. Šešelj passt de bal met de wreef. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:23

62e minuut.
Özenginer geeft een hoge lob. Daar is Meşeci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:24

63e minuut.
Ołtarzewski speelt de bal door. Van den Brande rent richting de bal. Van den Brande passt de bal met de wreef. Krucký geeft een hoge lob. Forcadell krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van den Brande zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šešelj geeft een hoge lob. Ołtarzewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:25

67e minuut.
Ołtarzewski passt de bal met de wreef. Özenginer is nu in balbezit. Özenginer passt de bal met de wreef. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ... Yağmur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Krucký geeft een lange en hoge pass. Forcadell kopt de bal weg. Klungelig pakt Ołtarzewski de bal. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:26

72e minuut.
Özbekoğlu geeft de bal voor. Van den Brande rent richting de bal. Van den Brande passt de bal met de wreef. Daar is Forcadell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forcadell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:27

73e minuut.
Van den Brande rent richting de bal. Van den Brande passt de bal met de wreef. Šešelj met een sublieme pass. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Özenginer met een sublieme pass. Ołtarzewski kan de bal niet met de borst controleren. Ołtarzewski haalt uit met een fantastische trap. Özbekoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yağmur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:28

76e minuut.
Ołtarzewski is nu in balbezit. Daar is Šešelj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šešelj passt de bal in één keer door. Forcadell heeft problemen om de bal te vangen. Forcadell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:29

77e minuut.
Karahanlı rent richting de bal. Forcadell onderschept slim de pass. Forcadell passt de bal met de wreef. Ołtarzewski rent richting de bal. Ołtarzewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Özden geeft een hoge lob. Özenginer rent richting de bal. Ołtarzewski geeft een hoge lob. Van den Brande rent richting de bal. Van den Brande schiet op doel. Yağmur bokst de bal weg. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:30

80e minuut.
Van den Brande passt de bal zonder na te denken. Krucký heeft problemen om de bal te vangen. Krucký geeft een hoge lob. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Van den Brande probeert naar een medespeler te passen. Šešelj is nu in balbezit. Šešelj passt de bal in één keer door. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Tekirdağlılar rent richting de bal. Tekirdağlılar geeft de bal voor. Forcadell kopt de bal weg. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Özenginer zal de hoekschop nemen. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van den Brande met de inworp. Šešelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Šešelj geeft de bal voor. Daar is Özbekoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:31

88e minuut.
Özbekoğlu rent richting de bal. Özbekoğlu geeft een lange en hoge pass. Forcadell kopt de bal weg. Ołtarzewski rent richting de bal. Ołtarzewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:32

88e minuut.
Aytepe met een sublieme pass. Klungelig pakt Karahanlı de bal. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:33

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray_1905_GS_ 76%, Özel Harekat 24%.
Galatasaray_1905_GS_ - Özel Harekat 0:33