Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gsigos __BEŞİKTAŞK__
igos442 Tactiek Golazooo
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
10 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
32 gemiddelde waardering 56.3
redelijk Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Patano onderschept slim de pass. Pupovac rent richting de bal. Pupovac passt de bal zonder na te denken. Sassanguie is nu in balbezit. Sassanguie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - __BEŞİKTAŞK__ 0:1

2e minuut.
Ryczek is nu in balbezit. Ryczek geeft de bal voor. Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu schiet op doel. Zarycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Caymaz is nu in balbezit. Sassanguie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassanguie passt de bal in één keer door. Patano is nu in balbezit. Patano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - __BEŞİKTAŞK__ 0:2

6e minuut.
Caymaz kopt de bal weg. Daar is Pupovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pupovac passt de bal met de wreef. Hoàng Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Preisinger kopt de bal weg. Gaguinho controleert de bal met de borst. Gaguinho geeft de bal voor. Kossakowski is nu in balbezit. Hoàng Việt rent richting de bal. Ozimkowski bokst de bal weg.

11e minuut.
Pupovac is nu in balbezit. Pupovac passt de bal in één keer door. Hoàng Việt rent richting de bal. Hoàng Việt haalt uit met een fantastische trap. Ozimkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - __BEŞİKTAŞK__ 0:3

15e minuut.
Gaguinho geeft een lange en hoge pass. Saleta kopt de bal weg. Daar is Uluğ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincón rent richting de bal. Rincón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Janczarek is nu in balbezit. Janczarek geeft de bal voor. Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kossakowski kopt de bal weg. Ryczek heeft problemen om de bal te vangen. Sassanguie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassanguie geeft een hoge lob. Hoàng Việt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zachacz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jahnson rent richting de bal. Ryczek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jahnson raakt geblesseerd tijdens het duel. Baliţiu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Zarycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Preisinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaguinho geeft een hoge lob. Hoàng Việt rent richting de bal. Hoàng Việt haalt uit met een fantastische trap. Ozimkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - __BEŞİKTAŞK__ 0:4

36e minuut.
Daar is Gaguinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaguinho probeert naar een medespeler te passen. Pupovac is nu in balbezit. Patano is nu in balbezit. Patano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - __BEŞİKTAŞK__ 0:5

42e minuut.
Caymaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluğ rent richting de bal. Uluğ passt de bal met de wreef. Pupovac rent richting de bal. Pupovac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Hoàng Việt de bal. Hoàng Việt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - __BEŞİKTAŞK__ 0:6

43e minuut.
Jahnson passt de bal in één keer door. Saleta rent richting de bal. Saleta geeft de bal voor. Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu schiet op doel. Zarycki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gsigos 65%, __BEŞİKTAŞK__ 35%.
Gsigos - __BEŞİKTAŞK__ 0:6

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ozimkowski met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Kurzynowski de bal. Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Caymaz rent richting de bal. Caymaz passt de bal met de wreef. Gaguinho heeft problemen om de bal te vangen. Gaguinho geeft de bal voor. Pupovac krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - __BEŞİKTAŞK__ 0:7

55e minuut.
Kossakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Patano passt de bal met de wreef. Hoàng Việt is nu in balbezit. Hoàng Việt draait met de bal, schiet en ... Ozimkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Patano rent richting de bal. Patano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - __BEŞİKTAŞK__ 0:8

56e minuut.
Preisinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho geeft een lange en hoge pass. Patano is nu in balbezit. Patano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - __BEŞİKTAŞK__ 0:9

58e minuut.
Gaguinho passt de bal met de wreef. Hoàng Việt rent richting de bal. Hoàng Việt passt de bal zonder na te denken. Pupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - __BEŞİKTAŞK__ 0:10

65e minuut.
Uluğ rent richting de bal. Rincón onderschept slim de pass. Rincón geeft een lange en hoge pass. Patano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - __BEŞİKTAŞK__ 0:11

69e minuut.
Rincón met een sublieme pass. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho geeft een hoge lob. Pupovac is nu in balbezit. Pupovac haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Noubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noubi raakt geblesseerd tijdens het duel. Saleta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jahnson is nu in balbezit. Jahnson haalt uit met een fantastische trap. Zarycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Preisinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaguinho geeft een lange en hoge pass. Hoàng Việt rent richting de bal. Hoàng Việt draait met de bal, schiet en ... Ozimkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - __BEŞİKTAŞK__ 0:12

75e minuut.
Jahnson met een sublieme pass. Zachacz rent richting de bal. Gaguinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaguinho krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Pupovac heeft problemen om de bal te vangen. Pupovac kopt de bal weg. Hoàng Việt is nu in balbezit. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Patano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kossakowski is nu in balbezit. Kossakowski geeft de bal voor. Jahnson rent richting de bal. Jahnson haalt uit met een fantastische trap. Zarycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - __BEŞİKTAŞK__ 1:12

87e minuut.
Sassanguie met een sublieme pass. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho passt de bal met de wreef. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Patano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Pupovac is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matulewicz. Pupovac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caymaz met een snel genomen vrije trap. Patano is nu in balbezit. Patano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gsigos 69%, __BEŞİKTAŞK__ 31%.
Gsigos - __BEŞİKTAŞK__ 1:12