Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorluspor Coritiba FC
4-2-1-3 Tactiek Coritiba 4_5_1
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.4 gemiddelde waardering 52.9
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
solid Verdedigen good


6e minuut.
Çörekçi rent richting de bal. Çörekçi geeft een lange en hoge pass. Břežný kopt de bal weg. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Bulgurcuoğlu probeert naar een medespeler te passen. Tundra bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hobai. Tundra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bulgurcuoğlu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hobai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tundra probeert naar een medespeler te passen. Turan rent richting de bal. Turan schiet op doel. Ernens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Inworp. Fonfara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Břežný met een sublieme pass. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt schiet op doel. Cavcav bokst de bal weg.

15e minuut.
Mouha kopt de bal weg. Klungelig pakt Hakkarilioğlu de bal. Břežný bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha is nu in balbezit. Mouha haalt uit met een fantastische trap. Cavcav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Tundra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundra probeert naar een medespeler te passen. Bileyci heeft problemen om de bal te vangen. Fonfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonfara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu passt de bal met de wreef. Tundra probeert naar een medespeler te passen. Turan is nu in balbezit. Turan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Ulubatlı onderschept slim de pass. Dziewicki rent richting de bal. Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan haalt uit met een fantastische trap. Ernens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Coritiba FC 0:1

24e minuut.
Trižný geeft een hoge lob. Ilgaz heeft problemen om de bal te vangen. Mouha is nu in balbezit. Mouha haalt uit met een fantastische trap. Cavcav probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zorluspor - Coritiba FC 1:1

28e minuut.
Skapoullis rent richting de bal. Dziewicki onderschept slim de pass. Dziewicki speelt de bal door. Fonfara rent richting de bal. Fonfara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ulubatlı rent richting de bal. Ulubatlı passt de bal in één keer door. Tundra met een sublieme pass. Turan rent richting de bal. Turan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ernens trapt de bal weg. Tundra kopt de bal weg. Turan is nu in balbezit. Turan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Coritiba FC 1:2

39e minuut.
Əsədov heeft problemen om de bal te vangen. Əsədov geeft een lange en hoge pass. Skapoullis kopt de bal weg. Karakoç rent richting de bal. Karakoç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Turan heeft problemen om de bal te vangen. Bosco probeert naar een medespeler te passen. Dziewicki probeert naar een medespeler te passen. Mouha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha draait met de bal, schiet en ... Cavcav verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorluspor 52%, Coritiba FC 48%.
Zorluspor - Coritiba FC 1:2

49e minuut.
Əsədov rent richting de bal. Əsədov geeft een lange en hoge pass. Břežný kopt de bal weg. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt haalt uit met een fantastische trap. Cavcav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Çörekçi rent richting de bal. Karakoç verovert de bal door een tackle van achteren. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu geeft een hoge lob. Turan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Cavcav speelt de bal door. Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu geeft een hoge lob. Turan is nu in balbezit. Turan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tundra heeft problemen om de bal te vangen. Tundra met een sublieme pass. Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan verovert de bal door een tackle van achteren. Turan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bosco rent richting de bal. Bosco geeft een hoge lob. Asilkurt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fonfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonfara draait met de bal, schiet en ... Cavcav verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hakkarilioğlu heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Tundra rent richting de bal. Tundra passt de bal in één keer door. Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulubatlı is nu in balbezit. Ulubatlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Coritiba FC 1:3

65e minuut.
Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bulgurcuoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çörekçi begaat een overtreding. Çörekçi krijgt een gele kaart. Bulgurcuoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bulgurcuoğlu wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bulgurcuoğlu passt de bal in één keer door. Daar is Karakoç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziewicki begaat een overtreding. Karakoç raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bulgurcuoğlu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Skapoullis verovert de bal door een tackle van achteren. Skapoullis geeft een lange en hoge pass. Trižný is nu in balbezit. Tundra rent richting de bal. Trižný geeft een lange en hoge pass. Cavcav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Bulgurcuoğlu geeft een hoge lob. Turan kopt de bal weg. Karakoç bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakoç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Coritiba FC 1:4

77e minuut.
Trižný met de inworp. Bileyci is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Břežný. Bileyci wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bileyci kan niet meer verder spelen. Cuesta komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Asilkurt is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mouha neemt de hoekschop. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorluspor 60%, Coritiba FC 40%.
Zorluspor - Coritiba FC 1:4